enurale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bemre said: Yeni birşeyler denedim, şöyle ki Dün bikaç kişi tonla spec , skill vs. denediniz burak, haberler sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 öyle kuklalara vurmakla olmaz aga gidip er meydanında test edecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 onu da boş olan arenada duel attık 3 kişi denedik de, salak gibi kayda almamışım. yoksa 2 shot çok aldım milleti aşağıya He bu arada warrior eviscerate build de çok sağlam, 10k küsür vurmuşluğum çok spvp de ama thief ile 13500 mü ne gömdü adama tüm geceyi kayda almaya niyetliydim ama lag takılmaları çok olunca vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Herşeyden önce belirteyim , Beta key alıp oyuna giremedim ve ev taşıdığım için imkan bulup daha preorder yapamadım yani oyunla ilgili bütün fikirlerim düzenli takip ettiğim videolardan ibaret.. Diablo 3'le aynı güne Stress test konulmasına bi sürü insan tepki göstermişti ,manyakmısınız blizzard tarafından ezilmek mi istiyorsunuz , nasıl olur oha arenanet blizzard a meydan okuyo flan gibi yorumlarda bulunulmuştu içimden bi ses arenanet'in cok akıllıca bi taktikle bu işe soyunduğunu söylüyor Esas olarak D3'ün açılışı tonla kepazeliğe vesile oldu geçtim D3'ü insanlar WoW'a bile giremez hale geldi bir gün içerisinde ve binlerce insan daha oyuna girmeden soğudu hatta (anahtar nokta burası) bir sürü insan d3'ün errorleri ile zamanlarını boşa harcamak yerine GW2'nin stress testine katıldılar ve tahminimce memnun oldular ,sonuç olarak bu riskli hamlesi başarıyla + puan olarak hanesine yazıldı bence GW2'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 GenjuroXXX said: bir sürü insan d3'ün errorleri ile zamanlarını boşa harcamak yerine GW2'nin stress testine katıldılar ve tahminimce memnun oldular ,sonuç olarak bu riskli hamlesi başarıyla + puan olarak hanesine yazıldı bence GW2'nin. Bence de doğru tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 serkanay said: GenjuroXXX said: bir sürü insan d3'ün errorleri ile zamanlarını boşa harcamak yerine GW2'nin stress testine katıldılar ve tahminimce memnun oldular ,sonuç olarak bu riskli hamlesi başarıyla + puan olarak hanesine yazıldı bence GW2'nin. Bence de doğru tespit (tu) +1 Gerçi biz gw2 bitene kadar diablo düşünmedik doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Arkadaşlar bir dahaki stress test ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kanımca 26-27 mayısta olması lazım ama bir açıklama henüz yok. Her ay 1 tane yapacaz dediler o son haftasonu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 betayı bi süre denedim. bu nedenle oyun betasını çok da merak etmiyorum. ama oynamayı da düşünüyorum. yarın öbür gün gw2 betadan çıkıp asıl oyuna başladığımızda sıfırdan yeni bir client indirtirler mi bize acaba? adil kullanım kotası düşündürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yeni client olacak ama haziran temmuz belki daha ileride. oyunun çıkış tarihi muallak. kotayı düşünme yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar