nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yabanci forumlarda bile henuz bir cozum bulunabilmis degil, %1'de bekliyorum dakikalardir, hicbir hareket yok installer'da. Kimileri antivirusu kapatmaktan bahsetmis, kapali zaten ama hala tik yok :/ Var mi cozum bulan ya da ayni sorunu paylasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ayın 10undan sonra mi indirdn setup'ı önce mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ona benzer bir sorunu swtorda yaşamıştım ,meğer kablonet haberim olmadan firewalla almış ip mi. Eğer kablonet kullanıyosan telefon et ip ni değiştirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Vay Nihla ne haber ya? Caedis - Failure idim bir zamanlar, teheyy eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nihlathak said: Yabanci forumlarda bile henuz bir cozum bulunabilmis degil, %1'de bekliyorum dakikalardir, hicbir hareket yok installer'da. Kimileri antivirusu kapatmaktan bahsetmis, kapali zaten ama hala tik yok :/ Var mi cozum bulan ya da ayni sorunu paylasan? %1'i bende 5 dkda falan geçti sanırım orda bir download olayı var, peer to peer'i kapmayı dene bazen etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Antivirusu kapatip admin mode acinca calisti :) Selam bu arada herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar