Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VUeKKvKEvYI Hunter-killer'ların atası hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oo anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 anneyi niye karıştırıyon bi oyuncak için sene 2012 yapmasınlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 If i was in the world war ii , they d call me spitfire ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Fistan said: anneyi niye karıştırıyon bi oyuncak için sene 2012 yapmasınlar mı eheh her gün yeni bi cihaz yapıyolar ve her seferinde terminator konseptine gittikçe yaklaşılıyo. onun dumuru sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Son yıllarda üniversitelerde robotikle ilgili yapılan araştırmaların ağzına vurduklarının görsel kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I1Tbg38q3JE&feature=player_detailpage#t=409s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu ne ya nerde kullanacaklar bunu ne gereksiz işler yapıyorlar bunun yerine tereyağını otomatik sürüp tabakta servis eden ekmek kızartma makinesi yapsalar daha mantıklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Otoparkta alet ne zaman dönmesi gerektiğine nasıl karar veriyor anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bunlara hala sasiriyo musunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 insanlık için küçük bir adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mr_Hand said: Sake sofrasindan selamlar babe ;) Baslik bosa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Myshkin said: Oto parkta alet ne zaman dönmesi gerektiğine nasıl karar veriyor anlayamadım. Kaydediyorlar ilk manual uçuştaki komutları-hareketleri, oto uçuşta o kayıt sırasından uçuyor işte yok eğer böyle değilde yarasa gibi ortama göre karar verip yeni yeni rotalar üretip hareket ediyorsa ohannes cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 İlk defa uçtuğunda ortama göre kendi karar veriyorsa ohannes Yok vermiyorsa abartacak bir şey yok daha önce yapılan şeyler. Kendisinin vermesinin imkanı yok bence tek seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 engel var surada, gidecegim yer de sura, oyleyse soyle doneyim olaiyini diyorsaniz yeni bir olay degil, var zaten metodlari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tarama yapıp karar veriyor işte gitmesi gereken yöne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 yapma ya demek tarama yapoıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Fistan said: yapma ya demek tarama yapoıyo sdfd Otonom robot yapay zekasıyla normal uçuşun arasında çok fark olduğunu zannetmiyorum aslında. Birinde akışkanın içinde gitmen gerek, diğerinde viskoz yüzey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 microsoft kinect sdk i bile var lan, heycanlanmayin o kadar http://channel9.msdn.com/Shows/PingShow/Ping-134-Flying-robots-Windows-Phone-Microsoft-Flight-Win-8-hits-a-million 7 inci dakikaya ziplayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dolaştığı odanın 3 boyutlu modelini çıkaran robot yapmışlardı kinect ile zaten de bu baya çevik bişey. bu kadar hassas çalışabilmesi çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tamam beyler, yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu ne ki abi şuna bak ben bu konuda doktora ogrencısı olarak basvurmaya calısıyorum bu projeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bi video daha vardı bu konuda onu bulamadım,bunların ucuna griper takıyolar linkler var sagı solu magnetli,sırayla linkleri alıp bir kaç dakika içinde linklerden ev yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 biliyorum bunları da programlanmış şeyleri yapıyolar. (yine de acaip o ayrı :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar