fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bi gidip gusül abdesti alacağım....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://s2.hubimg.com/u/5399325_f260.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ahahahah resim kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben bu topiği farm spotları yazılsın diye açmıştım. neden yazmadınız lan bişey. şurda farm yapın topiği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 millet nerde item farm yapıyo harbiden?ben inf. butcher kesip duruyorum öyle pek ahım şahım bişi çıktığı yok 190 mf ile.act 3 oynayamıyorum şu anki gear ile ona göre act1-2 tavsiyeler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 act2 kulleden önceki 3 mekan fena değil. oasiste random dungeonlarda chest var o da olabilir act 3 yapamıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Act 2 kulle dungeonları + kulle sonra oasis sonra çöl map clear veya tam tersi ,oranın ekmeğini yemiştik baya bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 benim rota şöyle; sigebreaker questinden başlayıp kapıdan çıkıyorum, battlefields'de 1-2 elit oluyo genelde onları kesiyorum, spawn olduysa cryder's outpost ve forward barracks'a giriyorum. buralarda birer elit garanti ve goblin/chest spawn olma ihtimali oluyor. battlefieldsi temizledikten sonra fields of slaughter'a geçiyorum, orada icefall caves spawn olmuş mu diye ararken yine 1-2 elit çıkar en azından. spawn olduysa icefall caves'e giriyorum, en az 2-3 elit ve chest var 2. levelda. buradan sonra wp'den rakkis crossing'e gidip underbridge spawn olmuş mu diye bakıyorum, burada da 1 elit+goblin/chest şansı var. spawn olmadıysa siegebreaker. ha unutmazsam bir de depths level 1'e gidiyorum chest var mı diye ama unutuyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala. bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz. melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 icafall caves her zaman spawn oluyo sadece yeri değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bazen frost geliyo onun yerine, orası da çok leş, chest falan da yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 evet şuan ordaymısım hiç dikkat etmiyorum valla isimlerine dalıyorum içeri ama chest vardı diye hatırlıyorum neyse bitireyim 15 dk ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aluriel said: chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala. bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz. melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada. aynı güzergahı kullanıyoruz bizde tank+ 2 ranged kombosuyla sorunsuz 5 stack + sb yapioruz bazen gaza gelirsek sbden sonra azmodana kadar gidiyoruz ama uzun ve yorucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Novichok said: http://s2.hubimg.com/u/5399325_f260.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 fede said: bi gidip gusül abdesti alacağım....... tristramda yok ama yuksek cennete mavi sulara girip sulanabilirsin abdest-i cennet-lik xDxDxP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 lut gholein de harem var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Novichok said: http://s2.hubimg.com/u/5399325_f260.jpg lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar