Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Buradaki çılgın postlara rastladıktan sonra, kendi çılgın hikayemi siz çılgın çocuklarla paylaşabileceğimi düşündüm. Çılgın fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sallar mıyım bilemem, çılgınlığınıza göre değişir. Evet, benim duygusuz bir sevgilim var. Yıllardır beraberiz. Adam şizoidin allahı çıktı. Tedavi görüyor. Karı kız manyağı, fantazileri diz boyu, ağzını ayırıyor biraz eli yüzü düzgün kız görse. Bi halt da edemiyor orası ayrı, anca fantazi diyorum ya. Ama liseli gibi mesajlar atıyor gızlara, kendinden 10 yaş küçük bu kızlar bi de! Şirketteki karılara sulanıyor, grup terapisindeki gızlara helelöy yapıyor. Hatta telefon kayıtlarını kurcaladım. Ruhum duymadan sapığın biriyle mesajlaşmış bir yıl, yüzlerce, binlerce mesaj! Ağzını aradım sanki ben yaptırmışım bir arkadaşıma gibi, derin haltlar karıştıramamış belli ki, kız da salak kro köylüymüş, fazla değer de vermemiş. Ama bu itin oğlu nasıl bir açlık içinde ben gibi duygusal, gözel, zeki bi karıyı aptal kıçı kırık flörtlerle aldatır! Çok koydu, öf çok pis. Çok seviremdi ben onu, ilkimdi, bir tanemdi. Ben de onun için öyleyim sanıyorumdu. Ayrılmanın eşiğine geldim, zaten alevlenince hastalığı iyice kabalaşmış, her türlü hayvanlığı yapar olmuştu. Ayrılıyorum lan bak diye postayı koyunca ciddi bir şekilde, başına bişi mi düştü anlamış değilim, birşeyin değişmediğinin de farkındayım; eskisi gibi davranmaya çalışıyor bir şekilde. Düzeleceğimden umutlu değilim ama deniyorum diyor. Ben de mal mal bütün ömrümü ona heba etmiş, herşeylerden vazgeçmiş bir salak olarak hala yanında duruyorum. Acım, yalnızım, sahiplenilmedim, kendime de sahip çıkamadım xD Ne bileyim taklitçi bir şizoylan beraber olduğumu. Sandım ki adam içine kapanık, keşfettiğim işlenmemiş elmas, aile herifi, yirim yirim yirim, öperim koklarım onu çok severim bir ömür boyu, bebeler yaparım, çılgınca deneyimlere atılır, birbirimizi her açıdan geliştiririz. Zordur yontması ama yontarım lan didiydim kendi kendime. Kurtarılmayı bekleyen kurtarıcıyım ya amk. Petshoptan bi guş alacaadım bi gün. Pisi bakmama izin vermeyen anam guşa müsaade eder diye planlar yapmıştım. Gittim guşların en hasta ve çirkini aldım anam kimse buna bakmaz, istemez, burda ölür bü yazık diye. Ben ona bir bakarım bir bakarım, bir güzelleştiririm, onun güzelliğini göremeyenler utanır gibi bilinçaltımdan akan duygularlan sahiplenivermiştim. Mal işte, mal! Orda altına sıçarak ölsün guş sana ne! Sonra acılardan kendi altıma kaçırarak öleceğimi ne bilem ben. Neyse yavaşça sadede geleyim artık. Bu öküz bana daha iyi davranmaya çalışıyor ama ne düşüncelerimizde ne de duygulanımlarımızda bir değişim oldu. Hatta ben manyağa bağladım, güvenim uçtu gitti, bütün hayallerimin üzerine sifon çekildi. Besleyip büyüttüğüm, pammıklara sardığım oricınıl sevgime beş kuruş değer verilmedi. Bazen diyorum ben bu kadar iyi olmasam bu godoş, hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen, mutsuz amaçsız arıza herif benden de ayrılırdı. Neyse. Arada bir banan bir paranoya, bir öfke, bir çılgınlık geliyor. Siz çılgın kardeşler ilişkimize, yaptığım pakta ihanet eden bu adama ben de ihanet etmek istiyorum belli sınırlar dahilinde. Tanımadığım bir heriflen dışarda görüşsem çay içsem az biraz hıncımı alır mıyım? Ağzında bakla ıslanmayan, salyanızdan daha şeffaf olan ben bunu kendime saklamayı ve intikam hazzıyla rahatlamayı başarabilir miyim? Yoksa suçluluk duygusundan geberip, pembe bir mezar mı kazarım kendime? Iyyy. Görüşeceğim herif de online people gibi höttürük bir siteden bulduğum acayip çirkin, yamık birşey. Büyük ihtimalle de onla seks yapacağımı sanıyor. Dönüp kendini avuçlar, derdim biraz yalnızlığımı duygusal yönde tatmin edip (hiç umudum yok), bir nevi ben de aldatarak sevdiğim, zaçlarımı süpürge ettiğim, ısırgan hayvanı olduğum adama ihanet ederek rahatlamak. Ne diyorsunuz? Çılgın yorumlarınızı bekliyorum. Vay bana bir eğlence! Haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 too long no punctuation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 özet xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Cool story dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Benimle oynama, heyecanlıyım, çok çılgınım bebeğim. Gün batımında bırakıp gitme, gel bana, benimle olmak tek çare. KANASIN DÜ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ÇILGINSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 daha yaratıcı şeyler beklerdim ilk postlardan, defalarca aşağıdaki yorumlara alıntı olacak türden. Hay allah sizi bildiğim gibi yapsın. Bari komik bişeler yazın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hikayede erotizm varsa okuyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/30493_125505900802593_124925937527256_243797_7829544_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ciddiyim bakın her ne kadar öyle gözükmesem de. Böhühühü! Ağlarım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Erotik sayılır siz çılgın gençlere göre yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 cok Çılgınsınız. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/237/621/c8a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 cay icmek...,,, erotizm overwhelming mmmmhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 çirkin çift sorunları fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Vallahi haksızlık ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 1) dew erkek 2) bu hikayedeki her sey kurmacadir 3) heygirl'un forumlari mi kapandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 peki ya çekiç faktörü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.troll.me/images/pissed-off-obama/pics-or-it-didnt-happen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Son post diğerlerine göre daha sofistike. Hmm, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 konu manyak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 çekiç faktörü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 konu manyak değilse ne? manyak güzel birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yalnız abi baya uyutmuş seni 1 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Peki gerçekse, yorumlar neler. Belki de böylesi yazmamalıydım. Ama dalgaya alarak ifade etmek daha kolay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar