Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi beter olsunlar, küme düşsünler. Taraftarı ciddi anlamda beyinsiz, bütün yükü Şenol hocanın üzerine yıkıyorlar. Kimse ağlak Sadri'yi suçlamıyor halen. Kupa kupa diye ağlaya ağlaya beyinleri yandı sonunda Şenol Güneş çok daha iyilerini hak eden adam, TS gibi takımı şampiyonluk potasına sokmak şu şartlarda ciddi ciddi son 5-6 yılın başarısıdır. Helal olsun, Samet'in yerine Beşiktaş'a gelse zerre üzülmem. Hatta üç büyüklere gelse kimse gidenin arkasından ağlamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yabancı seçiminde bu kadar beceriksiz ve bukadar çok para batıran çok az takım vardır cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ertuğrul is No more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 beceremiyordu zaten, şampiyon nasıl yaptı o takımı belli değil. Yani cidden tesadüfmüş ben onu anladım. Şu senedeki Bursa kadrosu bana kalırsa Türkiye'deki en iyi kadroydu. İdare edebilseydi bir şampiyonluk daha çok rahat bir şekilde kazanırdı. Yok ama işte, disipline edemiyor. Kontrol sağlayamıyor vs. vs. gider de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Trabzona Şenol hocadan daha iyi bir seçenek olamaz. Ama hakikaten çok yıprandı. Doğru düzgün bir tane futbolcu yok. Düşmeseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tolunay Kafkas geliyormuş. Fena TD değil ama bu enkazı kaldırabiliecek mi bakalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tolunay'da ağır kolpacı çıktı. Milli takımda en az 10 yıl çalışmak istiyorum, yeni jenerasyon çıkartacağız vs. diyordu. Adam ilk teklifte sattı gitti milli takımı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ertuğrul fm oynar gibi çıkıyor sahaya.hep aynı taktik aynı plan.öne geçsede geriye düşsede taktik hiç değişmiyor hiç iyi bir td değil bence birazda şansın yardımıyla şampiyon oldu işte. kafkas trabzona giderse oda takım bulana kadar yada avcı kovulana kadar milli takım u21 de takılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 DarKRideR said: Şu senedeki Bursa kadrosu bana kalırsa Türkiye'deki en iyi kadroydu. Sonra hayal gücün çok geniş diyince kızıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şenolda gitsin koreye işte :P hem kafası rahat olur hemde adamı orda çok seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 toggie said: DarKRideR said: Şu senedeki Bursa kadrosu bana kalırsa Türkiye'deki en iyi kadroydu. Sonra hayal gücün çok geniş diyince kızıyosun. Daha iyisini söyle? GS diyeceksin gelip, o yüzden güle güle canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ahaha. peki canım. türkiye liginin en iyi kadrosu bursa'da. ne diyim abi, futbolla ilgilenme bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Antalyaspor'da Mehmet Eren diye bir çocuk var, bu sene sonunda banko İstanbul'a transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi çocuk dediğin 31 yaşında sadfsdfsd Asıl Antalya'nın kadrosunda Musa Nizam ve Emrah Bassan var. Harika elemanlar, özellikle Musa Nizam çok potansiyelli bir stoper. Birde Ömer Şişmanoğlu var da onu zaten Kayseri'den biliyor herkes asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 DarKRideR said: Tolunay'da ağır kolpacı çıktı. Milli takımda en az 10 yıl çalışmak istiyorum, yeni jenerasyon çıkartacağız vs. diyordu. Adam ilk teklifte sattı gitti milli takımı ... Adamı yargılamamak lazım. Şenol Güneş gibi mentörü ve Tolunay'ı Tolunay yapan bir adam Trabzon'un başındayken kalkıp en büyük hedefim Trabzonspor'u çalıştırmak diyemez. Muhtemelen kısa vadede en büyük hayalini gerçekleştirmiş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 DarKRideR said: abi çocuk dediğin 31 yaşında sadfsdfsd Asıl Antalya'nın kadrosunda Musa Nizam ve Emrah Bassan var. Harika elemanlar, özellikle Musa Nizam çok potansiyelli bir stoper. Birde Ömer Şişmanoğlu var da onu zaten Kayseri'den biliyor herkes asdfsd Fm' de her maç gol atardı bu Ömer bana. Çareyi, transfer edip u21 takımına göndermekte bulmuştum asdfsd. Az masa yumruklatmadı bana son dakika golleriyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 DarKRideR said: toggie said: DarKRideR said: Şu senedeki Bursa kadrosu bana kalırsa Türkiye'deki en iyi kadroydu. Sonra hayal gücün çok geniş diyince kızıyosun. Daha iyisini söyle? GS diyeceksin gelip, o yüzden güle güle canım Ya takım kadronun hakkını veremiyor diyin tamam, çoğu maçı boşluyor diyin tamam fakat kalkıp Galatasaray'ın kağıt üzerinde en iyi kadroya sahip olduğunu inkar etmeyin. Bursa'da Batalla ve kısmen Pinto dışında işimize yarayacak adam yok. Sneijder ve Drogba alındı o yüzden shdfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BulletRide said: DarKRideR said: toggie said: DarKRideR said: Şu senedeki Bursa kadrosu bana kalırsa Türkiye'deki en iyi kadroydu. Sonra hayal gücün çok geniş diyince kızıyosun. Daha iyisini söyle? GS diyeceksin gelip, o yüzden güle güle canım Ya takım kadronun hakkını veremiyor diyin tamam, çoğu maçı boşluyor diyin tamam fakat kalkıp Galatasaray'ın kağıt üzerinde en iyi kadroya sahip olduğunu inkar etmeyin. Bursa'da Batalla ve kısmen Pinto dışında işimize yarayacak adam yok. Sneijder ve Drogba alındı o yüzden shdfshdf Abi hani hiç saymayayım diyorum da, bana göre niye en iyisi açıklayayım. GS ile karşılaştırayım hatta, Kalede Scott Carson, kariyerli ve çok güven veren bir adam. Fazla iyi bir kaleci, cezalı olmasaydı ŞL finali görecekti ki Liverpool'u tek başına üstün performansı ile ŞL finaline çıkarmıştı. Bu sene çok yedi ama Muslera ile aynı sebepten yiyor, defans hattı kopuk. Muslera ile denk derecede iyi bir kaleci, hatta mental olarak bence daha iyi ama işte Muslera'nın yarısı kadar çevik olmaması da handikap. Van Der Sar tarzı kaleci Scott Carson, mental kalitesi ile dolduruyor fiziksel eksikliğini, Basser dediğin adam ismen bir Eboue veya Gökhan Gönül kadar olmasa da özellikle bu sezon ki performansı ile ikisinden de çok daha iyi. Ülkenin en formda sağ beklerinden biriydi geçen devre ki kabul etmek gerek aslında, önemli bir handikabı yine Eboue ve Gökhan Gönül kadar iyi defansif oynayamıyor olmasıydı. Defans yönü daha kuvvetli olsaydı N'diaye ile birlikte götürürlerdi onu da zaten. Stoper olarak bana kalırsa ligin en iyi genç stoperi Serdar Aziz var. Sakatlık sonrası dönüş yapamadı ve ölü kadroda çok çabalamasına rağmen hale düzeni oturtamadı ama forma girerse adamın ne olduğunu az çok herkes biliyor. Bu haftaki IBB maçında bile yırttı kendini, goller bile kaçırdı vs. vs. Yanında Ibrahim Ozturk var. Ömer Erdoğan hiç güven vermiyor bana, kariyerinin bir döneminde çok parlamış olabilir ama orada asıl iskelet Ibrahim Ozturk'tur. Çok kaliteli ve değeri bilinmeyen bir adam. Ömer'i de koysan yanına Serdar'ın yanında idare eder bir stoper hattı oluyor. TSL için fazla iyi bile kalabiliyorlar ama genelde takımın en zayıf mevkiisi burası bana kalırsa da. Vederson var solda, zati dünyada sol bek kıtlığı varken ülkemizde üst düzey. Üç büyüklerin sol beklerine bak, Vederson hepsinden daha kaliteli, Riera ile denk performans gösteriyor. Gerçi hepsinden daha iyi Emerson var TS'de, bana kalırsa şuan ülkedeki en iyi yabancı sol bek asfsda Orta sahada N'Diaye vardı ya. Adamın değerini ciddi ciddi bilemedik, fazla iyi bir adamdı. Ivan Ergic sonrası dağılan Bursa'ya tam nokta atışı transferdi. Oyunun her iki yönünü de oynayabilen ve fizik olarak ligdeki orta sahaların %80'inden daha kuvvetli bir adamdan bahsediyoruz. Nitekim bir Anadolu takımından Avrupa'ya gidebileceği en yüksek miktarlardan birine gitti. GS'de veya FB'de olsaydı çok rahat, hiç zorlanmadan 15 milyon euroya okuturlardı adamı. Zati kendileri de Bursa'dan almak isteseler min 10 baymak zorunda kalırlardı da neyse burada konu bu değil. Yanında Beluschi, Batalla gibi kendini ispatlamaya gerek duymayan üst düzey adamlar. Musa Çağıran gibi yine çok üst düzey potansiyelli bir çocuk var. Şimdi Edu geldi, N'Diaye'nin yarısı etmez ama ilk yarıda GS orta sahası ile karşılaştırsan hiçbir fark yok. Sneijder'in gelişi kalite arttırdı, N'Diaye'nin gidişi düşürdü dersek GS'nin bana kalırsa üstün olduğu tek nokta burası şuan için, ama ilk devre böyle değildi. Hani eşleştirmeyi Melo-Selçuk-Hamit vs. Batalla, Beluschi, N'Diaye şeklinde yaparsak ağır üstünlük kuruyordu Bursa, Son üçlüde Ferhat, Pinto, Sestak ve beklenilenin çok üstünde katkı veren Murat Yıldırım var. Murat Yıldırım ortalamanın üstünde olsa da Ferhat kesin bir biçimde önümüzdeki beş yılda İstanbul'a uğrayacak, zati Altınsay onu Beşiktaş'a istiyordu bu sezon başında da Samet'in gelişiyle alınmadı. Adam fazla iyi, maçları izleyenler görüyordur. Üç büyüklerde ona yakın sol kanat performansı gösterebilen adam yok. Pinto aşırı derece formsuz, ama geçen yıl adamın nasıl bir potansiyeli olduğunu gördük. Bu sezon hem hoca ile sorunları hemde topla buluşturulamıyor olması da sorun yarattı ama yeni TD ile yükselişe geçer diye düşünüyorum. Yedek kulübünde Şener gibi üst düzey potansiyelli bir çocuk var. Ozan Tufan var, Hollanda ve Belçika kulüpleri sürekli istiyor da Bursa vermiyor. Hakan Aslantaş yine idare eder bir yedek. Tuncay'ı unuttuk mesela, daha bu haftaki maçta adamı hayvani takdir ettim. FB'deki o hırsını neredeyse hiç kaybetmemiş. Yedek kaleci kotasında Yavuz vs. vs. Takımda bir ruhsuzluk, bir anlaşamamazlık vs. vardı yani belli. Avrupa kupasında harika bir açılış yaptılar, her oyuncu mükemmele yakındı. Sezona da iyi başladılar gibi ama olmadı işte, hoca değişimi ile Bursa 2. devrenin en çok puan toplayan takımı bile olabilir. Adamların kadrosu cidden çok potansiyelli ve iyi bir kadro. GS'nin kadrosunda çok fazla eksik var. Tamam Sneijder geldi, Drogba gelecek ama halen ne kaliteli bir kanat oyuncusu var. Ne de Semih dışında az çok güvenebileceğin bir defans oyuncusu. Eboue formda dönerse kalite birkaç tık daha artacak ama halen defansta sıkıntılar var. GS'yi üst düzey gösteren tek şey gçeen maç topiğine de yazdığım, korkak oynamamaları ve rakip kim olursa olsun üstlerine gitmelerini. Sen korkak oynamadıkça rakip takım korkar siner. Top Class bir takımla oynamıyorsan da baskı yemezsin bu yüzden. Bursa baskı bile yapamıyordu ki, IBB tek kale oynuyordu. 7 vs 3 kişi hücuma çıkıyor Bursa topu kaptırıyor. En uçtaki Tuncay defansa kadar koşuyor ama bir bakıyorsun ileriden 5 kişi geriye koşmuyor bile. IBB en az 10 defa kontra atak şansı buldu, gollerini de çoğunlukla böyle buldu. Dediğim gibi Bursa bana kalırsa Süper Lig'in kadro kalitesi bakımından en iyi takımıydı. Kimya tutması, başarısız olmaları apayrı bir konu ama burası böyle. N'Diaye'nin gidişi etkileyecek mi şimdi onu görmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 1 2 sayfa daha yaz işte ozaman bursa real'le boy ölçüşücek kıvama gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bursa cl finali oynuyor da bizim haberimiz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Real'le niye kıyaslıyorsun ki, Türkiye şartlarına göre gayet üst düzey adamlar kabul edin şunu Her şey isimle olmuyor. Bursa ilk şampiyonluğunu aldığında kadrosuna baktığında bu ne lan diyordu millet, o zamanlarda kadrosu isim kalitesi olarak üç büyüklerle yarışamıyordu ama oldular işte, az açın şu adamları izleyin. ondan sonra kıyaslama yapın. şu kadro Fatih Terim'in ya da benzeri bir TD'nin elinde olsaydı şampiyonluk yarışı içinde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bursaspor'da fenerbahçe'de oynicak bi tane adam yok. batalla anca. o da fenerbahçe'nin eksikliğinden yani. cristian aslında daha bile iyi batalla'dan. galatasaray'da oynicak vederson olabilir belki ama riera iyi oynuyo ztn. serdar aziz falan bildiğin balon. ömer erdoğan'a faan hiç girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya bursa'da topu topu 2 tane üst düzey adam var. serdar aziz ve batalla. diğerleri anadolu takımlarından iyi, istanbul takımlarından kötü adamlar işte. karşılaştırmak bile komik bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 her şey isimle olmuyor diyorsun, isimleri karşılaştırıyorsun. bu adamların oynadığı takımın ne halde olduğunu görüyoruz işte. şu kadroları kıyaslayıp bursa'nın kadrosu daha iyi diyebilen adamın futbol tartışmaması lazım. ha bi de gs'de kadroya giremeyen adam (musa), bursa'ya gidince üst düzey potansiyelli bi cocuk olmus ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi ciddiyim sadece rakibiniz olduğunda Bursa'yı izlemeyin. Önümüzdeki birkaç hafta sürekli Bursa maçlarını izleyin de yukarıda bahsettiğim adamları tek tek özellikle bir inceleyin. O zaman tekrar tartışırız, kimleri takımınızda görmek istiyorsunuz bir daha güncelleriz. Böyle gitmeyecek çünkü, Anadolu'da iyi takım kurulamaz. Ucuza iyi takım toplanamaz, bu kadar iyilerse Bursa'da işleri ne FB-GS-BJK'de oynardı zihniyeti var çünkü. Açın izleyin abi maçları başka bir şey diyemiyorum. Ben bu sene Beşiktaş ve Elazığ'dan sonra en çok Bursa ve Gençler maçlarını izledim sempati duyduğumdan. Kupa maçları dahil 15-16 maç bu her ikisi için, az çok adamların kalitesini biliyorum. Bir çok ismi üç büyüklerdekilerden çok daha kaliteli adamlar. Gelip oynasa gideni zerre aramazsınız ama yok işte. Kabullenmekte önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar