Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet alıcam, ne alsam?

Suark

Öne çıkan mesajlar

Evet en sevdiğim spor, hem mekanlarda müsait.

Ne alsam bi fikir alsam diye soruyorum, piyasadan bi 10 senedir uzağım haliyle :p. çok alengirli olmasına gerek yok, şehirde kullanıcam ama dağ bisikleti olur çok farketmez. Ha o ince lastiklilerden de olur ( hatta daha rahat olur şehirde ).

nasıl olsun?

spor yapmak amaç ondan aslında hafiflik çok elzem deil, ama hafif olsa daha ii ^^

zincir bildiğin zincir olabilir.
vites bildiğin şimanoda olabilir hheeh, öle disk fren falan gerek yok öle şeylere,

sele direksiyon uzunluğu biraz uzun olsun. Benim zamanımda 2 tip vardı,bitanesinde o aralık daha kısa oluodu ( hatta son zaman bianchi ler öleydi hep ).

ikinci elde alabilirim belki bakıcam ama sıfır tercih ederim ehe.

böle yani yardım lazım bide 70001 'incı mesaj bu bölümde
Sosyal ağlarda paylaş

evet deli fiyatlar
bende alıcaktım deli gibi araştırdım sonra şehir bisikleti alayım dedim işe gider gelirken kullancam zaten sonra
http://www.salcano.com/urunler/large/5KKEUEMapuslcn-19470.jpg

buna hasta kaldım 750 lira sonra ulan dedim şimdi kim vericek buna bu kadar para gittim bodrumda duran bisikleti çıkardım 100 lirayı bulan bir bakım yaptı adam tekerlektir odur budur...
sonra gittim ışık aldım km sayacı aldım kilit aldım
şimdi hergün akşam bile kullanıyorum spor amaçlı hatta 19 mayıs turuna katılmayı bile planlıyorum... dayanırmıyım bilemem gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

senko said:

istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam

şunu düşünüyorum ben

ne kdar bu

yediyüzellimilyon
daha da tam araştırmadım ya ne yapcağım belli olmadığı için ama bu seri gayet ideal gözüküyor.
daha yokuş çıkmayı bileemeden trek almaya gerek yok kanımca, aldığın aletin hakkını vermek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

senko said:

istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam

şunu düşünüyorum ben

istanbula don tasindim ben bisikletimde olcak izmire donersen kafani kirarim KIRDIRTMA KAFANI

kuzucuk valla hiçbişi belli değil şu an ya
istanbul - ankara - izmir
bu 3 ilden biri olcak ama hangisi bilmiyorum dsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...