einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 gazete okurdum,müzik dinlerdim son zamanlarımda abartıştım 6lı oynuyodum(loto toto falanda oynanabilir ben oynadım) :-D:-D:-D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet bizimkiler iddaa oynyo..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 En iyisi resim cizcen baktin yoruluosun uyucan:P[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 okula yeni piskopat bi edebi metinler hocası gelmis bize girmiyo arkadasın sınıfa giriyo manyak kadın. arkadaslarla aralarında gecen diyaloglar.. -------------- *!hoca nazım birimleri falan annatır* -hocam nazım ne demek? -sanane(!) -ne demek sanane hocam?? -kes sesini... -iyi o zaman sınavda çıkınca ben de sanane yazarım.. -banane.. -kaç puan verirsiniz?? -ne bicim konusuyosun sen ben 9 yıllık öretmenim! -bende 13 yıllık örenciyim nolmus??! (baya klasik cevap ama iyi oturuyo ehe) -------------- bu olay bizim manyak ötesi arkadaşla hoca arasında gelişti eski olaylarını anlatsam herifin gülmekten ölürsünüz hehe. Hoca: SUSUN HEPINIZ Arkadas: *!arkadas uyumaktadır* hocam bağırmayın Hoca: KES SESINI TERBIYESIZ SANA MI SORUCAM Arkadas: hocam uyuyorum kulaam agrıdı Hoca: NE BICIM KONUSUYOSUN SEN Arkadas: EEEEEE YETER LAN SENIN BAARMANI CEKEMEM *kapıyı vurur gıder* -------------- aynı arkadaş köy tavukları hakkında konusuyo.. -yok olm köy tavuu sevmiyorum ben -niye lan? -onnar bütün gün yürüyo falan kaslı oluyo bacakları yumurtalar kötü oluyo o yüzden.. kümestekilerin bacaklarda kas falan yok mis gibi et köy tavuu yemem ben irenç.. -*!dumur* --------------[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 olaya bak...oğretmen olcam 2 sene sora...nası uğraşcam valla bole oğrencilerle bilmiom :))[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pink ne ögretmeni olcan ona göre tüyo verelim :) (sanki çok ii öğrenciyizde heh)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abıı caktırmadan sogle yapcaksın melıke kız senı alı cagırıo *baska tarafa bakar hocaya bakar dersı dıkkatle dınler* lıse 1 deyken bı ara butun sınıfa yapmıstım butun tenefus kovaladılar sımdı lıse 2 yım ıyı aklıma geldı yarın yapcam ama cok dıkkatlı yap super zewklı oluo onların konusmalarını duyuyon fln kac kere bagıra bagıra guldummm -alı ne war - ne ne war -benı cagırmıssın -yok be ne dıon -burak ogle dedı -ne burak'ı *sonra bana bakarlar*[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 fizik oğretmeni... tum oğrenciler benden nefret edecek :((([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 walla bizim fzkci gibi olsan tum ögrenciler hastan olur :) öğrencilere yakın ol espri zart zurt ne$elendir,bol bol sözlü vercem diyip kim tahtaya kalkcak de bak göslerinde nasıl ögrtmen oluyorsun :) tabi derside ii ögretme ko$ulunu unutmamak lasım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ders anlatma konusunda superimm...ona laf yok valla... çok da sakin bi yapım var... anlaşırız elbet... Allah'tan vektorlerle başlıor fizik :) düşünsene optikle olaya daldığımızı[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 vektörlerle ba$layınca anlattıktan sonra onlara pi yayınları nın öss ye hazırlık soru bankası war fzk o kitabın ilk 3 testini dagıt bunları çözdüyseniz bu i$i kapmı$sınızdır de bak nasıl oluyorlar :) bu arada çok pratik ugra$tırmıcak yollar bulmaya çalı$ veya biliosan öğret :) neyse konu saptı sorry chipcim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Giyime kuşama dikkat etmekte gerekio hehe :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRWhaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Lisede derstten sıkıldıgımda lise1de dersten atilmaya kasardım. Geneldede muaffak olur dersten atilirdim. sonrada yan tarafdaki okey bric bilardo salonunda bilardo