Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Altın bozdurmak hakkında biraz yardıma ihtiyacım var sanırım :) Altınlara hiç bir zarar gelmedi yani herhangi bir hasar almadılar.Merak ettiğim kuyumcular güncel fiyatlardan mı alıyor yoksa kendi fiyatlarını mı ortaya koyuyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bozdurma kriz çıkıcak kredi notları açıklandı durum kötü. Ayrıca tanıdık kuyumcu varsa ona bozdur yada aldığın yere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Malesef paraya çok sıkıştım.Tanıdık kuyumcu bulmaya çalışırım ancak pek olası görünmüyor ._. merak ettiğim farklı kuyumculara gittiğim de ne kadar fiyat farkı oluşuyor yada oluşuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Altının miktarına göre kuyumcuyla masaya oturabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 altının cinsi ve ayarı önemli. ayar düştükçe ve el işçiliği arttıkça geri satışta zarar edersin. kesme, külçe veya cumhuriyet altınından bahsediyorsan bunların alış-satışları açıklanan fiyatlar üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 o yüzdendir ki, bir trabzon burması bir telkariden daha iyi para eder, altın alırken takı alıyorsanız eger fazla işçiligi olmayanı tercih edin. sonuçta onlar için eritilecek hammadde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sanırım son sorum bu İki adet tam altın ve bir adette çeyrek altınım var.Bunlarında alışları açıklanan fiyatlar üzerinden mi satışı yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 evet, direk cumhuriyet altını alış fiyatlarına bak elindekiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Hepinize teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 altın hesabı mı açsam diye düşünüyorum bende. dikkatsiz adamım kaybederim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 şimdi bozdurmasaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mahoolmez said: altın hesabı mı açsam diye düşünüyorum bende. dikkatsiz adamım kaybederim filan açma. ben pişmanım. git al altını çok daha iyi. hatta bende alsammı bu ara 145 olmuş çeyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 altın hesabı bu ara açılabilir. düşünüyorum. bakayım arın alırım belki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Altin düsüste. Cok dikkatli olmak lazim. Uzun vadede yatirim yaptiysaniz bu ara satmayin. Kisa vadede para lazimsa eger altin daha da düsebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Aynen satmayın altın çok zor durumda değilseniz, hatta alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kipss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Şöyle açıklayabilirim.Kendo adlı bir sporla uğraşıyorum.Japonyadan bogu getirmem gerekiyor(kabaca zırh).Muhtemelen bana 720 veya 750 lira civarı bir şeye patlayacak.Eh malum öğrenci adamım taksit imkanı yaratmam gerekiyordu.Bir siteden altın siparişi verdim dolayısıyla üstüne komisyon gelmedi.12 ay taksitle altın aldım ve bugün bozdurdum.Sonuç olarak aldığım ürünü 70 lira zararla 12 ay taksitle aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pek bilgim yok ama böyle bi durum için kredi çekmek daha mantıklı olmaz mıydı? gerçi ne kadar acil, banka ne kadar sürede olumlu cevap vericek onu da bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar