Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CL, TR Kupası, Lig. Birde digitürk playoff olamsda ayrı bir turnuva istiyor oda olursa Lig maçları daha yoğun olacak. Fazla futbolcunun zararı olmaz heralde. Alex'li Alex'siz 2 taktik olur sanırım.
Mesaj tarihi:
stoch'taki gelisme azmi dia'da olsaydi, turkiye ligini dagitabilecek tipte fizige sahipti. lakin benim halisahada gosterdigim gelismeyi bile gosteremedi. yolu acik olsun.
Mesaj tarihi:
htspor'da yazıyordu,hamitle ön görüşme yaptık,istersek alırız diye açıklama yapmış ali yıldırım,herhalde aykut hoca karar verecek.tabi haberin doğruluğunu bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Haber doğru Ntvspor'da da yayınlandı o haber. Ama kafa karıştıran kısım işin Aykut hocaya kalması. Kalması nedir yahu adam Hamit Aykut istemiyecek mi :D Bence hala parada falan anlaşamamışlar yoksa Aykut dünden razı.
Mesaj tarihi:
Hamit Turkiyeye gelirsem Galatasarayda oynarim dememismiydi transfer dedikodulari cikinca ben mi yanlis biliyorum.Bu fenerde ne var kardes elimizi attigimiz elimizde patliyo.Eger fener alirsa bu sene feneri izleriz heralde nokta transferler yapiliyor , bayagi basarililar bu sene.
Mesaj tarihi:
dia 4 milyon €'a katar'a gitmiş. kaç paraya gelmişti hatırlamıyorum ama 4 m iyi para 2 senedir hiçbişi yapmayan bi adam için.

6,5'a gelmiş dia. zamanında çok para vermişiz ozmn biz.
Mesaj tarihi:
6 diye hatırlıyorum. bence bayağı iyi. her oyuncu düzgün transfer çıkmaz. dia da bunlardan biriydi. 2 m zararla çok iyi satmışız. yalnız yorumları resmiyet kazanmadan pek yaymayalım :P
Mesaj tarihi:
fizban said:

stoch'taki gelisme azmi dia'da olsaydi, turkiye ligini dagitabilecek tipte fizige sahipti. lakin benim halisahada gosterdigim gelismeyi bile gosteremedi. yolu acik olsun.

aralarinda 5 yas mi ne var abi. ikisinin ayni hizda gelismesini bekleyemezsin. ki stoch dedigin adam chelsea gormus yani adamda bi isik gormusler.
Mesaj tarihi:
fizban said:

6 diye hatırlıyorum. bence bayağı iyi. her oyuncu düzgün transfer çıkmaz. dia da bunlardan biriydi. 2 m zararla çok iyi satmışız. yalnız yorumları resmiyet kazanmadan pek yaymayalım :P

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29857&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

fizban said:

aralarinda 5 yas mi ne var abi. ikisinin ayni hizda gelismesini bekleyemezsin. ki stoch dedigin adam chelsea gormus yani adamda bi isik gormusler.

2 yaş var yahu aralarında
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...