di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Gulucuge odaklaniyodur. toggie said: bankacı kızların vesikalık resimlerini mi dikizliyonuz olm, yuh artık. cuk kadar bi foto koyabiliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kaldırmışlar sanırım o bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 rahatça stalklayabiliyo muyuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 duruo http://www.linkedin.com/wvmx/profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 profil sayfasında o yer yok gerçi yeni hespa açtığım için kimse de bakmamış senin linke göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 var hala o bölüm. hatta geçen ay bana eyvallah eden hatunu yakaladım profilime bakmış. kuyruk acısı herhalde dedim sadafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 güzelim linkedin bile kötü emellere alet olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 he valla sorma asfasdas millet olarak her yeri aynı amaçla kullanabiliyoruz galiba. sex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 aga maile şunu şunu tanıyorsun ekle diye geliyor ordan baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 burdan nası iş bulucaz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gruplar var abi işinle alakalı vardır, ordan ilanlar falan düşüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi ilanlar var ama ben direk ik yada başvurduğum bölüm müdürlerine falan ulaşmak için kullanıyorum. çoğu insan linkedin'den ulaşılınca gayet güzel yardım ediyo, yol gösteriyo. ordan insanları bulabilirsen baya işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paralı üyelik olmayınca kimlerin baktığının sadece ufak bir kısmını görebiliyorsunuz. 24 stalkerım var mesela geçtiğimiz hafta, bana sadece 5 tanesi gözüküyor. Bir de tamamen anonymous kalabiliyorsunuz ayarlardan seçerek; ama bu sefer de kimlerin size baktığını göremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 beni 4-5 kez aradılar burdan profilimi görüp. cv niz az sağlamsa aramanıza bile gerek yok çok. onlar buluyor. headhunter da baya var sitede ama daha çok yabancılar onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Facebook'ta beni beğenmeyip eklemeyen ama linkedin'de köpek olan insanlar var ya, sizde d var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 olay iş amaçlı olduğu için insanlar network ne kadar geniş olursa o kadar iyi mantığında. facebookta hayatını sergilediğin için eklemek istemeyebiliyorsun insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 şu konu aklıma geldi :D adamların site hacklenmiş 600 000 şifreyi de kaptırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 6,458,020 kişinin şifresi deniyor, ama linkedin arastırıyoruz leak e rastlamadık henüz dedi, fake olabilir deniyor. https://twitter.com/#!/LinkedIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 doğrulanmış hax, gogo şifre değiştirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vay anasını ya. abi şifreler çalınıyor eyvallah da bu şifreler open text mi saklanıyor bu adamların sitesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çok dandik böle tek kelimelik şifreleri olanlar gitmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 plain text degil de, salt kullanilmayan her sistem plain text gibidir sifrelerin %80 i icin. rainbow table la cozuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hmm peki bizim şifrenin çalınıp çalınmadığını görebiliyo muyuz? yayınlamışlar mı bir yerde şifreleri çalan şahıslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hafife almayın olayı. Özellikle de başka sitelerde (para yüklemiş olduğunuz Skype gibi) aynı şifreniz varsa o sitelerdeki şifrelerinizi mutlaka değiştirin. Skypetan 4 euro gitti. Kapatmışlar hesabımı da açtırmak için ayrıca uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar