Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Merhabalar, Modemimi bozdum bugun ve eski bir tane ile baglanmaya calısıyorum. Yeni bir Modem almayı dusunuyorum önerilerinizi olur mu? Daha önce kullandıgınız marka modeller? Wireless'i güçlü olması cok onemli .. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 linksys. herhangi bir model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bullbird said: linksys. herhangi bir model. teşekkürler önerin için.. araştırdım biraz daha en iyisi sanırım cidden linksys gittim aldım bakalım artık sıkıntı yaratmadıgı surece sorun yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hayirli olsun. cok saglam markadir,6-7 senedir ayni modemi kullaniyorum 1 gun sorun yasattirmadi.linksys <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 linksys iyidir iptv kullancaksanız tp-link'ten uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Draytek marka bütçene uygun herhangi bir modeli tavsiye edebilirim. Draytek, piyasadaki en kaliteli ve sorunsuz modem üreticisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 cık değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Asus DSL-N10 bunu da yabana atmayın, ekstra güçlü anteni ve yıldırım korumasıyla asus kalitesinde cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Selam, Linksys WAG54GP2-v2 modem üstünden Xperia Arc S'i ile android markete bağlanabilen ama bir türlü download/update yapamayan arkadaşım Asus'un o bahsi geçen modelini aldı ve şimdi çatır çatır kullanıyor android marketi :) Bende 2 tane Asus modem var; biri 4xLAN, diğeri 4xLAN+wifi. ADSL ilk geldiğinde almıştım onları. Hâlâ kullanıyorum :) Bende de Linksys'nin yukarıda bahsettiğim modeli var, internete aç/kapa sonrası bağlanması yaklaşık olarak 10 dakika sürüyor. Markaya güveniyorum ama içim tam olarak rahat değil. AMa Asus denildiğinde rahat :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar