Novichok Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Diabloya her laf gelişinde tekrar tekrar söylenen "diablo bu zaten ne bekliyordunuz ki" lafı dünyanın en bariz kendini avutma örneği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Osie16 said: WoW > D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Novichok said: Diabloya her laf gelişinde tekrar tekrar söylenen "diablo bu zaten ne bekliyordunuz ki" lafı dünyanın en bariz kendini avutma örneği olabilir. Benki WOW > D3 yazdım cataclysm öncesi bıraktım bi dahada wow oynamamış biri olarak.. Tatavaya gerek yok d3 olmamış peki neden oynuyoruz? 1. si diablo adı oynatıyor ikincisi tamamen daha iyi item bulmak için yoksa gerçekten leş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Açıkcası 2 haftadır WoWa girmedim. Bıraktım mı WoWu? Kesinlikle hayır ama değişiklik iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Osie16 said: WoW > D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Osie16 said: daha iyi item bulmak çok iyi özetlemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Şimdide rmah sayesinde oturduğu yerden 3-5 bişi kazanmak isteyenler el üstünde tutuyor oyunu ki bu oyun yapılırken kesinlikle psikologlarla çalışılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 d3 çıktığından beri wow a girmedim aylıkta veriyoz anasını boşa ahaha muhtemelen dönmem daha MoP gözüken haliyle aynı tatava gw2 gelsede onuda denesem yeter 7 yıldır wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aethras said: Miraul said: infernoda diablo kesince bitmio diablo loop a girip bitiyor. 1 haftalık oyun d3 malesef. Bu nasıl bir açıklama loop a giriyor bitiyor iyimiş. Kardeş ben daha bitmeyen oyun görmedim sen gördüysen haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1 ayda bitti diablo şaka maka, blizzardın aptallığı yüzünden. oynaycak adam bulamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 İlla ki etkiledi.Ama herşey panda gelene kadar.Buda bir gerçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 mopu alasım hıc yok aslında diabloda kafama gore gırıp takılıyorum kım ugrascak bu saatden sonra memur gıbı aksamları raid meaisi sunu yap bunu kes oraya kos farm fılan bır yandanda dıyorum 2 ay kalmıs mopa cıkınca zaten diablo bıtecek adam kalmaz oynamaya en temızı hesabımı satsam kurtulsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 blackwolf said: mopu alasım hıc yok aslında diabloda kafama gore gırıp takılıyorum kım ugrascak bu saatden sonra memur gıbı aksamları raid meaisi sunu yap bunu kes oraya kos farm fılan bır yandanda dıyorum 2 ay kalmıs mopa cıkınca zaten diablo bıtecek adam kalmaz oynamaya en temızı hesabımı satsam kurtulsam Senin gibi düşünüp 3 yıldır besleyip büyüttüğüm acc umu iyi bir paraya sattım. sanırım tam zamanı mop dan önce çok fazla adam acc arıyor.yüksek achli acc lar sağlam fiyatlara gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar