Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ey Paticik halkı; Öğrenci kitlemiz fazla belki ek gelir isteyen olur düşencesiyle sitemizi paylaşmak istiyorum. Site Hakkında : Birbirinden farklı konu ve kategorilerde bize içerik sağlayan yazar ortaklarımıza 400 kelimelik makale başına 5TL veren www.yazankazanir.com adında bir sitemiz var. Bizim seçtiğimiz konularda yazan yazarlara paypal üzerinden ödeme yapıyoruz hiçbir makale sayısı kısıtlaması vs. olmadan. Dilerseniz 1000 makale yazarak 5000tl kazanabilirsiniz. Sitenin bağlı olduğu Global Leads Group web projeleri ile Türkiye dışında Brezilya, Rusya, Meksika, Arjantin, Endonezya, ve İspanya’da da faaliyet göstermektedir. Şu anda 400 üzerinde yazarla çalışmaktayız fakat uzun soluklu çalışabileceğimiz daha aktif yazarlar arıyoruz. Yazarların Görevi : Moda, Dekorasyon, Teknoloji ve yakın zamanda Online Oyunları merkezine alan bu proje kapsamında, ilginizi çeken ve bilgi sahibi olduğunuz konular hakkında yazılar yazabilir, yazı başına 5TL gelir elde edebilirsiniz. Yüzlerce başlıktan dilediğinizi seçebilir, yazınızı hazırlayarak bizlere gönderebilir ve para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Yazınızı hazırlarken size yol gösterecek olan rehber ve sizler için hazırladığımız örnek yazı da Yazankazanır.com'da mevcut. Paticik'ten üye olanlar bana özel mesaj atarak isimlerini bildirirlerse özellikle yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konu sabitlense iyi olur ekmek kapısı nede olsa gün gelir ihtiyaç duyulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 patideki öğrenci nüfusu 2 falandır heralde. gerçi gecko da şimdiye bitirmiştir, kaldı mı 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ahahaha hakketen öğrenci kalmadı patide nerdeyse eskiden finaller topağı açılırdı ondan önce karneler topağı açılırdı ki bahsetmek istemiyorum o konudan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yazıları ne yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 makale basina 5tl yi gorunce aklima martin eden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evet ya :) İlgilenmemin nedeni para değil zaten de, yazılarım okunacaksa eğer hoşuma gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ucret biraz az ama paylasim guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Marty said: makale basina 5tl yi gorunce aklima martin eden geldi Martin Eden ya, imba kategorisine alınacak kitaplardan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Haklısınız galiba Paticik üyeleri artık öğrencilikten çıkmaya başladı ama ruhları halen öğrencidir sanırım :) Yazmış olduğunuz makaleler Global Leads Group'un şirket siteleri içinde paylaştırılıyor. Yazdıktan sonra benimle iletişime geçerseniz makalelerinizin nerede yayınlandığını size iletebilirim. Ek bir gelir kaynağı olarak düşünülürse azımsanacak bir fiyat değil zaten piyasada makale için bu kadar para veren bir şirket olduğunu sanmıyorum. Bizim hayalimizde olan düzenli olarak yazacak ve kaliteli içerik oluşturabilecek insanlara ulaşmak bakalım bulabilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 haftada 50 tane yazdık diyelim içlerinden en hit 2 tanesini alıp geri kalan 48 çöp al sana 10 pezo demessiniz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Makale deyince aklıma sürekli yok "silindir cidarlarında biriken kükürt miktarının motor gücü değişimi" "frenleme momentine bağlı olarak havalandırmalı fren diskinin termodinamik analizi" tarzında şeyler geliyor. Haftada 40 tane makale yazıncada şu ege üniversitesinde ki seri üretim çılgın araştırma görevlisini anımsıyorum. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=5+y%C4%B1lda+270+makale+yazan+akademisyen Sonra da makale derken neyin kastedildiğini anlayıp, uzaklaşıyorum topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Aksine biz olabildiğince çok yazmanızı ve bu yazıları kabul edebilmeyi istiyoruz. Bizim amacımızda söylediğin gibi uzun soluklu çalışabileceğimiz bize sürekli içerik sağlayabilecek yazarlara ulaşmak. Sistemde şuan yazılmayı bekleyen 1400 makale başlığı var ve yazılan makaleleri çöpe atmak gibi bir şey yapmak istediğimiz son şeydir. Sistemin belirtmiş olduğu formatta yazan tüm yazılar onaydan geçiyor. Hatta editör arkadaşlarımız başarısız yazılar için oldukça yapıcı ve yol gösterici davranıyorlar. Paticik kitlesinden sıkıntı yaşayacak bir yazar olacağını sanmıyorum. vadaa said: haftada 50 tane yazdık diyelim içlerinden en hit 2 tanesini alıp geri kalan 48 çöp al sana 10 pezo demessiniz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 1400 makale başlığı var demisin bir kac örnek verbilirmisin hangi konular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 SeaGle said: Marty said: makale basina 5tl yi gorunce aklima martin eden geldi Martin Eden ya, imba kategorisine alınacak kitaplardan kendisi. Sahafta sayfaları neredeyse çürümüş kadar eski basımını buldum bir aldım duygulandım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Farklı farklı kategoriler içinden örnek göstermesi amacıyla bir kaç tane yazıyorum. - Atkı Modelleri: Atkı Örme Teknikleri ve En İyi Yün Markaları - Power Balance Kolye İşe Yarar mı, Bileklikten Daha mı iyi? - Çanta Yapımı: Çanta Örme, Çanta Yapmanın Püf Noktaları - Aerobik: Aerobik İçin Satın Alabileceğiniz Kıyafetler ve Fiyatları - Perdeci: Online Satış Yapan Perdeciler | Uygun Fiyatlara Perde Alınabilinen Yerler Gördüğünüz gibi zor olmayan ve tamamen farklı konularda epey bir çeşit var. Yakın zamanda online oyunlar için de başlıklar girilecek. Seele said: 1400 makale başlığı var demisin bir kac örnek verbilirmisin hangi konular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Magnum said: patideki öğrenci nüfusu 2 falandır heralde. gerçi gecko da şimdiye bitirmiştir, kaldı mı 1. gecko lise 2 ye falan geçmiştir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yazilarin telif haklari kime ait oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 reyou said: yazilarin telif haklari kime ait oluyo? Bu ve birçok sorunun cevabı aslında sitenin SSS bölümünde mevcut bknz :Yazan Kazanır FAQ Yinede yazmışken cevap vereyim. 5tl ücretiyle makaleyi bize satıyorsunuz veeee telifi pek tabi bizim oluyor. Vay arkadaş, İş bitti eve geldim sırf paticik için mesai yapıyorum. Bu arada üye alımları haftasonu bekletiliyor ama beni üye yap hemen yazmak istiyorum diyenler olursa bana özelden mesaj atsınlar yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 vay arkadas 5tl ye telifide aliyosunuz, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dilerseniz 1k makale yazarak 5k kazanabilirsiniz kısmına bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Myshkin said: dilerseniz 1k makale yazarak 5k kazanabilirsiniz kısmına bittim. evet ama "bir sınır var mı bin makale yazsam napıyorsunuz?" gibi sorular çok geliyor genelde:) @reyou Sonuçta para karşılığı yazdığın bir yazı ve zaten başlığı sana sistem veriyor. Başlıklara da dikkat ettin mi bilmiyorum ama kimseden bir roman, senaryo yazmasını beklemiyoruz. Bilmiyorum ama burada insafsız bir yan yok gibi geliyor bana, bir nevi alışveriş söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 benim yazım çok güzel bana 6 lira verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Nacon said: Haklısınız galiba Paticik üyeleri artık öğrencilikten çıkmaya başladı ama ruhları halen öğrencidir sanırım :) ajızzz ajjj gece taksiye çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben kendi makalelerimi tanesini 5 k ya satarken neden 1000 tane yazip 5 k alayim... Evet sacma oldu farkina vardim :) soruyu sormaya gerek duymadim bi anda $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar