Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek isteyen?

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Biri çanakkalede anneme anneler günü hediyesi(!) olarak evin kapısına bir çuval içinde 4 tane aç 1.5 aylık köpek bırakıp gitmiş. Sahiplendirmem lazım büyümeden önce. Çanakkale ve çevrsinde olan varsa gelip alaiblir, yada İstanbul/Ankara belkide İzmirdeysenizde size 2-3 hafta içinde getirebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ayrı konu açmayayım dedim şimdi, 2.5 saat önce falan kapımın önünde yavru bir kedi buldum. 1 gözü iltihaplanmış akıyor (gözünün etrafındaki tüyler falan dökülmüş) tahminimce 1.5 aylık, beyaz minik bişi. Pembe burnu falan var, sevimli.

Erkek galiba, pipisini göremedim, çok küçük varsada. Neyse ben buna süt, su verdim ve deliler gibi içti kendileri. Ben yanından ayrılınca ciyaklamaya başlıyor, neyse banyo'da uyuya kaldı şimdi bi havlunun üzerinde. Saat 3'te veterinere götüreceğim, gözüyle ilgilenecekler ama benim köpeğim var ve evde 2. bir hayvanın sorumluluğunu da almak istemiyorum.

İzmir içerisinde böyle yavru kedi sahiplenmek isteyen varsa çok şirin, küçük bi oğlan bu.

Küçükyalı tarafındayım. Eğer ilgilenen varsa irtibata geçsin benimle yoksa tedavi ettirdikten sonra kapının önüne koymak zorunda kalıcam yavrucağı

:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...