Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tristram Hamamları Nerde?

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
millet nerde item farm yapıyo harbiden?ben inf. butcher kesip duruyorum öyle pek ahım şahım bişi çıktığı yok 190 mf ile.act 3 oynayamıyorum şu anki gear ile ona göre act1-2 tavsiyeler nedir?
Mesaj tarihi:
benim rota şöyle;
sigebreaker questinden başlayıp kapıdan çıkıyorum, battlefields'de 1-2 elit oluyo genelde onları kesiyorum, spawn olduysa cryder's outpost ve forward barracks'a giriyorum. buralarda birer elit garanti ve goblin/chest spawn olma ihtimali oluyor.

battlefieldsi temizledikten sonra fields of slaughter'a geçiyorum, orada icefall caves spawn olmuş mu diye ararken yine 1-2 elit çıkar en azından. spawn olduysa icefall caves'e giriyorum, en az 2-3 elit ve chest var 2. levelda.

buradan sonra wp'den rakkis crossing'e gidip underbridge spawn olmuş mu diye bakıyorum, burada da 1 elit+goblin/chest şansı var.
spawn olmadıysa siegebreaker.

ha unutmazsam bir de depths level 1'e gidiyorum chest var mı diye ama unutuyorum genelde.
Mesaj tarihi:
chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala.

bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz.

melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala.

bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz.

melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada.

aynı güzergahı kullanıyoruz bizde tank+ 2 ranged kombosuyla sorunsuz 5 stack + sb yapioruz bazen gaza gelirsek sbden sonra azmodana kadar gidiyoruz ama uzun ve yorucu oluyor.
  • Yeni Oluştur...