Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenciler için ek gelir sistemi

Nacon

Öne çıkan mesajlar

Ben 1-2 bişey okudum da. Adama çok yüklenmişsiniz abi. Adamlar muhtemelen kelime bazında AdSense'den falan para kazanmak için özgün içerik istiyorlar.

Eğer işin içinde yazdığınız adam gibi yazıyı reddedip kullanmak gibi bir art niyet yoksa bence verilen ücret yeterli.

Kimse sizden tıbbi bir araştırmayı yazmanızı beklemiyordur. "Internet Explorer nasıl kullanılır?", "Yeni iPhone hangi özellikler barındırıyor", "Altın bu hafta artacak mı?" gibi konular bekliyordur.

(Böyle bir blog kurup 2 günde bir yazı girseniz çok daha fazlasını kazanabilirsiniz muhtemelen)
Sosyal ağlarda paylaş

Haklarınız. Tarafımızdan sağlanan içerik siparişleriyle birlikte “serbest katılımcı – yazar” olarak tarafımıza sağlamış olduğunuz orijinal ve tamamen sizin tarafınızdan oluşturulmuş olan her katılımın her hakkı Yazan Kazanır'a aittir. Bu bağlamda tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın çeşitli yerlerde paylaşımının, yayınlanmasının ve üzerinde çeşitli değişikliklere gidilmesinin inisiyatifi Yazan Kazanır'a aittir. Tarafımıza sağlamış olduğunuz katılım üzerinde, size herhangi bir bildirimde bulunmadan, “kullanım, tekrar üretim, redaksiyon, değişikliğe gitme, tercüme, yeniden şekillendirme, vb.” şeklinde işlemler uygulayabiliriz. Tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın onaylanmasını müteakiben her hakkı bize aittir. Zorunlu olmamakla birlikte, zaman zaman tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın sizin tarafınızdan çeşitli amaçlar için çeşitli platformlarda kullanılmasını tarafınıza sağlayabiliriz. İşbu sözleşmeyla birlikte, tarafımıza sağlamış olduğunuz her türlü biyografik bilginin ve fotoğrafın telifsiz, daimi, özel olmayan, dünya çapında, devredilebilir kullanım ve gösterim lisansını sağlamış olursunuz. Tarafınıza bir ödemede bulunmaksızın bu hakların ve lisansların hepsini veya bir kısmını devretme hakkına sahibiz. İhtiyaç doğması durumunda hakların ve lisansların doğrulanması amacıyla tarafınızın bize doküman ve kanıt sağlama yükümlülüğü bulunmaktadır.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
CrAyZz said:

Hede hödö yazıp 5 tl kazanmaktan bahsediyor adam saçma sapan telif muhabbetlerine girdiniz ya pes..

Tam olarak hede hödö diyemeyiz fakat kurallarımıza uygun, anlamlı ve kendi içinde tutarlı bir makale olduğunda yazınızın onaylanmaması için bir sebep yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Nacon said:

CrAyZz said:

Hede hödö yazıp 5 tl kazanmaktan bahsediyor adam saçma sapan telif muhabbetlerine girdiniz ya pes..

Tam olarak hede hödö diyemeyiz fakat kurallarımıza uygun, anlamlı ve kendi içinde tutarlı bir makale olduğunda yazınızın onaylanmaması için bir sebep yok.

sanırım "makale" kelimesinin sık kullanımından sıkıntı çıktı başlıkta.
başvuru formunda örnek bir yazınızı gönderin kısmına ne koyayım bilemedim. boş bıraktım. neye göre kabul ediliyor adaylar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...