Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam weekend

Ayfon

Öne çıkan mesajlar

Ayfon said:

Düsseldorf'tan gittim yahu. Ne türkiyesi.

Amsterdam'da bi etkinlik varmis. Bu sebepten tüm otel ve hostel'ler doluydu. Saat 17:30 dan aksam 23'e kadar kapi kapi konakliycak yer aradim. Sonra pes ettim arkadaslara da whatsapp'ten ulasip otel arattim. Bildigin sehir dolmus sansima. Nereye gitsem fully booked cevabi aldim. Bi saatten sonra tüm otel-hostel kapilarinda yaziyodu yerimiz yok diye. Neyse bende cantami terminal'deki kilitli bölmelere koydum. 11'den sonra o mekan senin bu sokak benim gezdim. Sabah 4'te yoruldum artik yalniz basimaydim zaten terminale döndüm. 3 saat dondum bildigin banklarda. Neyse sag saglim geldim. Gene iyi tecrübe oldu. Trende Hollandali bi adamla tanistim. 70 yasinda vardi adam rahat. Engellilerle ilgilenen bi kurumda calisiyomus. Muhabbet ederken anlattim basimdan gecenleri. Adres telefon filan verdi. Bir daha yolum düserse mutlaka iletisime gecerim. Ama tövbe bir daha rezervasyon yaptirmadan gitmem.

Amsterdam'a ulastigimda bi hevesle kosup hemen 2days bahncard aldim 12€. Bir de gittim guide aldim mapli filan o da 13€. Tren gidis-gelis 110€. 5€ kitli bölme. Yeme icme icki derken 200€ masraf yaptim durup dururken. Neyse tecrübe edinmis oldum iyisiyle kötüsüyle.

skor?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Tam drama olmuş, ama büyük cesaret onca parayı hiç bir plan program yapmadan döküp yollara çıkmak.

(Bir de trene fazla vermişsin sanki. Herhalde onu da gidip makineden aldın direk, önceden ayırtmadın.)

Yok plansizdi. Isten eve geldim, kiyafetlerimi camtama attim direk hava alanina gittim. Aslinda 2-3 günlük bi mini seyahat yapicaktim ama Cuma günü gidince ayni güne rezervayson yapamiyolarmis seyahat acentalari. Bir gün sonrasina yapabiliyorlarmis. Üzüldüm ben de tabi. Acentadaki kadin da git dedi amsterdam'a. Orda bulursun bi otel. Gece zaten disardasin deyince ben o gazla hobareeey diyerekten :P
Ama o kadini hafta sonu özel sekilde ziyaret edicem. Öpücem gözlerinden.

@barnacle
abi sor söyle ki; amsterdam 1 - 0 ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...