barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 24 ay garantili sıfır ps3 yanında 5 tane oyunla beraber satılıktır. JB yapılmamıştır. Fiyat 800 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kaç gb, oyunlar ne vb. detayları da yazmalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oyunlar? kaç gb? slim? kaç kol var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 slim değil normal. oyunların gb bilmiyorum cunku yuklemedim, kutudan cıkan orjinal ile benm 30 tl ye aldgm cakma bi kol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ağbii... oyunlar neler? alet (ps3) kaç gb diye sorulmuş orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 320 gb, pes 11, lord of the rings, assassin creed ,smake down, silahlı ilerlemeli bi oyun var işte ps3 le verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 calimero said: ağbii... oyunlar neler? alet (ps3) kaç gb diye sorulmuş orada sabah 6 bucukda kalkıyorum gece 12 lere kadar çalışıyorum yorgunluktan yazılanı yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir haftalık aleti niye satıyosun ki. insan kıllanıyor oyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 toggie said: bir haftalık aleti niye satıyosun ki. insan kıllanıyor oyle olunca. aniden nakide ihtiyacım oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 slim değil ama 320gb ? sonyye özel mi yaptırdın kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 çok ani olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: slim değil ama 320gb ? sonyye özel mi yaptırdın kardeş ? http://www.vatanbilgisayar.com/oyun-konsollari/sony-ps3res3movgunyt-ps3-320gb-k-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=58721#allImages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 slim ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: slim ama o açıkcası slim milim değil asıl konu ben en kralı hangisiyse ondan ver dedim, K CHASSIS EUR BLACK olarak geçiyo ürün üzerinde slim olduguna dair herhangi bişi yazmıyo zaten ps3ü tüm ayrıntılarıyla inceleyip alan birisi değilim linki verdim siz sabaha kadar inceleyin bu sitede satılcağını zaten düşünmüyorum fakat ciddi alıcı varsa indirimde yaparım özelden yazsın. Bu tarz hareketlerle satıcıya kapak yapmak gibi bi niyetiniz varsa çok ayıp ediyosunuz. Yok eğer yorumlarınızı ben yanlış anladıysam özürdilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 satmaya çalıştığın ürün ps3 320gb slim "slim" kötü birşey demek değil, neyin ne olduğunu anlamadan dişlerini gösterip pençe sallama etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: satmaya çalıştığın ürün ps3 320gb slim "slim" kötü birşey demek değil, neyin ne olduğunu anlamadan dişlerini gösterip pençe sallama etrafa slimmi diye bi soru geldi kutusuna baktım slim falan yazmıyo bende değil dedim. Hayır ben ürünün linkini verdim fiyatını gösterdim. ALırsan alırsın almazsan çok bilmişlik yapıp ilanı baltalamaya çalışmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 barbarX said: Kaede said: slim ama o açıkcası slim milim değil asıl konu ben en kralı hangisiyse ondan ver dedim... barbarX said: slim milim değil ben en kralı hangisiyse ondan ver dedim... barbarX said: en kralı hangisiyse ondan ver dedim... barbarX said: en kralı ver dedim... abi.. AHAHAHAHAHAHAH kaede kötü bi,r şey söylememiş ki hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 barbarX said: silahlı ilerlemeli bi oyun var asdaf orta okuldan beri bu tabiri duymamıştım, nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 adamın hiç fikri yokmuş ps3 hakkında ahaha güzel alet ama iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: slim ama o sdfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 slim kankut bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 iyi satislar. satma sebebin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 nakde sıkısmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 baltamla beraber geldim. eğer araştırırsanız 320gb kasa+2 kol+2 oyun 550tl ye satılıyordu geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Valla kardeş almakla çok büyük hata etmişsin. Bende senin gibi bir heves aldım. Sonra baktım benim için PC den başkası yalan 890 TL ye aldığım 320 GB SLIM PS3 ü 500 TL ye sattım. Yanında verilen FIFA 12 yi 75 TL ye ve INFAMOUS 2 yi de 50 TL ye sattım.Toplam da 625 TL ye tüm ürünleri elden çıkardım. Yani ürünü 2 ay kullandım ve 265 TL zarar ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar