Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farzedin Wow Cikti Eu mu Us mi nerden edinicez

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

us de oynayamıcaksam neden oyunu alımkı 3 ay oyuna mı bakıcam ben eu da cıkmasını beklıcem us sımdılık zor[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

eğer us serverlarında oynama ımkanın varsa yanı ödeme seklını halledebılceksen al ama yoksa ole bir şansın oyunu almanın anlamı yok eğer us den oyunu alırım eu serverları acılınca girerim dersen oda başka bir soru işareti sanırım oynanmıcak bilmiyorum sana kalmış[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

trick olayınıda söliyim
farklı bi adres verip ulasmazsa bu adrese gelsin dediginiz yere türkiye adresinizi yazıyosunuz 20 gün gibi bi sürede gelir sanırım.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Niye alıcaksınki amazondan diğer siteler kesin getiriyorken?
Ayriyetten ülkeye Almanya yazıyorsunuz almanyaya gidiyor paketiniz ordanda buraya geliyor.Ayriyetten amazondan ne aldıysam geldi max 2hafta sürüyor[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 25 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
Yaw avaturk ten alın.Zorunuz ne.Hem kapıda ödeme felan var

harika fikir hiç aklıma gelmedi..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 25 Ekim 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
püf

???? ben daha önce avaturk den bişey almadım bi sorun falan mı oluo püf demesende açıklasan çok iyi olcak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Avatürk getirirse problem yok zaten.
Collector's Edition getirsinler alırız tabiki..
Bu arada fortinbras
eu nun betalarını uzun tutucaklar 3 ay beklenmez yani oynarız beta olarak.o sekilde bi yazı okumustum.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.

[Bu mesaj Eternal tarafından 25 Ekim 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk için geç getirmedikleri sürece bi sorun olmaz, ama gene önceki oyunlar gibi 3 ay sora getirirlerse kimse almaz. bide coll ed. getirirler umarım bir sürü kişi coll. ed. alıcak çünkü.

ben bu topici bi kaydedeyim bakim dursun bi kenarda. lazım olucak sora.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

esen de esende cok farklı deil oda 2 ay sonra getiriyor hatırlıyoruz WC TFT zamanlarını adamlara forumlarda demedıgımız laflar kalmadı hepsı kolpa ben güvenmem dısardan alırım[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk şu anda EQ2 ön sipariş alıyor mesela
ancak satışa sundukları ürün collector's edition değil, gerçi bu soruyu orada sordum cevap alamadım ama fiyatından coll. ed. olmadığı belli, coll. versiyonu gelecek mi o da belli değil ama çok çok büyük bir ihtimalle getirmezler, çünkü talep çok fazla olmaz

aynı şey wow için de geçerli olur büyük ihtimalle, hatta henüz wow için bile bir ön sipariş durumu yok ortada, bırakın collector's olanını[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...