RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 renklerin adlarini nerden bulabilrim?kırmızının mavinin ve sarinin kodları..hani boya almaya gittigimizde bilmem ne kırmızısı yerine ????? dan bir tane demek için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hangileri gerekli? CMYK, RGB, Web Standart kodlarindan hangisi?[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 boya almaya gittiginde rgb kodu soylenmese iyi olur hehe :) pantone kataloglarindan bi tanesini secip matbaga ile ortak dili konusabilecegini biliyorum, fakat bu seramik, yagli boya durumlarinda ne kadar ayni yada farkli isler bilemem..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 söyle söyliyim hoca bir kirmizi renk gosterdi "bunun adi ne?" dedi bende "kan kirmizisi" dedim oda! "ona kan-kirmizisi denmez git dogru durust ogren ve digerlerinide ogren gel" dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ya belli renklerin adlari vardir ama genelde herkeze gore degisir. Ben derim parlament mavi, baskasi der baska mavi. Ayrica ona buyuk ihtimalle bayrak kirmizi denirdi heralde hoca sana ondan kizmis...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eheh iyi de bayrakta atalarımzın kanıyla boyanmadı mı :P[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eft sormak lazım[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bordodur belki? :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eflatun gibi ama senin dediğin olsun.[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Kırtasiyeci ortaokul menzunu adama git rgb kodlu resim söyle bak noluyo :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Mendoza, 22 Ekim 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Ben derim parlament mavi, baskasi der baska mavi. Ayrica ona buyuk ihtimalle bayrak kirmizi denirdi heralde hoca sana ondan kizmis... hmm olayin devamini anlatim size o zaman... hoca "bana maviden bir renk sole" dedi bende "gokyuzu mavisi, deniz mavisi Ve parlament mavisi" dedim..hocada sallama dedi dediklerini koylu veya sıradan insanlar söyler, yok şeftali kirmizisiymiş yok su mavisiymiş!" dedi...o an adama dalmak istedim walla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 trtdeki o ressam adam titanyum beyazına takmıştı mesela:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 magenta morun tonları oluyor bildigim kadarıyla.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lily Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 renkler sanırım kırmızı turuncu sarı yesil mavi mor kırmızı kodlarında cyan mordada magenta vardı galiba diğerlerini ben ne bilim ps:optik dersinden bu kadar hatırladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 cyanın bir ucu açık yeşil bir ucu kırmızıdır magentanın da bir ucu mor bir ucu yeşil[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 boya kataloglarına filan bak. da ne lüzum var onu anlamadım ben... şu olabilir. http://www.jacksonsart.com/acatalog/Jacksons_Winsor___Newton_Oil_Colours_69.html[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 biraz alakasız olacak ama imzana koptum korace :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: RipeFlash, 22 Ekim 2004 18:48 tarihinde demiş ki: hmm olayin devamini anlatim size o zaman... hoca "bana maviden bir renk sole" dedi bende "gokyuzu mavisi, deniz mavisi Ve parlament mavisi" dedim..hocada sallama dedi dediklerini koylu veya sıradan insanlar söyler, yok şeftali kirmizisiymiş yok su mavisiymiş!" dedi...o an adama dalmak istedim walla!!! euehuehe çok komik bir durum ya. hoca bu renklere neden takmış onu anlamadım. bari açık mavi, koyu mavi felan deseydin, merak ediyorum o zaman ne diycekti?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 metalik mavi veya[signature][hline]if you believe in something, that thing begins to gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 cingene pembesi deseydin doverdi belki[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sanırım hoca van dayk kahverengisi gibi bişi arıyo. hani köylü insanların söylemediği.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar