Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ema trap setup dene cok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 DH oynadım da infernoda hiç keyif alamıyorum, doğru düzgün oynamak için bayağı gear kasmak lazım gibi gözüküyo. Öyle sırf zorluk değil yani, gereksiz derecede bi sinir stres var her şeyden kaç, en tırt mob grubu için bile oyuna dikkat etmen, mesafeyi koruman gereksin filan sevmedim. Böyle tırt gearla da infernoda hayatta kalabilecek, düzgünce ilerleyebilecek class varmıdır? Varsa hangisidir? (yoksa ille de sağlam gear mı lazım?) Monk veya Wizard oynamayı düşünüyordum da infernoda düzgünce oynatıyomu bilmediğim için karar veremedim. Melee Wizard güzel deniyo mesela, ucuz gearla filan da hayatta kalıp mob kesebiliyomu? Monk nasıldır, survivabilitysi iyimidir? Kısacası class+build tavsiyesi lazım. Beklentilerim: mümkün olduğunca az gear dependant olsun, infernoda rahatça oynansın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2-3m ile act2 yaparsın rahat barbarian ile, gerisine karışmam ama hehe. zaten zorluk act3'te başlıyor gerçek anlamda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2 tane item aldım rmahtan. Bunlardan teki 2 saat sonra geldi diğeri halen gelmedi. ( 4 saat ) Napıyoruz şimdi. Ticket atıp basimmi kalayı yoksa bekleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Yanlışlıkla main hand silahı salvageladım geri alabiliyormuyuz bi şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kötü olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar