Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Burda Begendiginiz kisimlar? Duzeltilmesi gereken kisimlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 burun dudak ve arası sanki orantısız gibi[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 güsel hemen geçiyoruz sorunlarına. gösler büyük. gözaltında çukur olması gereken yere fazla elmacık kemiği müdahale etmiş. burun ile ağız arasındaki fark şempanzeleri aklımıza getirmekte. ve ağız pek yamuk. genelde kontürleri yedirme yoluna gitmişsin fakat bunu sakal ve ağız çerçevesinde yapmamışsın. rahatsız etmiş. miğferin önündeki çatalın gölgesinin miğfer üstüne düşmesi hoş olurdu. boyut katardı.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 burun biraz daha büyüse iyi olur. bi de gözler çok simetrik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tamam sagolasin, biraz degistirim gene koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Version 1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 daha iyi ama ağıza taktım ben :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 imzalik post atmissin, yada ben cok kesatim walla suan layerlari flatten ettigim icin agzini pek editliyemicem, bir dahaki sefere duzgun baslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Draven, 18 February 2004 03:28 tarihinde demiş ki: imzalik post atmissin, yada ben cok kesatim kesat diil fesat olcek euhue[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bu saatte forumlarda dolasinca insan ne yazdigini bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 sen fesatsın ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 güzel.. beğendim.. bir dahaki çalışmanın çok daha güzel olacağından eminim..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 sagolasin. bir dahaki sefere daha yavas yapicam. ne zaman baslasam bitireyim diye acele ediyorum olmuyo. yavas yavas en ufak detayini yapicam. cizgi kahraman gibi degilde, realistic bir hava katmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bunun 10 katı büyüklüğünde çalış o zaman en az.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Gerçekten çok güzel olmuşta, Yaa gerçekten burunla ağız arasını çok büyük tutmuşsun... bıyıkların üst kısmı ile burun arasını kesip atarsan tam oturur gibi duruyo...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bu zamanda bi samurayın vesikalık fotoğrafı nasıl çekilir oda tartışma konusu tabi.. :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Benim için samurai kelimesi yeterli :D Hoş olmuş tebrikler Bu last samurai dan alıntı dimi tip olarak ..=[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya cok abuk gozukuo, acemi isi gibi ama bi yandan da cok hoş gözüküo :D kendi özel tarzını yansıtmışsın valla tebrik ederim :) beğendim resmi... sanatsal bi şaheser diil ama hoş bi resim[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 anaa topikim! sagolun kardesler, ugrasiyoz iste, sayenizde gelisiyor. kingpin allah belani versin, vesikalik fotoraf makineleri dussun kafana : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Samuraıdan cok elmacık kemıklerı cıkık az ve duz bıyıklar yuzunden kestıgı samuraını mıgferını kafasına gecırmıs Moğol gıbı duruyor. Capon dedıgımız daha toparlak yuzlu daha kısa suratlı daha duz olur, en azından genel kanı budur.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bence gayet güzel çizmişsin can alıcı bakıyor :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Cuce, 18 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki: kestıgı samuraını mıgferını kafasına gecırmıs Moğol gıbı duruyor. ehe o benim de dikkatimi çekti[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben herşeyden once burnun biraz şekilsiz oldugunu dusunuyorum. bir de miğfere gölde dusureyim derken simsiyah yapmıssın opacity biraz dusse daha iyi olur gibime gelmekte. tabii sen yine daha iyi bilrsin.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 canvas ı ortalamamıs olması ya da bıyığın simetrik olmayası falan bilinçli haraketler mi ? yoksa hata mı[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 canvas ı niye ortalasın kardeşim simetri manyağı mısın[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar