Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renklerin adi

RipeFlash

Öne çıkan mesajlar

boya almaya gittiginde rgb kodu soylenmese iyi olur hehe :)

pantone kataloglarindan bi tanesini secip matbaga ile ortak dili konusabilecegini biliyorum, fakat bu seramik, yagli boya durumlarinda ne kadar ayni yada farkli isler bilemem..[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Ya belli renklerin adlari vardir ama genelde herkeze gore degisir. Ben derim parlament mavi, baskasi der baska mavi. Ayrica ona buyuk ihtimalle bayrak kirmizi denirdi heralde hoca sana ondan kizmis...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mendoza, 22 Ekim 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
Ben derim parlament mavi, baskasi der baska mavi. Ayrica ona buyuk ihtimalle bayrak kirmizi denirdi heralde hoca sana ondan kizmis...

hmm olayin devamini anlatim size o zaman... hoca "bana maviden bir renk sole" dedi bende "gokyuzu mavisi, deniz mavisi Ve parlament mavisi" dedim..hocada sallama dedi dediklerini koylu veya sıradan insanlar söyler, yok şeftali kirmizisiymiş yok su mavisiymiş!" dedi...o an adama dalmak istedim walla!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RipeFlash, 22 Ekim 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
hmm olayin devamini anlatim size o zaman... hoca "bana maviden bir renk sole" dedi bende "gokyuzu mavisi, deniz mavisi Ve parlament mavisi" dedim..hocada sallama dedi dediklerini koylu veya sıradan insanlar söyler, yok şeftali kirmizisiymiş yok su mavisiymiş!" dedi...o an adama dalmak istedim walla!!!

euehuehe
çok komik bir durum ya.

hoca bu renklere neden takmış onu anlamadım.
bari açık mavi, koyu mavi felan deseydin, merak ediyorum o zaman ne diycekti?[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım hoca van dayk kahverengisi gibi bişi arıyo.
hani köylü insanların söylemediği.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...