Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güsel
hemen geçiyoruz sorunlarına.
gösler büyük. gözaltında çukur olması gereken yere fazla elmacık kemiği müdahale etmiş. burun ile ağız arasındaki fark şempanzeleri aklımıza getirmekte. ve ağız pek yamuk. genelde kontürleri yedirme yoluna gitmişsin fakat bunu sakal ve ağız çerçevesinde yapmamışsın. rahatsız etmiş. miğferin önündeki çatalın gölgesinin miğfer üstüne düşmesi hoş olurdu. boyut katardı.[signature][hline]nobody said it would be easy...
Mesaj tarihi:
güzel.. beğendim.. bir dahaki çalışmanın çok daha güzel olacağından eminim..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Mesaj tarihi:
sagolasin.

bir dahaki sefere daha yavas yapicam. ne zaman baslasam bitireyim diye acele ediyorum olmuyo. yavas yavas en ufak detayini yapicam. cizgi kahraman gibi degilde, realistic bir hava katmak istiyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzel olmuşta, Yaa gerçekten burunla ağız arasını çok büyük tutmuşsun... bıyıkların üst kısmı ile burun arasını kesip atarsan tam oturur gibi duruyo...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
bu zamanda bi samurayın vesikalık fotoğrafı nasıl çekilir oda tartışma konusu tabi.. :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim için samurai kelimesi yeterli :D
Hoş olmuş tebrikler
Bu last samurai dan alıntı dimi tip olarak ..=[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
ya cok abuk gozukuo, acemi isi gibi ama
bi yandan da cok hoş gözüküo :D kendi özel tarzını yansıtmışsın valla tebrik ederim :)
beğendim resmi... sanatsal bi şaheser diil ama hoş bi resim[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Samuraıdan cok elmacık kemıklerı cıkık az ve duz bıyıklar yuzunden kestıgı samuraını mıgferını kafasına gecırmıs Moğol gıbı duruyor.

Capon dedıgımız daha toparlak yuzlu daha kısa suratlı daha duz olur, en azından genel kanı budur.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 18 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
kestıgı samuraını mıgferını kafasına gecırmıs Moğol gıbı duruyor.

ehe o benim de dikkatimi çekti[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
ben herşeyden once burnun biraz şekilsiz oldugunu dusunuyorum. bir de miğfere gölde dusureyim derken simsiyah yapmıssın opacity biraz dusse daha iyi olur gibime gelmekte. tabii sen yine daha iyi bilrsin.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
canvas ı ortalamamıs olması
ya da bıyığın simetrik olmayası falan
bilinçli haraketler mi ? yoksa hata mı[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
  • Yeni Oluştur...