xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Haziran'ın son haftası gitmeyi planlıyorum. Nasıldır? Gidenlerden, yaşayanlardan tavsiye alıyım biraz. Nereler mutlaka görülmeli? Neler mutlaka yapılmalı? Ne alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ice wine almalısın mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Bir tek onu biliyorum sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 e kanada'da zaten başka bişeyde yok :D maple syrup ve ice wine. bende vancouver'daydım 1 sene kadar, evet ağaç, yeşil, orman vs şahane ama o kadar yani. Ha bide 3-4$'a şahane sushiler var. Birde A&W'nun root beer'ı ve envai çeşit biraları özledim. Özellikle de english pale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eğer vancouver'a da gideceksen daha detaylı bi guide yazarım bide http://www.yelp.ca/montréal bu site inanılmaz işe yarıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 vancouver uzak kalıyor biraz, toronto'ya bile geçmem muhtemelen. yelp fena gözükmüyo, akşam biraz kurcalıyım o siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 16 Temmuz 2021 'e kadar multiple vize vermişler sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar