Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Şuanda -bildiğim kadarıyla- Türkiye çapında dağıtım yapan 5 adet Türk Rakısı markası var. Efendim bunlar şunlar oluyor : Altınbaşak, Klüp Rakısı, Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Efe Rakısı Bu markalar arasından hangisini neden tercih edersiniz onu merak ettim. Mesela ben Klüp Rakısı'nın hastasıyım. %50 lik alkol oranı ve şahane dengelenmiş karışımıyla bence piyasamızın en iyi rakısı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Tekirdağ Rakısı Nedeni ise tadı daha bi hoşumagidio :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Tekirdağ tadı daha güzel[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 valla ben klüp rakısını ilk defa duyuyorum :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Zaten Altınbaşak ve Klüp pek yaygın değillerdir. Gerçekten rakıya gönül vermiş olanların tanıdığı ve huşuu duyduğu rakılardır.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hmm anladım nese ben yatıom şöle sıcak yataamda öğlen 2 ye 3 e kadar bi yatayım[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Tekirdag icim olarak en guzeli bence anason kokusu cok yogun degil ve daha bi tatlimsi. cok severim tekirdagi.[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Peki hiç efe rakısı içen var mı? Ben daha test edemedim, muhtemelen etmem de. Rakının şişesi olmuş 20milyon onuda test için harcıyamam. Zaten Efe Rakısı'nın yaptığı çok cesaret isteyen bir iş. Tekel tarafından böylesine domine edilmiş bir pazarda rakı satmayı denemek ilginç bir yaklaşım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Rakı sux.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
riglous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ilerde yani yakin zamanda efe zeybek cikaracak tekirdag rakisi degerinde. gazetede oyle yaziyodu.. en krali her zaman oldugu gibi tekirdagda uretilen yeni raki... adi tekirdag olmus bi sey ifade etmiyo..
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Selamon, 24 Ekim 2004 05:29 tarihinde demiş ki: Peki hiç efe rakısı içen var mı? Ben daha test edemedim, muhtemelen etmem de. Rakının şişesi olmuş 20milyon onuda test için harcıyamam. Zaten Efe Rakısı'nın yaptığı çok cesaret isteyen bir iş. Tekel tarafından böylesine domine edilmiş bir pazarda rakı satmayı denemek ilginç bir yaklaşım. Ben denedim efeyi. aslında içimi hoş bir rakı. tekirdağ'dan ve yeni rakı'dan daha tatlı bir tadı var gibi geldi. denemelisin bence.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Rakı Yarışmasının Sonucu |at bizim ev| 1. Tekidağ 2.yeni 3.efe Klüp rakısının şişesine kılım ondan içmiyorum :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Abi en güzeli uzo şişeleri, benim çok hoşuma gidiyo =) Ama rakıdan nedense nefret ederim, tadı, kokusu hepsi irenç ya. Şarap ve bira ownz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bir zamanlar nefret ederdim $u meretten, ancak $imdilerde bakiyorum ki tiryakisi olmu$um, hazirladigim 1001 super meze ile ortaligi dagitiyorum artik.. Tum dostlarimi beklerim bir gun raki soframa.. :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b][Bu mesaj Dmx tarafından 24 Ekim 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tekirdağ,süt gibi süt..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: NotoriuS, 24 Ekim 2004 05:13 tarihinde demiş ki: valla ben klüp rakısını ilk defa duyuyorum :D valla bende ilk defa duydum bunu ama tekirdağ iyidir ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
laverda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tekirdağ rakısı içtiklerimin en iyisidir ama tekirdağ rakısı da sınıflandırılmıştır en kalitelileri aa dır bu seriyi her yerde bulamazsınız özel üretimdirler. diğerleri ab da gibi normal serilerdir heryerde vardır çok iyi deildir ama diğer markalara da 5 basarlar<[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 o fabrikanın önü rakı kokardı bea mm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
laverda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Troil, 24 Ekim 2004 13:45 tarihinde demiş ki: tekirdağ rakısı tekirdağdan alınır ciddiyim biz kasa kasa getirtioduk bi ara doğrudur dier yerlerden alınanların sahte ya da düşük kalite olma olasılığı çok yüksek[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bir de aslansütü diye bi rakı var sanırım almanya da üretiliyor, duty freelerde bulursanız kesin alın, anason tadı baya bi baskın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 peki konuyu biraz baska tarafa cekelim... rakinin yaninda ne tuketiyosunuz ?
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oo ne tüketilmeski cız bız köfteler beyaz peynir yoğurt allah cnm çekti :d[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Private Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Balıkla iyi gider.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Kithnos, 24 Ekim 2004 13:59 tarihinde demiş ki: rakinin yaninda ne tuketiyosunuz ? Hiçbirşey tüketmeyeyim dedim komaya giriyordum[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 aslan sütü de bu çeşitler arasında değil mi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Öne çıkan mesajlar