Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Elimde 1 adet açılmamış kutusunda CE mevcut sabahtan beri gezmedigim magaza kalmadı ancak CE bulabildim, Normal versiyon almak istiyorum (Eşim 240TL ye izin vermiyor :D ) Takas olabilir direk olarak istanbulda elden verebilirim, sabahtan beri arabayla anam ağladı bide yağmura yakalıp sırılsıklam olmam da çabası oldu.. Not: Olay cok sıcak oldugundan pazar alanına açmak istemedim, gerekiyorsa taşınabilir. Gsm:5308786775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 240 lirama karisacak esi blendera atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hanım işin biraz bahanesi. kutuyu açıp amasya elması kadar diablo kafasını görenler ben şimdi buna niye para verdim diye düşünmeye başlıyor. yeterli param olsa ve bulabilseydim bende alırdım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 millet CE için deliriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Pascha said: :) Ooo hacim postu kaptirmissin sen,bise demiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bence CE yi aç ve kodu gir. ona kimin patron olduğunu göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 evli olupda postu kaptırmayan birisi varmı ki ? getir alnından öpiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 nerde o delirenleri görmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Pascha said: evli olupda postu kaptırmayan birisi varmı ki ? getir alnından öpiim :) Sende haklisin hacut,10 binlik arabayi begenmedi gittim 25bin saydim araba aldim hatuna ,sanki babasinin evinde araba gordu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sırf CE ile takas yapabilmek için D3 almaya gidebilirdim ama duygularıma engel olup final haftası bitene kadar dişimi sıkıp ortodonti'yi zengin etmeyi planlıyorum. Dişlerimin düzeni daha şimdiden bozuldu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 cocuk dogumgunu partisi gibi olmus bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aquila said: cocuk dogumgunu partisi gibi olmus bura. ahahah abi naptin yardirdin beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://i.eatliver.com/2012/8841.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 2 tane figür mü var CE sadece nedir artısı kuzenim de hesap istiyor düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 haahha abi CE tam bir rezalet. CEEEEE CEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ce alınca içinden kotick ile akşam yemeği kuponu çıkıyormuş, uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ciddi ciddi artık birisi şu ce yi açsa da diaplo kafasını bi fotoğraflasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 imamizer said: ciddi ciddi artık birisi şu ce yi açsa da diaplo kafasını bi fotoğraflasa. http://oyungezer.com.tr/haberler/47-oyungezerden-haberler/9165-diablo-3-collectors-edition-kutu-acma-videosu Az önce izleyip çılgın attım. Hardcover'la usb drive çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ingame kanat da olmasi lazim CE'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sana CE karşılığında normal versiyon kutusu alayım. Sende eşine bir arkadaşa 130 lira borç verdim bak bu 110 liralık de :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar