Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Evet en sevdiğim spor, hem mekanlarda müsait. Ne alsam bi fikir alsam diye soruyorum, piyasadan bi 10 senedir uzağım haliyle :p. çok alengirli olmasına gerek yok, şehirde kullanıcam ama dağ bisikleti olur çok farketmez. Ha o ince lastiklilerden de olur ( hatta daha rahat olur şehirde ). nasıl olsun? spor yapmak amaç ondan aslında hafiflik çok elzem deil, ama hafif olsa daha ii ^^ zincir bildiğin zincir olabilir. vites bildiğin şimanoda olabilir hheeh, öle disk fren falan gerek yok öle şeylere, sele direksiyon uzunluğu biraz uzun olsun. Benim zamanımda 2 tip vardı,bitanesinde o aralık daha kısa oluodu ( hatta son zaman bianchi ler öleydi hep ). ikinci elde alabilirim belki bakıcam ama sıfır tercih ederim ehe. böle yani yardım lazım bide 70001 'incı mesaj bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ehehe bide süspansiyon olmalı önde en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 elimizde ondan da var kardeş buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 treck marka alda ne alırsan al yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 çok paalı onlar ya ya bu bısıklet fıyatlarına nolmus oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 evet deli fiyatlar bende alıcaktım deli gibi araştırdım sonra şehir bisikleti alayım dedim işe gider gelirken kullancam zaten sonra http://www.salcano.com/urunler/large/5KKEUEMapuslcn-19470.jpg buna hasta kaldım 750 lira sonra ulan dedim şimdi kim vericek buna bu kadar para gittim bodrumda duran bisikleti çıkardım 100 lirayı bulan bir bakım yaptı adam tekerlektir odur budur... sonra gittim ışık aldım km sayacı aldım kilit aldım şimdi hergün akşam bile kullanıyorum spor amaçlı hatta 19 mayıs turuna katılmayı bile planlıyorum... dayanırmıyım bilemem gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ikinci el bakayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bit pazarında 50liraya var valla adam gece çalmış sabah satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sedona borla, kron xc500 bunlar işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 raleigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bemex, kontra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 meh salcano mountaineer aldım, 320 ye anlaştık adamla. ilk gün pedalı kırdım ahaha değişti, sora büyük vites atarken korumalıgı kırdı dısa doru atınca, ayarını ıı yapamamıslar. nese guzel alet, gidio işte sdfsd. ateş pahası ya nalet aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bundan al. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 LoL adam bildiğin 100TL lik hurdayı satmış bence sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 8 sene aynı salcano bisikleti kullandıydım, tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bi kaç ay sonra perte çıkarırsın sen o bisikleti başına gelenlere bakacak olursak sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 salcano hector aldım bende 2 ay önce ikinci el 160 tl ye. zaten 5 aylıktı ufak bir bakımla canavar oldu. arkadaşta kron xc250 gördüm çok iyi alet. hedef o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaLek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bi an ki Castello Terminator Castello Dominator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 senko said: istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben ne kdar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 senko said: istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben istanbula don tasindim ben bisikletimde olcak izmire donersen kafani kirarim KIRDIRTMA KAFANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Llama said: senko said: istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben ne kdar bu yediyüzellimilyon daha da tam araştırmadım ya ne yapcağım belli olmadığı için ama bu seri gayet ideal gözüküyor. daha yokuş çıkmayı bileemeden trek almaya gerek yok kanımca, aldığın aletin hakkını vermek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Lyv said: senko said: istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben istanbula don tasindim ben bisikletimde olcak izmire donersen kafani kirarim KIRDIRTMA KAFANI kuzucuk valla hiçbişi belli değil şu an ya istanbul - ankara - izmir bu 3 ilden biri olcak ama hangisi bilmiyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 track al o seni çıkartır sen çıkmayı bilmesende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar