Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tristram Hamamları Nerde?

fede

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
benim rota şöyle;
sigebreaker questinden başlayıp kapıdan çıkıyorum, battlefields'de 1-2 elit oluyo genelde onları kesiyorum, spawn olduysa cryder's outpost ve forward barracks'a giriyorum. buralarda birer elit garanti ve goblin/chest spawn olma ihtimali oluyor.

battlefieldsi temizledikten sonra fields of slaughter'a geçiyorum, orada icefall caves spawn olmuş mu diye ararken yine 1-2 elit çıkar en azından. spawn olduysa icefall caves'e giriyorum, en az 2-3 elit ve chest var 2. levelda.

buradan sonra wp'den rakkis crossing'e gidip underbridge spawn olmuş mu diye bakıyorum, burada da 1 elit+goblin/chest şansı var.
spawn olmadıysa siegebreaker.

ha unutmazsam bir de depths level 1'e gidiyorum chest var mı diye ama unutuyorum genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala.

bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz.

melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

chest yok artık orda boşa kasma, random başka yerde spawn olabiliyor ama hala.

bizim sb route, depths lvl 1, 3 yada 4 pack oluyor burda. 3 olursa 2. kata bakıyoruz, 4 olursa sonuncuyu yoldan alıyoruz.

melee açık alanda daha zor olur gibi geliyor sanki, o yüzden lvl 1 den başlayıp kapı aralıklarında sıkıştırarak ve gerekirse kitelayarak kesiyoruz. setup monk + barbarian bu arada.

aynı güzergahı kullanıyoruz bizde tank+ 2 ranged kombosuyla sorunsuz 5 stack + sb yapioruz bazen gaza gelirsek sbden sonra azmodana kadar gidiyoruz ama uzun ve yorucu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...