Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Lens takanlar bir baksin.Simdi lensi daha yeni aldim taktim hoş guzelde bi bulaniklik yaşarma gibi bişi oluyor :) Nedendir ?[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 nedeni gözüne yabancı bi madde olan lens i takman ehhe. bi hafta sürer of bu ne ya deyip çıkarma alışacaksın.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Of illet bir şeydir bu lens... Hele ki benim gözlerim çok rahatsız olur, hiç dokunamam edemem ve bir ay içerisinde lens kullanmaya başlamam lazım... İyi ki konuyu gördüm de aklıma geldi, doktora gideceğim ben de... İnşallah kolay alışırım diyorum ama doktorda gözüme üfleyen bir alet olduğu için göz tansiyonunu bile ölçemeyen bir kender evladı olarak bu işi nasıl yapacam bilemiyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende tirsiom o ufleyenden :D ama taktim lens[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 lensin tek güzel yanı seni gözlükten kurtarıyor olması diğer şeyler hep eziyettir ama alaşılır ilk başlarda gözlüğünü sakın atma hatta yanında taşı havanın sıcak ve kuru olduğu günlerde lens kurur ve genişler ve gözünden çıkmaya başlar lens takarken veya çıkarırken elinden düşüp kaybolabilir kullanım süresi dolan lensi belli bir süre sakla belki yeni açtığın lens in teki kaybolabilir cenabetken lens çıkartıp takma lens varken yüzünü yıkama derler ama göz kapaklarını kapadıktan sonra banyo bile yaparsın yatmadan önce çıkarmayı unutma gözlüğü çıkardım karizma oldum diye pek havalanma hep yüzüne vurcaklar lens mi takıyon diye aklıma gelenler bunlar, bu arada gözlük takmıyosan bazı tavsiyeleri dikkate alma
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ahuh üfliceni bana kimse söylememişti taaki üfleyip kafamı bi yerlere çarpınca o tırsaklıkla anladım olayı huah (: Seninkini nasıl ölçemedi alla ala ilginç bişi heh.[signature][hline]msn/mail mail icq
sheref Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Lens Sux. Gözlük daha iyi. tabi 4 numaradan büyükse lens şart. lens ile sakın uyuma sonra göz kapağını keserler lensi kaçtığı yerden çıkarmak için,, çok steril koru yoksa kızarma yapar gözlerinde maazallah mikrop bile kapar ki fena helse şişer o zaman...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 gozlerim 5.0 lens aldim :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 alışırsın merak etme saydammı aldın yoksa farklı bir renk mi ?
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 o lensin kaçyığı yerden falan çıkarma kesme olayı yalan ablamın tam gözünün üstüne kaçtı gözün kapatıp bi süre eli ile gözünü oynatıp zorlanmadan çıkardı gözün arkasına geçer falan diyenler birşey bilmiyor göz bi top değil göz heryerinden kasla bağlı yani arkasına kaçması yada çok gerilere gitmesi sözkonusu değil gözün arka tarafı tamamen kaslarla kapalı en kötüsü kaslara gelene kadar gidebiliceği en derin yere gider hissetmessin pek sonra göz doktoru sen yukarı bakarken oradan alır onu yumuşan bişi ile sakın cımbızla zorlama refleks diye gözüne sokarsın gece çıkarmak çok önemli çünkü korneanın damarları olmuyan tek doku o yüzden oksijen tarafından zengin olan gözyaşı ile canlı kalıyor kornea dokusu ve göz geceleyin göz kapağı kapanınca kornea nefes alamıyor arada lens olduğu için gözyaşı ulaşmıyor ve boğuluyor bütün doku öldüğü için hali ile kör oluyorsun don't:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben 1 haftada anca alıştım yarım saat gözüm bezbol topu olana dek takamıyodum:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 @Chemical Gözün içinde katlanıp arkaya kaçmıştı bir arkadaşınki gece. gerçi göz kapağını falan kesmediler ama citti citti operasyon geçirdi çıkartmak için..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bende 4.50 miyopi var, son derece memnun bir şekilde inceltilmiş camlarla gözlüğümü kullanıyorum fakat önümüzdeki ay bir turnuvaya katılıyorum. (Detaylarını spor bölümüne yazacağım zamanı yaklaşınca, üşeniyom şimdi) Ve bu müsabakalara gözlükle çıkamam. Günlük lensler var sanırsam... Onları deneyeceğim herhalde. Umarım kolay alışırım. O tansiyon ölçmek için üfleyenlere gelince; bir defa ne olduğunu bilmeden koydum kafamı karşısına ve ölçüldü sol gözüm... Fakar sıra sağ tarafa gelince imkanı yok ben gözümü kapatıyorum. Karşı koyamadığım bir direnişim var. Dayanamıyorum kafamı oraya koymaya.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aman ha arkadaşına fılan kalmaya gıttıgınde yanında lens suyunuda gotur , benım 2 gun cıkarmadıgım olmustu aydınlık bı yere bakamaz hale gelmsıtım. dırek acıyodu dayanamıodum. onun dısında solusyonunun temız olmasına ozen gosterırsen pek zor dııl. ha bı de havuza fılan gırerken takma ben balıklama atlamıstımda ıkısıde fırlayıp gıtmıstı sonra evlat acısı gıbı ıcıme oturdu tabi. Sonucta gozlugunu sakla evde fılan gunluk gozlugunu takarsan hem lensı cok daha uzun sure kullanırsın , hemde daha rahat edersın.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: ıkısıde fırlayıp gıtmıstı sonra evlat acısı gıbı ıcıme oturdu tabi. ahaha ehu:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
bega Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kesinlikle dooru seçim... bi kere yağmurda karda gözlükle hiç bi şey görünmüyor kışın kapalı bi yere gidince çıkarıp temizlemek gerekiyor, sonra camın kırılmasından dolayı belli bir açıdan bakmasın görüntü acayip bulanıyor bi de burunda durması ööle helle de camı kalınsa....işkence. lense gelince alışma süresi zor gelebilir. ilk başta, kısa süreli kullanıp gözünü alıştırman lazım, bana doktorum öyle önermişti. 2şer saat arttırarak gittim ben her gün. tabi direk 12 saat kalırsa gözünde batar da yanar da... neyse, çıkartınca kurumamasına dikkat et, solusyonunda sakla, ben sana opti-free markasını tavsiye ederim su ana kadar kullandıklarımın en iyisi. hic yanma yapmıyor. (bi tane salak solusyon çapak yapıyordu delirtmişti beni). renkli lenste freshlook, şeffaf lens olarak da kesinlikle basch&lomb (bööle mi yazılıyodu yaf) bi keresinde yere düşürmüştüm tam 7 gün sonra buldum, attım solusyonunun içine bööle yarım saat ovaladım sonra taktım gözüme bi şeycik olmadı :) (ama tavsiye etmem tabi)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya doğru seçim falan bilemiyorum. Sonuçta ben gözlükle kaate yapıyorum. Sadece alnımın üzerinden şakur şukur ter damladığı zaman ani hareket yapmaktan bikaç defa fırladığı oldu o kadar. Önümüzdeki ay bir turnuvam var ve orada müsabakaya çıktığımda bana bu gözlüğü kullandırmayacaklar. Sonuçta numaram da oldukça ileri olduğundan benim için daha büyük problem. O yüzden alışmam şart gibi. Bakalım nasıl olacak. Fikirler için sağolun.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
wraog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Güzelim hemen doktoruna gidip ben PUREVISION (BALAFILCON A) istiyorum diyorsun.Bu son teknoloji harikası alet O2 ve H2O geçiriyor.Süzgeç gibin yane. 30 gün boyunca lenslerinle yatıyorsun,lenslerinle kalkıyorsun,lenslerinle osbir çekiyorsun. 6 aylık 160 melyon TL.(İzmit'te) Sadece ay sonunda çıkarman gerekeceği için benim gibi doktorunun hemşiresine rica edersin. :) BAUSCH&LOMB firmasına bu ürün için tekrardan teşekkür etmeyi bir borç bilirim.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 160 milyon falan yorar beni... Benim tüm ihtiyacım bir ay içinde iyice alışmak bu merete ve sonra 2 gün boyunca sorunsuz kullanmak. Ya da gözlüksüz körlüğe yakın bir seviyede dövüşmek.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben aldim cikardim super bi bulus bu lens[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
wraog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Şu lens olayına bir alışsan varya. Hand-to-hand damage 'a +5 bonus almazsan şerefsizim! :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Lens ilk 2 günde çok zorlar insanı sadece. Ilk başlarda takmak tam bir eziyetti ama şindi max20 sn sürüyor 2 sni takmam . Genelde arkadaşlarda kalıyorum ve lens solüsyonum olmuyor aman dikkat diyim körlüğefalan götürür mü bilmiyorum ama ertesi sabah kalkınca felaketbuğulu görüyorsun çok rahatsız bi durum[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: sheref, 25 Ekim 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Gözün içinde katlanıp arkaya kaçmıştı bir arkadaşınki gece. gerçi göz kapağını falan kesmediler ama citti citti operasyon geçirdi çıkartmak için.. aynısı bana olmuştu ama hiçte öle operasyon flan olmadı.parmağımı soktum aldım:D [spo1=ps]tabi 1 gün gözümü açamadım[/spo][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Acuvue 2 die markasi pc gunes filtreli pc basinda rahatsiz etmemesi icin super hemde renkli lens hediyeli[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 renkli lens takanlara uyuz oluyorum nedense.. 1 sahte olduğu çok belli oluyo 2 komik duruyo[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Öne çıkan mesajlar