king oynardim lise 2 de dersten cikar giderdim kimseye birsey demeden ya tarafdaki okey bric bilardo salonunda bilardo king oynardim (sonradan mekanin sahibi aciyip bize bric ogretmisti) Lise 3 doneminde oys ye kasiyorum diye neredeyse hic okula gitmemis hep okey bilardo bric salonuna gidip oralarda bilardo bric vs oynamistim. Uniye gidince. durum degismedi derslere yerime imza atacak birini buldum bende o bar senin bu bar benim gezdim (gece okuyordum) Simdi ne mi yapiyorum universiteden atildim aff bekliyorum[signature][hline]DanRI gIzI yarattI, erkeklerde gadInI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 4 senedir ozel ders veriorum... ders anlatmak benim işim ;) saolun tavsiyeler için :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 aramızda casus var! öğretmen alarmı![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yaw bızıımkıler bı arkadası kafaya aldılar dın dersınde sen ya Allah de bız bısmıllah allahuekber dıycez demısler (abı hala guluom) cocuk da super saf bı cocuk yaw dusunun dın dersını bızım okulda tek bı hoca war we derslerı super sıkıcı gecer o konusur herkesler uyur ıste dersın 25. dakıkası hersey hazır sessızlık bırden bırı ya Allah dıo ya dusunun yaw sonra kımseden ses cıkmıo ehheheheh hoca ne oluo fln dıo cocuk da caktırmıo ama kım yaptı fln dıolar ama zıl calınca herkes yerlere yatıodu bıze de anlattılar warya yarıldık gulmekten ne komıktır yaw cocugu fena satmıslardı ama supper komık yaw hala aklıma gelınce guluom ehehhehe :)))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yazık yav acıdım çocua..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Burax beğendim-yarın gidip yapıyorum kendi gözlerimle görüp kopacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yazık olmuş çocuğa,dalga geçmeyin ya yazıktır...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ahahah... guzelmiş cidden...lise de olmak vardı şimdi...hey gidi gunler heyy :P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yaw ama her okulun bı hz.a sı wardır bızde ıste ordaydık butun supper fırlamalar (zekıler ) ıste onun dewamı 9 sınıfa 3 5 kısıyı dagıttılar bırıde bendım neysee gerısı aynı ama cocugu nası kafaya almıslar hayde sogle yaparız bogle yaparız fln anlastılar yaw hala guluom arada hatırlayıp gulerız cok komık bı durum ehehhe ama benım taktıgımde gusel su senı cagırıo bu senı cagırıo heheh tenefuste de hızlı kosar kacarsın bı dalga gıbı yayılıo sonrakı dersler herkes bırbırıne yapmaya baslıo fln bı kac gun sonra unutuolar tekrar yapıon fln sonra kımse kımseye guwenmıo gercekten cagırıon bakmıo bana 1 ay kımse bakmamıstı ehehhe la cagırıom bogle bakmıolar fln ama bu konuda ıyıyıım butun sınıfa yaptım yaw ))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 şş çağdaş lan *nah çeker* ne? hay zikem seni be.. hahaha make you look![signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 edebiyat ve matematik dersini hic sevmezdim(bi de tm idim siz dusunun :) ) ilk once warior mage gibi seyler cizmeye basladim sora arka plan.. matematikci goruyodu bazen cok guzel yapmissin hll olsun falan derdi :) sora bunlara hikaye yazmaya basladim ilk once hikayeler biraz sacma oluyodu ama lise 2 gibi cok guzel resimli frp hikayeleri yazmaya basladim..en sonunda 15 sayfalik resimli saheser yarattim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya ben hocayı çizmeye çalışırdım sonra çok hareket ediyordu çok hızlı çizmeye çalışırdım bi süre sonra frame frame kayan resimler çizdim çok güzel oluyordu 1 fotorafta hocanın hareketlerini çizerdim şimdi beceremiyom eheheh[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 chem oyle bi anlatmıssınki son cümleye kadar hocayı ciziyosun sandım tebeşirle :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar