Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Şöyle kalasmix bir orta sahası olan takımda sow hala her maç pozisyonlara girip,gol atıyorsa gerçekten yeterli ve kalitei bir golcüdür.Gaziantepe'e attıgı gol zaten adamın bitiriciliginin ne durumda oldugunu gösteriyor.Yakaladımı %90 yapıştıran bir adam.Daha ne isticez.Kuyt'da dönenleri affetmiyor.Bizim ilerde bi sorun yok cam gibi her türlü gider.Arkadaki kalaslardan kurtulmak lazım onun çalışmalarıda sonuç verecek insallah 5 eylül'e kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben onların çok saglam torpilleri oldugunu dusunuorum bizdede özellikle yasin sülün, ibrahim toraman gibi adamlar içinde aynı seyi düsünüorum
muhtemelen türkler için birinin yakını SAAAAglamm birnin yakını böle
kimse sesini cıkartamıo
yabancılar içinde muhtemelen bi para babası transef işine karıstı iyi topcu falan onunda öle torpili vardır sktedemiolardırda, 2012 deyiz hazırla kılıfını yolla gitsin
bu kadar insanın gördünü illaki onlarda görüodur yani
Sosyal ağlarda paylaş

Alex ilk geldiğinde ofansif anlamda baya baya koşuyordu. Ortasahada pas organize ediyordu deli gibi. Yönetiyordu resmen takımı. Ne zaman ki Alex dedi ben forvetim ve o şekilde oynamaya başladı Alex d.top golden ibaret oldu. Ha bunu kötü anlamda söylemiyorum ilk geldiği gibi devam etse bu Alex üzerine takım muhabbetleride olmazdı. Adam deli gibi kısa paslarla takımı yönetiyordu. Uzun sürede yapabilirdi yapmadı niye bilmiyorum.

Bu yüzden Alex'in Hagi ile kıyaslanmasına karşıyım. Hagi herşeydi. Sürat vardı Alex'ten çok daha iyi fizik kondisyonu vardı. Alex'ten iyi frikik atıyordu. Alex değil dünyanın en iyi şut atan adamıydı o dönem. Takımı organize ediyordu. Oyundan kolay kolay düşmüyordu. Hırslıydı hırslıydı takımada yansıyordu. Alex'te olup Hagi'de olmayan bişey yok ama Hagi'de olup Alex'te olmayan bir sürü şey var. Herşeyden önemlisi Hagi takımdı. Alex zaten üzerine sistem kurulmasını seven bir oyuncu 70lerden kalma ofansif ortasaha. Hagi'de böyle problemlerde yoktu.

Bir tek Hagi sinirliydi Alex sakin. Ha bence keşke Alex'te Hagi'nin yarısı kadar hırs olsaydı.

Kimse saldırmadan söylüyeyim Alex çook daha fazlasını yapabilirdi. Demek istediğim bu. Gerçi bu belkide takımı yıllarca duran toplara zorlayan Daum'unda biraz suçuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

1.Maç: 20 Eylül 2012 TSİ 20:00 Fenerbahçe-Marsilya

2.Maç: 04 Ekim 2012, TSİ 22:05 B.M'Gladbach-Fenerbahçe

3.Maç: 25 Ekim 2012, TSİ 22:05 AEL Limassol-Fenerbahçe

4.Maç: 8 Kasım 2012, TSİ 20:00 Fenerbahçe-AEL Limassol

5.Maç: 22 Kasım 2012, TSİ 22:05 Marsilya-Fenerbahçe

6.Maç: 6 Aralık 2012, TSİ 20:00 Fenerbahçe-B.M'Gladbach
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

S-H said:

aynen katılıyordum alex eskiden topla ilerleyen çalım atan sürekli hareketli bir adamdı,şimdi çok durağan oynuyor malesef alex eski alex değil :)
alex bir alex değil.

Herif tek basina 5 sampiyonuk kazandirmistir fenere kafadan. Su anda olu bile olsa tapmak zorundasiniz. Gayet net
Sosyal ağlarda paylaş

2004'te Anelka yoktu diye hatirliyorum. Kotunun iyisi muhabbetine de katilmiyorum. Sampiyonluk sampiyonluktur. Alex'in futbol anlaminda FB'ye katkisi cok ama basari anlaminda zaten kulubun citayi yukseltmisligi olmadigi icin bir sey katmamis gibi gorunmesi normal. CL'de ceyrek final disinda kulubun tek basarisi istikrarli bir sekilde son 5-6 senedir futbol takiminin hep ilk 2'de yer almasi. Ama buna ragmen CL'de istikrar hala hic bir takimimizda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...