mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 neyse tamam çözdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ayuptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi çözdüyseniz niye çözümü yazmak yerine postu editleyip "çözdüm" diyorsunuz? bu farklı bir insan cinsi falan mı anlamadım ki. bize ne çözdüğünden, çözüm ne onu söyle sen.. tabi bi de soruyu tekrar yaz da anlaşılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 o yuzden bende ayiptir yazdim yani kendinize muslum gurses olmayi, azcik adnan zkisenses olun kardersssim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 soru çok uzundu almancaydı, üşendim çevirmeye. standart doubly linked list sorusuydu. ondan şettim. ayrıca yeni bi tür değil eskiden beri varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar