Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Diablo 3 (İngilizce Kutulu)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Glatheros'un dediklerine +1

ayrıca oyunun ne zaman geleceği meçhul d&r'lara...

buna ek olarak kimi insan kutunun kendisinde bulunmasını tercih ediyor (misal ben)
bu insanların belli bir kısmı, kutusunda ve kitapçığında "pis iblis" tarzı ifadeler yerine orijinal dili okumak istiyor (misal yine ben)

sana bu kadar yazdığıma yazık ama kısacası ürün budur, fiyat budur.
Sosyal ağlarda paylaş

adam normal fiyatı 110 tl olan oyuna neden ingilizce diye 140 tl vereyim demiş. herkes bir atarlanmalar , bir hadi canım dükkanın önünü kapamalara girmiş.
forum arkadaşlar bu , sahibinden.com veya gittigidiyor.com platformu değil. insanların fikirlerini sunmaları için kurulan bir yer. beğenmiyorsan yorum yapma demek gibi bir insiyatifiniz yok.

satan kişi zaten 30 tl fark koymuş , diğerlerinin CE'ye 2 kat fiyat çekmeleri gibi bir fahişlik de yok.
ben olsam , herhangi bir yerde bulamıyorsam bu oyunu gelir bu fiyata hem de ingilizce alırım.
umarım satarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yorumları yapanların yarısı oyunu alamayan fakirler?

Diğer yarısıda zaten yarı geyik yapan yerliler.

kasmayın.

şuan blizzardın sitesindende alsanız oyun 60 euro yani 143 lira felan.

e onun dışında türkiye'den temin etme şansınız olmadığı için.

Ha ucuza almak istiyorsanız bir adet yeni bnet accountu açıyorsunuz, eyaleti ve şehride blizzin ekstra +5 dolar chargelamadığı birinden seçiyorsunuz, ben Iowa seçtim. Gayet 60 dolara ki oda yeni aldığım için biliyorum 110.8 liraya alıyorsunuz.

Ayrıca ilgilenen varsa şuan diablo3 hesabımı 2750 liraya satıyorum. Baltalamaya gerek yok çünkü ben o fiyata satmak istiyorum ve alacak insanda bunun piyasa değerini bilip geliyor.

Gerizekalıya fiyat anlatır gibi ilk posttan başlıyorsunuz aa piyasada o bu diye. Amacınızın yardım etmek olmadığı ortada.

Edit: Kur
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

Ayrıca ilgilenen varsa şuan diablo3 hesabımı 2750 liraya satıyorum. Baltalamaya gerek yok çünkü ben o fiyata satmak istiyorum ve alacak insanda bunun piyasa değerini bilip geliyor.

2750'nin içinde neler var?4 level60 char,battle.net'te perma adminlik,Blizzard ceo'suyla akşam yemeği fln mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bana özel mesajdan nie yazıosun arkadaşım ifşa ederim attığın mesajı böyle
""
Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com]

Alıntı
Rdoann
Alıntı
Meov
2750'nin içinde neler var?4 level60 char,battle.net'te perma adminlik,Blizzard ceo'suyla akşam yemeği fln mı?
------------------------------------------------------
ahasudhasd

tam malsın değil mi?"""
Sosyal ağlarda paylaş

Rdoann said:

bana özel mesajdan nie yazıosun arkadaşım ifşa ederim attığın mesajı böyle
""
Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com]

Alıntı
Rdoann
Alıntı
Meov
------------------------------------------------------
ahasudhasd

tam malsın değil mi?"""

alıntıya basacağıma öm'a basmışım buradanda yazayım malsın değil mi?

hani salak gördüm ama şunu şuraya yazacak kadar düşenini ilk defa görüyorum sırf laf dalaşı olsun göt edeyim diye.

hayatında başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...