Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

fernandes serbest kalabilirmiş. uefa'ya şikayet etmiş bjk'yı ve bonservisini alabilirmiş haklı çıkarsa. beleşe kapanırsa fernandes inanılmaz olur sanki :D

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, kulüpten alacağı 1 milyon 200 bir euroluk parasına dün kavuştu. Çektiği ihtarname tarihinin dün dolması nedeniyle parasına kavuşan Portekizli oyuncunun böylece serbest kalma umutları da suya düşmüş oldu.
Siyah-beyazlı yönetim, gerekli paranın yatmasının ardından rahat bir nefes alırken, Fernandes’e uyguladıkları ikna çabaları ise son dakikalara kadar sonuç vermedi. Portekizli oyuncuya ikna edilmiş olsa, yapılan 1 milyon 200 bin euroluk ödeme daha geniş bir takvime yayılacak, siyah-beyazlı yönetimin hesapları da altüst olmayacaktı. Trabzonspor maçında parasal nedenlerden dolayı oynamadığı için Başkan Fikret Orman’ı bir hayli üzen Fernandes’in satışına tüm yönetimin bu nedenle sıcak baktığı ortaya çıktı.

Kaynak: Milliyet
Sosyal ağlarda paylaş

aykutun gönlünden illakide 4 3 3 geçiyo. ayrıca bu sene alex'inde sürekli oynamicağını tahmin edersek illaki bi tane forvet alınıcak. umarım 2 forvetli bi kurguya geçeriz 3 forvet yerine.

bi sürü fb duyumcusu, habercisi yazıyo ztn twitter'da falan bi forvet arayışı olduğunu. remy'i ben canlı izlemedim hiç ama özelliklerini az çok biliyorum. hızlı, güçlü bi adam. 4 3 3 için uygun bi adam gibi gözüküyo. solda stoch, ortada sow, sağda da remy yada yeni bi transfer olucak sanırım yeni sezonda. işe yarar mı bilemem ama böle olucak gibi gözüküyo.
Sosyal ağlarda paylaş

christian bu sezon iyi performans gösterdi

defansif olarak kötüymüş işte herif , azcık ileriye çekilince çatır çatır oynadı playof maçlarında biraz sıvasada .

emreye +30 maç güvenmek asıl sorun olan .
yaşı ilerledi , kondisyonu yetmiyor bence her yıl o kadar maç oynamaya , daha az oynasa performansı artıcak

gerçi en performanslı emreyi bile çubukluda görmek beni üzüyr , her sene "bu sene adam olur belki" diye temenni edip sora hayal kırıklıgı ugruyorum , her halükarda gitsin isterim .

ama bütün bunları konusurken , mtopal bana hiiç gerçekçi gelmiyor .

niye bırakıp geliyorki valencia'yı ? sözleşmesi var daha , parasınıda alıyor güzel güzel , mis gibi ispanyada yaşıyor , türkiyede napsın ?
Sosyal ağlarda paylaş

bi taraf digerini tahrik etmis (videodaki kesintilere bakinca anlasiliyor), digeri de kufur etmiyip deyip tehdid etmis. haberturk spikeri oldugunu gorunce onceden birsey oldugu da anlasiliyor zaten.

EVINDEN ALDIRACAKMIS ISTE FENERLI OLUNCA MAFYA OLUNUYOR RERORE diyenlere hemen haldun ustunel'i ve mahmut uslu'yu hatirlatayim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://video.tr.eurosport.com/futbol/o-goruntuler-ortaya-cikti_vid232924/video.shtml

o son cümleyi söylememeydi iyiydide

volkan gayet haklı gözüküyo bence şu videoda. bütün oyuncular elemana tepki gösteriyo. demekki bişi yapmış adam. volkan adam gibi konuşurken bide trip atıyo volkan'da sinirleniyo. en sonda da saçmalıyo direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...