Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 CL, TR Kupası, Lig. Birde digitürk playoff olamsda ayrı bir turnuva istiyor oda olursa Lig maçları daha yoğun olacak. Fazla futbolcunun zararı olmaz heralde. Alex'li Alex'siz 2 taktik olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Dia Katar'a gidiyor, görüşmelere başlanmış. Ne olduğunu anlayamadığım bir topçuydu, götüyle hatırlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 stoch'taki gelisme azmi dia'da olsaydi, turkiye ligini dagitabilecek tipte fizige sahipti. lakin benim halisahada gosterdigim gelismeyi bile gosteremedi. yolu acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 son maçta tüm sempatisi gitti gözümden,geri zekalının biriymiş.gittiği iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 geldiği zaman iyiydi, bozdu sonra. http://www.youtube.com/watch?v=W3Lhwb_Qbto&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 iyi-kötü oynamasından bahsetmiyorum,şampiyonluk maçında topu yere vurup k.kart görme nedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aynen. Süper lig'in 50 küsür senelik tarihinin en önemli maçında amatörce atıldı herif, o dakika çizilmiştir zaten üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dia gidiyosa hamit gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 htspor'da yazıyordu,hamitle ön görüşme yaptık,istersek alırız diye açıklama yapmış ali yıldırım,herhalde aykut hoca karar verecek.tabi haberin doğruluğunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Haber doğru Ntvspor'da da yayınlandı o haber. Ama kafa karıştıran kısım işin Aykut hocaya kalması. Kalması nedir yahu adam Hamit Aykut istemiyecek mi :D Bence hala parada falan anlaşamamışlar yoksa Aykut dünden razı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bilmiyorum o konuyu ama bence para probleminden ziyade hamit bi yandan gs ile de görüşüyor,iyi teklifi yapan kapacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Hamit Turkiyeye gelirsem Galatasarayda oynarim dememismiydi transfer dedikodulari cikinca ben mi yanlis biliyorum.Bu fenerde ne var kardes elimizi attigimiz elimizde patliyo.Eger fener alirsa bu sene feneri izleriz heralde nokta transferler yapiliyor , bayagi basarililar bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dia 4 milyon €'a katar'a gitmiş. kaç paraya gelmişti hatırlamıyorum ama 4 m iyi para 2 senedir hiçbişi yapmayan bi adam için. 6,5'a gelmiş dia. zamanında çok para vermişiz ozmn biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 6 diye hatırlıyorum. bence bayağı iyi. her oyuncu düzgün transfer çıkmaz. dia da bunlardan biriydi. 2 m zararla çok iyi satmışız. yalnız yorumları resmiyet kazanmadan pek yaymayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fizban said: stoch'taki gelisme azmi dia'da olsaydi, turkiye ligini dagitabilecek tipte fizige sahipti. lakin benim halisahada gosterdigim gelismeyi bile gosteremedi. yolu acik olsun. aralarinda 5 yas mi ne var abi. ikisinin ayni hizda gelismesini bekleyemezsin. ki stoch dedigin adam chelsea gormus yani adamda bi isik gormusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fizban said: 6 diye hatırlıyorum. bence bayağı iyi. her oyuncu düzgün transfer çıkmaz. dia da bunlardan biriydi. 2 m zararla çok iyi satmışız. yalnız yorumları resmiyet kazanmadan pek yaymayalım :P http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29857&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Rewendor said: fizban said: stoch'taki gelisme azmi dia'da olsaydi, turkiye ligini dagitabilecek tipte fizige sahipti. lakin benim halisahada gosterdigim gelismeyi bile gosteremedi. yolu acik olsun. aralarinda 5 yas mi ne var abi. ikisinin ayni hizda gelismesini bekleyemezsin. ki stoch dedigin adam chelsea gormus yani adamda bi isik gormusler. 2 yaş var yahu aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 S-H said: son maçta tüm sempatisi gitti gözümden,geri zekalının biriymiş.gittiği iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Nasıl yahu, biri 26 yaşlarında biri 21-22 değil mi? Yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dia 87li, stoch 89lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Dia'yı daha yaşlı zannediyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Oha sitoç baya gençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hamit oldu gibi konuşuyor bütün spor haberleri, çok yararı olacak mı bu adamın gerçekten yav ben aman aman da bi performans göstereceği düşünmüyorum ya, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sıtoh veletmis lan daha, buyukbabam gibi gosteriyo halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 iyi gitmis 4m e ya, sevindim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar