Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 eh ben de onu soruyorum bilerek mi yaptın yoksa istemeden mi oldu diye ortalansın illa diye bier niyetim yok[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dengeli bi kompozisyon yapmak iyi bişeydir ama..[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 karikatur cizmis adam siz simetri den gozle agzından arasından bahsediyorsunuz. yapmayin gozunuzu seveyim...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 şimdi karikatür çizmemiş bir, karikatüre de nizam intizam olur iki... ... sen neye göre yorum yapıyosun anlamıyorum ki. bıraksan şu huyunu artık.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: lord_elvyn, 25 Ekim 2004 21:29 tarihinde demiş ki: karikatur cizmis adam siz simetri den gozle agzından arasından bahsediyorsunuz. yapmayin gozunuzu seveyim... nasıl okuma yazma öğretiliyor şu canım ülkemde ben simetrik olmamış diye eleştirmiyorum bu bilinçli bir haraket miydi yoksa değil miydi sorusunu yöneltiyorum. Mesela dudaklarda o çarpıklıktan öte gelen bir haraket var diyebiliriz, doğru elde edilip edilmediği tartışılır. (ki benim konuğu getirmek istediğim oydu aslında ya neyse) belki düzgün çizemedi, belki düzgün çizmek arzusu yoktu. hangisi merak ettim sordum. olay bu. ps: elvyn gercekten sıkmaya basladın...[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 orada bska arkadaslarda soylemis orasi yamuk buras yamuk lfim direk sana deildir[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: lord_elvyn, 20 Ekim 2004 16:28 tarihinde demiş ki: ben herşeyden once burnun biraz şekilsiz oldugunu dusunuyorum. gibi gibi ... neyse[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 duzgun cizebilsem cizecem merak etmeyin, zevkimden degil ehe, ama elestriler icin sagolun. baya eski bir calisma bu, bundan sonra baya yer katettim horace sagolasun, onlara bakmanizi tavsiye ederim. son siralar zaman kitligindan dolayi pek ugrasmiyorum, neyse *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hastayız sana draven, hem şarkılarına hem resimlerine *! açar dark blue eyes dinlemeye başlar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 boşver abi , çizmeyince dünya daha güzel :P. oyun oyna , gez toz :P[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Golge-i_Khan, 25 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 20 Ekim 2004 16:28 tarihinde demiş ki: ben herşeyden once burnun biraz şekilsiz oldugunu dusunuyorum. gibi gibi ... neyse eheh boyle bir tepki gelecegini biliyordum: karikatur simetri istememesine ragmen, estetik bir olgudur, yamukluk ve asimetrik olmasi baska, sekilsiz olmasi baska.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lordum karikatur nereden cikti bilmiyorum ama dedigin her karikature islemiyor neyazikki. http://images.google.co.uk/images?q=lenore&hl=en&btnG=Google+Search soyle bakiver hosuna gitcekmi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 verdigin resimlerin hepsinde bir ruh bir cizim cabasi bir estetik var. bi dikkatli incele yamuk yumuk cizgiler cizime ayri bir hava katmis. bu her karikaturde gecerlidir. he estetik olmayan karikatur ne olur? ya boktan olur, ya da karalama...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lorduma hak veriyorum.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: lord_elvyn, 26 Ekim 2004 22:30 tarihinde demiş ki: eheh boyle bir tepki gelecegini biliyordum: karikatur simetri istememesine ragmen, estetik bir olgudur, yamukluk ve asimetrik olmasi baska, sekilsiz olmasi baska. sekilsizlikte sekil olabilü[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. edit: quote ederken dikkat etmemiz gereken hususlar var. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Ekim 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 iyinin en buyuk dusmani cok iyidir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar