DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu baltalamak için yazmıyorum bir soru sormuştum cevabını aldım zaten ama şunu demek istiyorum işini bilen bir mmo oyuncusu zaten 1 saatte min 15TL para kazanacak kadar kasabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben 1-2 bişey okudum da. Adama çok yüklenmişsiniz abi. Adamlar muhtemelen kelime bazında AdSense'den falan para kazanmak için özgün içerik istiyorlar. Eğer işin içinde yazdığınız adam gibi yazıyı reddedip kullanmak gibi bir art niyet yoksa bence verilen ücret yeterli. Kimse sizden tıbbi bir araştırmayı yazmanızı beklemiyordur. "Internet Explorer nasıl kullanılır?", "Yeni iPhone hangi özellikler barındırıyor", "Altın bu hafta artacak mı?" gibi konular bekliyordur. (Böyle bir blog kurup 2 günde bir yazı girseniz çok daha fazlasını kazanabilirsiniz muhtemelen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Flameoffear said: Bu arada sözleşmenizdeki 4. maddeyi okudum, yeni kanuna göre geçersizdir. ne yazıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Haklarınız. Tarafımızdan sağlanan içerik siparişleriyle birlikte “serbest katılımcı – yazar” olarak tarafımıza sağlamış olduğunuz orijinal ve tamamen sizin tarafınızdan oluşturulmuş olan her katılımın her hakkı Yazan Kazanır'a aittir. Bu bağlamda tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın çeşitli yerlerde paylaşımının, yayınlanmasının ve üzerinde çeşitli değişikliklere gidilmesinin inisiyatifi Yazan Kazanır'a aittir. Tarafımıza sağlamış olduğunuz katılım üzerinde, size herhangi bir bildirimde bulunmadan, “kullanım, tekrar üretim, redaksiyon, değişikliğe gitme, tercüme, yeniden şekillendirme, vb.” şeklinde işlemler uygulayabiliriz. Tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın onaylanmasını müteakiben her hakkı bize aittir. Zorunlu olmamakla birlikte, zaman zaman tarafımıza sağlamış olduğunuz katılımın sizin tarafınızdan çeşitli amaçlar için çeşitli platformlarda kullanılmasını tarafınıza sağlayabiliriz. İşbu sözleşmeyla birlikte, tarafımıza sağlamış olduğunuz her türlü biyografik bilginin ve fotoğrafın telifsiz, daimi, özel olmayan, dünya çapında, devredilebilir kullanım ve gösterim lisansını sağlamış olursunuz. Tarafınıza bir ödemede bulunmaksızın bu hakların ve lisansların hepsini veya bir kısmını devretme hakkına sahibiz. İhtiyaç doğması durumunda hakların ve lisansların doğrulanması amacıyla tarafınızın bize doküman ve kanıt sağlama yükümlülüğü bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Yazılan yazıların zaten çok nitelikli yazılar olmadığını, tamamen arama motorlarından hit almak amacı taşıdığını farkettim. O halde 5 tl gayet normal. En azından buradan çıkarılan harçlıkla mmo, iddaa parası falan çıkar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Hede hödö yazıp 5 tl kazanmaktan bahsediyor adam saçma sapan telif muhabbetlerine girdiniz ya pes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 CrAyZz said: Hede hödö yazıp 5 tl kazanmaktan bahsediyor adam saçma sapan telif muhabbetlerine girdiniz ya pes.. Tam olarak hede hödö diyemeyiz fakat kurallarımıza uygun, anlamlı ve kendi içinde tutarlı bir makale olduğunda yazınızın onaylanmaması için bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Nacon said: CrAyZz said: Hede hödö yazıp 5 tl kazanmaktan bahsediyor adam saçma sapan telif muhabbetlerine girdiniz ya pes.. Tam olarak hede hödö diyemeyiz fakat kurallarımıza uygun, anlamlı ve kendi içinde tutarlı bir makale olduğunda yazınızın onaylanmaması için bir sebep yok. sanırım "makale" kelimesinin sık kullanımından sıkıntı çıktı başlıkta. başvuru formunda örnek bir yazınızı gönderin kısmına ne koyayım bilemedim. boş bıraktım. neye göre kabul ediliyor adaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Şimdilik yeni yazarlara da şans tanımak istediğimiz için Özgeçmiş ve Örnek Makaleler kısmı zorunlu tutulmuyor. İnceleme kısmında zaman kaybetmemeniz için rehberimize göz atmayı lütfen unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben bi tane yazdım giriş gelişme sonuc olcak diye kabul görmedi kapadım bi daha da girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ilk paragraftan sonra ve son paragraftan önce bir kez space'e bassaydın esasında fdsçfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Fistan said: ben bi tane yazdım giriş gelişme sonuc olcak diye kabul görmedi kapadım bi daha da girmem Yazdığınız başlığı özel mesaj olarak atabilir misiniz? Çok merak ettim zira pek sık rastlanan bir ret sebebi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar