Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 PS3'ü aldıktan kısa bir süre sonra büyük hevesle giriştiğim bütün aksesuarlarını toplayacağım gazının bir ürünüdür kendisi ... 1.5 yılı geçkin bir süre önce aldığım fakat 3-4 kere kullandıktan sonra bu muymuş lan diyip bıraktığım ve kenarda tuttuğumda aleti satayım diyorum. Üstünde kulak pisliği bile yoktur efendim, 3-4 kere kullandım işte Bad Company 2 oynarken o kadar, BAŞKA OYUN BİLE GÖRMEDİ !!! http://g1205.hizliresim.com/x/f/5u22d.jpg Ürün budur. Kutusu, kitapçığı ve yedek kulaklık kılıfı vs. ilk gün olduğu gibi duruyor. Tertemizdir. Fiyat ise Pati içi 70TL düşünüyorum. Spotta 85-90 arası değişiyor fiyatları. sıfırdan tek farkı üstündeki tozlar yani o yüzden ikinci elmiş gibi satmak istemiyorum :) Ha birde sadece Playstation 3 için değil bu alet, deneme için ilk paketten çıkardığımda babam atlayıp blacberry'sini tanıtmıştı alete ve çalışmıştı. Telefonlar içinde kullanılabilir. He birde bunu laptopa ram almak için elden çıkarayım dedim. 2gb'lik 2 adet DDR2 Laptop rami (4gb) ile de takas edebilirim. Bu kadar şimdilik asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben 50 tlye veriyorum hic kullanılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sadece senin değil babanın da kulağına değmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Fotoğraf çok bulanık çıkmış, bence D80'i de bi satışa koy artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hızlıca düşük enstantane ile elimde çekmeye çalıştım ondan hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 1,5 senelik aleti 0 fiyatının 10 lira altına satıyosun dostum herhangi bir bluetooth kulaklık da aynı işlevi görüyor, bildiğini varsayıyorum spot'dan beter 2. el ve 1,5 senelik spot'u aşağılamışsın ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 1.5 senelik alette halen aynıları satılıyor, resmi playstation malı :) Yeni sürümü veya modeli çıkmadı üstüne :D neredeyse hiç kullanılmadığı için zaten sıfıra yakın bir fiyattan satıyorum. Satılmasa da pek umurumda değil doğruyu söylemek gerekirse yine kenarda durup tozlanacak o kadar :) Tozlanacağına değerlensin dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar