Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

hayır zaten fener'in eleneceği yüksek bir ihtimaldi, neden bu kadar rage onu anlamadım.

takım çok kötü oynuyor, aykut da geldiğinden beri alex'siz sistem oturtacam telaşında ama tavrının arkasında duramıyor, yetemiyor. başka takım taraftarlarına salça olacağınıza takımınıza bakın. bu gidişle aziz de aykut da gider bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi,

alex oyuna girince işin renginin değiştiği ortada. Ama aykutun inadı ve aziz'in despot tavrı kırılıp da alex bundan sonra yine maçlara çıkar mı? Bence hayır.

Çıkmadığı zaman da ne olduğu belli. Adamın varlığı ile yokluğu arasındaki durum uçurum nerdeyse.

Gel gelelim, son zamanda yaşanan olaylar, aykutun açıklamaları, azizin anons olayı, yine aykutun en son "alex'i düşünmüyorum" tarzı konuşmaları falan. Aziz-aykut ikilisi bu tükürdüklerini yalayıp da alex'i tekrar takıma entegre ederler mi?

Ederlerse uefa'da eli boş dönmez fener, kadro kötü değil gayet imba adamlar var doğruya doğru. Ama o tükürüğü yalamazlarsa uefa da gg olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya alex girince bir şeyin rengi değişmedi. Adamlar zaten yatmaya oynuyordu son dakikalara doğru en geriye yaslandılar fiks olay bu.

Aykut kocaman'ın haklılık payı var. Türkiye'de alex gibi bir adam seni şampiyon yapıyor ve onun hiç basmamasını gözardı edebiliyorsun ama şampiyonlar liginde o şekilde oynamak için geriye kalan 9 kişinin çok koşan, basan adamlar olması gerekiyor. E fenere bakıyorsun orta sahanın defans özelliği 10 üzerinden 2falan.

Ha burda sorulması gereken soru; nasıl oluyor da 2.5 yıl bir takımı yönetiyorsun da hâlâ bir sistem oturtamıyorsun adam akıllı, alexli veya alexsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

hayır zaten fener'in eleneceği yüksek bir ihtimaldi, neden bu kadar rage onu anlamadım.

takım çok kötü oynuyor, aykut da geldiğinden beri alex'siz sistem oturtacam telaşında ama tavrının arkasında duramıyor, yetemiyor. başka takım taraftarlarına salça olacağınıza takımınıza bakın. bu gidişle aziz de aykut da gider bu sene.

ne rage'i ?
kimsenin rage girdiği yok herkes takımın bokluğundan şikayetçi zaten
başka takıma salça olacağınıza bıdı bıdı diye yazıyorsun gelip burada olay çıkartan sensin.şizofren midir nedir..
normalde bu hareketleri yapan 10 kere banlanırdı da arkası sağlam olunca tabi istediği gibi sağa sola sataşabiliyorsun.zira yapılan reportlar mesaj ört bas edilmesinden öteye gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bana hatalı bir mesajımı göster

amma ağladınız yahu

Millet zaten gergin , sende iyice kiskirtiyorsun. Bu forumda ne kadar ban yemek istemedigi icin sana kufur etmeyip icine atan varsa , bir o kadar da ban man dinlemeyip kufuru basacak adam var. Ama ne gerek var dimi umumi bir yerde kufur yemeye. Belki burda seni ve aileni taniyanlar vardir. Hos olmaz yani onlarin onunde kufur yemek. Kafanda canlandirsana bi .
Sosyal ağlarda paylaş

başlıktan kafasına göre mesaj silip ö.m. den hakaret eden adamın mod olduğu bölümde ne olsa şaşırmayacaksın. Ben kafadan /ignore çektim, siz de öyle yapın çok güzel oluyor. Gereksiz adam çok her birine cevap vermeye kalksak ömür yetmez. Herkes çağı ölçüsünde mesaj atıyor işte, mal ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...