Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

Suçlu ne Alex ne Aykut . Tek sorumlu Aziz Yıldırım. Bu adam basımızdan gitmedigi sürece bize huzur yok , Emreyide Aziz Yıldırım yüzünden kaybettik Alex'ide.
Artık Ferit Şahenk mi geliyor , Ali Koç'mu geliyor kim gelirse gelsin az huzur bulalım.

gecmis olsun bu saatten sonra aziz yildirim anca mahkeme karariyla hapise girerse gider, o zamanda yerine ali yildirim gecer. aziz basgaaan diye bagiranlar sagolsun elleriyle teslim etti kulubun gelecegini
Sosyal ağlarda paylaş

Biri kanıt sormuştu bu arada. Başkalarıda duymuş aynı haberi... Yarım saat önce yazmıştım marsilya maçından sonra alex ile ilgili duyduklarımı.

İbrahim Seten taa kaç gün öncesinden köstebek saolsun, alexin kadro dışı kalacağını söylemişti. O yüzden yazdıklarına inanıyorum. Ben de duymuştum; o da söylemiş işte beş dakka önce buyrun.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Marsilya maçı sonrası (2-2) Alex ile Baroni'nin soyunma odasında keyif şarkıları söylemesinin yönetimi çileden çıkardığını biliyor muydunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılarının bazı kısımlarını aldım bu kısımlara hak veriyorum
alex'in kadro dışı kalmasına karşıyım ancak alex twit atarak tribüne çıkarak bir az şansını zorladı yine de aile içinde halledilmeliydi. kararı olumlu bulmuyorum.

selçuk yula
Fenerbahçe'yi daha çoook sıkıntılı günler bekliyor kanaatindeyim. Takımın koşmaması ikili mücadelelerde hemen hemen her maçta inanılmaz zayıf kalması şut atmaması kanatları çalıştırmaması pozisyonlar bulmaması, savunmada çocukların bile yapmayacağı hatalar gene savunmanın kademe anlayışındaki zayıflıklar, kaleci Volkan'ın çare bulamaması ve üzüntü ile izlemesi, Alex'in gitmesiyle düzelecekse ben böyle soruna kurban olurum

yılmaz vural

Alex gösterilen bu ilgiyi ve sevgiyi suistimal etti. Alex kadroya alınmadı diye tavır alıyor. Bir antrenörün seni oynatmamaya hakkı yok mu? Eskisi kadar iyi olmayabilirsin sonuçta 35 yaşındasın. Artık konumu bilerek kendini eğitmen lazım. Alex agresifleşti. Bu tavrı da yüzüne ve futboluna yansıdı. Ben bu kararı olumlu buluyorum. Alex insanları böyle davranmaya mecbur etti.
Sosyal ağlarda paylaş

buraya gelinmesi aykut kocaman ve aziz yıldırım'ın suçudur. sezon başında bu iş daha güzel bir şekilde halledilmeliydi. alex'le adam gibi konuşulmalıydı.

daha sonrasında olanlar ise alex'in suçu. bundan sonra yapılacak hiçbirşey de yoktu alex'i kadro dışı bırakmak dışında hakikaten.

eğer dendiği gibi türk futbolcular özellikle alex'e karşı cephe almışlarsa zaten bayağı sıkıntı vardı.

kısfmet diyelim, yazık oldu.

p.s. cristian da kadro dışı bırakılmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

buraya gelinmesi aykut kocaman ve aziz yıldırım'ın suçudur. sezon başında bu iş daha güzel bir şekilde halledilmeliydi. alex'le adam gibi konuşulmalıydı.

daha sezonun başında Aykut'un Alex'i hedef göstermesi saçma sapan alex'i 60dk oynatacağım gibi bir açıklama yapması bu olayların başlangıcıydı bence aykut o zaman deseydi ki kim iyiyse kime ihtiyaç varsa oynar o zaman kimse bu gün alex-aykut'u tartışmıyordu bence ama yine de aykut'un kafasında 2 tane isim var stoch alex bu 2 adama karşı her zaman önyargılı oldu aykut.

TD olarak aykutta bir gelecek göremiyorum malsef daha zor haftalar bizi bekliyor, bu günden sonra "istikrar" kelimesini 21083210 kere duymaya hazır olmalıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

aksini söylemiyorum ben de tünkut. ama iş zıvanadan çıktığında radikal çözümler gerekir. üç ihtimal vardı;

1- aziz yıldırım istifa eder (hayatta etmez)
2- aykut kocaman istifa eder (etti kabul edilmedi)
3- alex'e ve cristiana kesilir fatura.

e 3. sü oldu. aslında 2. sinin olması gerekirdi ama aziz yıldırım kendini sağlama almak için 3. sünü yaptırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir her sezonun başında Alex'siz takım bıdıbıdısı yapan Aykut Kocaman her arkası sıkıştığında Alex'e sarıldı ve Alex de her defasında kurtardı.
Bu sezonun başında Alex gidebilirdi, Aykut Kocaman adam olsaydı da bunları yapacağını söyleseydi Alex'e krallar gibi giderdi Alex.
Sosyal ağlarda paylaş

takım alex yüzünden oynamıyo sanki. diğer adamlara koşmayın diyo di mi? kendi yetoluklarını kapatmak için alexi kurban seçtiler yoksa kendi koltukları sallanmaya başlıcaktı. aykutun zaten bağı koptu da aziz aykutu ne kadar kendime perde yapıp korunursam iyidir diye düşünüyo o yüzden alexi kurban ettiler. yazık çok yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...