Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Playstation 3 Wireless Headset


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

PS3'ü aldıktan kısa bir süre sonra büyük hevesle giriştiğim bütün aksesuarlarını toplayacağım gazının bir ürünüdür kendisi ...

1.5 yılı geçkin bir süre önce aldığım fakat 3-4 kere kullandıktan sonra bu muymuş lan diyip bıraktığım ve kenarda tuttuğumda aleti satayım diyorum. Üstünde kulak pisliği bile yoktur efendim, 3-4 kere kullandım işte Bad Company 2 oynarken o kadar, BAŞKA OYUN BİLE GÖRMEDİ !!!

http://g1205.hizliresim.com/x/f/5u22d.jpg

Ürün budur. Kutusu, kitapçığı ve yedek kulaklık kılıfı vs. ilk gün olduğu gibi duruyor. Tertemizdir.

Fiyat ise Pati içi 70TL düşünüyorum. Spotta 85-90 arası değişiyor fiyatları. sıfırdan tek farkı üstündeki tozlar yani o yüzden ikinci elmiş gibi satmak istemiyorum :)

Ha birde sadece Playstation 3 için değil bu alet, deneme için ilk paketten çıkardığımda babam atlayıp blacberry'sini tanıtmıştı alete ve çalışmıştı. Telefonlar içinde kullanılabilir.

He birde bunu laptopa ram almak için elden çıkarayım dedim. 2gb'lik 2 adet DDR2 Laptop rami (4gb) ile de takas edebilirim.

Bu kadar şimdilik asdfasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senelik alette halen aynıları satılıyor, resmi playstation malı :) Yeni sürümü veya modeli çıkmadı üstüne :D

neredeyse hiç kullanılmadığı için zaten sıfıra yakın bir fiyattan satıyorum. Satılmasa da pek umurumda değil doğruyu söylemek gerekirse yine kenarda durup tozlanacak o kadar :) Tozlanacağına değerlensin dedim asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...