Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai

Draven

Öne çıkan mesajlar

güsel
hemen geçiyoruz sorunlarına.
gösler büyük. gözaltında çukur olması gereken yere fazla elmacık kemiği müdahale etmiş. burun ile ağız arasındaki fark şempanzeleri aklımıza getirmekte. ve ağız pek yamuk. genelde kontürleri yedirme yoluna gitmişsin fakat bunu sakal ve ağız çerçevesinde yapmamışsın. rahatsız etmiş. miğferin önündeki çatalın gölgesinin miğfer üstüne düşmesi hoş olurdu. boyut katardı.[signature][hline]nobody said it would be easy...
Sosyal ağlarda paylaş

güzel.. beğendim.. bir dahaki çalışmanın çok daha güzel olacağından eminim..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Samuraıdan cok elmacık kemıklerı cıkık az ve duz bıyıklar yuzunden kestıgı samuraını mıgferını kafasına gecırmıs Moğol gıbı duruyor.

Capon dedıgımız daha toparlak yuzlu daha kısa suratlı daha duz olur, en azından genel kanı budur.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben herşeyden once burnun biraz şekilsiz oldugunu dusunuyorum. bir de miğfere gölde dusureyim derken simsiyah yapmıssın opacity biraz dusse daha iyi olur gibime gelmekte. tabii sen yine daha iyi bilrsin.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Sosyal ağlarda paylaş

canvas ı ortalamamıs olması
ya da bıyığın simetrik olmayası falan
bilinçli haraketler mi ? yoksa hata mı[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...