di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Selam, TL'de davetiyeler verilmis. Oturup ugrasacak birine vereyim diyorum. Davetiye verdigim son 2 pati pic edip sistemden atildi bu arada. Ugrasamayacaksaniz hic istemeyin, ucu bana dokunmasin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Gone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tl neydiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TL ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 torrentleach diye salliyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ne doluğunu bilen istedi aldı işte size ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 turkish lira ya, ne cahilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TL ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Çok basit bir şey sorucam: TL'de bulduğum linki download ediyorum ve sonrasında o torrenti upload edilmesi için aynen bırakıyorum değil mi? Utorrent kullanıyorum ve ekstra yapmam gereken bir şey var mı acaba? Bir de, üyeliğimi bugün yaptım, yarın çıkacak yeni bir torrenti indirebilir miyim hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TL NE ARKADASIM?! DHT mi ne bi ayari kapat yaziyodu FAQ'ta mi ne. Bi bakiver guide'ina. Yeni cikani indirip indiremeyecegini de listede en guncel torrent'e bakarak gorebilirsin. Time limit olanlarin saginda kirmizi ile yaziyor ne kadar beklemen gerektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tl de tutunmak için kasmak lazım bana ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Tutunamadım ben, 5 megabit internetim varken bi çakallık ettim, yedim kıçıma tekmeyi. Şu an 20mbps var HDT'de çok daha rahat ib şekilde takılıyorum. TL daha güncel ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 usenet varken hala torrent kullananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 usenet'te de çok vürüs var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 demonoid var bende memnununm tl ye geçmektense altında kalmak lazım bu dönem ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fake upload ile yıllardır tl'deyim. asırı memnunum ayrıca. bugune kadar denedigim tum torrent trackerlardan daha iyi. max hızda dl ediyorum herseyi. fake upload olayında da sınırlarınızı bilirseniz yakalanmazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar