Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tivibu hizmetleri ile alakalı

aente

Öne çıkan mesajlar

Şimdi aranızda evde Tivibu kullanan var mı televizyonda diye merak ettim, çünkü bazı sorularım var,

-Geçtiğimiz haftalarda TTNET'den arayıp istersek, kurulum, modem vs her şey ücretsiz tivibu hizmetini tv'ye bağlayacaklarını söylediler, iki ay ücretsiz şekilde.

Kabul ettim, yalnız evet demeden önce kadına sordum dedim ki, şu anda mevcut hızım 8mbit'in üstüne tivibu için ayrı bir bağlantı daha ayarlanacak di mi, 8mbit'in 3-4'ünü tivibuya bölmelerini istemediğimden merak ettim. Kadın evet öyle olacak deyince ok dedim, gelin takın takıştırın.

Ben işteyken bağlantıyı yapmak için gelen adamı telefona istedim, aynı bağlantı sorusunu ona da sordum o da evet ayrı bağlantı dedi(ayrıdan kastım 8mbit'in üstüne + kaç mb daha verilmesi gerekiyorsa işte).

Eve geldim, download yapacam 450 kb'de tıkandı, speedtest'e baktım 5mbit -.-'
Tivibuyu kapadım tekrar 7.5 oldu.
Açtım dedim böyle böyle 2 kez teyit aldığım halde bu şekilde yaptınız, dedi prosedür böyle.
E ben sizin prosedürünüzü .mezmiyim diyerek kapadım telefonu.

-

1-Aranızdan tivibu kullananlar varsa bağlantı olayı sizde nasıl?
2-Tivibu olunca kota olayının nasıl ayarlandığını bilen var mı?
3-Çünkü tivibu'dan annem çok memnun olduğundan kapattırmak istemiyorum ama 4mbit'e kadar inen internet'de küfür gibi oluyor.

WOT happened.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4 seneyi aşkındır iptv yani tivibu kullanıyorum.Daha çıkmadan önce beta aşamasında kadıköy'de kullanan tek bendim.O yüzden bu sistemi başından beri biliyorum.Her şeyden önce tivibu için gelen internet ayrı bir band genişliğinden geldiği için sizin kişisel internetiniz ile hiç bir şekilde çakışmıyor.Paket durumuna göre hız veriyorlar.Standart hızı tivibu'nun 4mbit'tir.Siz bu hizmeti almadan önce hattınız zaten 3 gün inceleniyor.20+ mbit'i destekleyecek bir hatta sahipseniz veriyorlar size.Benim internet toplam 20 mbit idi beta döneminde.8'i kendi internetim diğer 8'i tivibu'nun 2'şer mbit ise hat esneme payı vermişlerdi.Tivibu'da HD kanal açık iken ve bilgisayardan da örneğin torrent'a max speed download yaparken netten düşüyordunuz.Şimdi onu düzelttiklerini söylüyorlar 12mbit'e düşürdüler total hızımı.Ben HD kanal paketini almadım paralı olduktan sonra standart paket kullanıyorum ama genede torrent'tan max speed download yaparken arada yayının takıldığı oluyor.Ben AKK çıktığı ilk günlerde zannediyordum benim internetimi 1mbit yapmazlar ama bir gün bir baktım yaptılar.ADSL'den bakınca total hız gene 12mbit gözüküyor ama size gelen internetin bilgisayar için olanı 1mbit oluyor.Tivibu'nunkinde sıkıntı olmadan izleyebiliyorsunuz.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yazmışken her şeyi yazayım dedim ki kafada soru işaretleri kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...