Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linkedin diye bir site varmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gulucuge odaklaniyodur.

toggie said:

bankacı kızların vesikalık resimlerini mi dikizliyonuz olm, yuh artık. cuk kadar bi foto koyabiliyosun zaten.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi ilanlar var ama ben direk ik yada başvurduğum bölüm müdürlerine falan ulaşmak için kullanıyorum. çoğu insan linkedin'den ulaşılınca gayet güzel yardım ediyo, yol gösteriyo. ordan insanları bulabilirsen baya işe yarayabiliyor.
Mesaj tarihi:
Paralı üyelik olmayınca kimlerin baktığının sadece ufak bir kısmını görebiliyorsunuz.

24 stalkerım var mesela geçtiğimiz hafta, bana sadece 5 tanesi gözüküyor.

Bir de tamamen anonymous kalabiliyorsunuz ayarlardan seçerek; ama bu sefer de kimlerin size baktığını göremiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
beni 4-5 kez aradılar burdan profilimi görüp. cv niz az sağlamsa aramanıza bile gerek yok çok. onlar buluyor. headhunter da baya var sitede ama daha çok yabancılar onlar da.
Mesaj tarihi:
olay iş amaçlı olduğu için insanlar network ne kadar geniş olursa o kadar iyi mantığında. facebookta hayatını sergilediğin için eklemek istemeyebiliyorsun insanları.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hafife almayın olayı. Özellikle de başka sitelerde (para yüklemiş olduğunuz Skype gibi) aynı şifreniz varsa o sitelerdeki şifrelerinizi mutlaka değiştirin. Skypetan 4 euro gitti. Kapatmışlar hesabımı da açtırmak için ayrıca uğraştım.
  • Yeni Oluştur...