Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nereden başlasam,ne yapsam,ne etsem acaba;bilmiyorum inanınki.Ama şunu çok iyi biliyorumki bu yazıyı yazarken gene boğazım düğümlenecek ve gene sinirlerime hakim olamayıp gözlerimden düşen damlaları sayacağım. Şu son 4 gün benim için adeta bir kabus oldu. Bakın ben bir kız sevdim.Aslında kader onu öyle bir karşıma çıkardıki ben bile inanamadım.Hatta inanınki onu melek olarak görüyorum halen. 3.5 hafta süren bir flörtümüz oldu.Herşey çok güzel gidiyordu.Taki "Minicik Paticik Buluşması"olmadan bir gün evvel feci şekilde MSN üzerinden kendisi ile tartıştık.Biliyorum hatalıydım ama inanınki onu üzmek bile istememiştim.Onu sevmeye kıyamazken nasıl üzebilirimki?Ancak daha sonra gönlünü aldım ve tekrardan mutlu hayatımıza döndük.Aslında dönmemişiz.Aramız sadece 1 gün iyi kaldı ve 1 günün sonunda tekrardan kavga çıktı aramızda.Gene tartıştık.Bu sefer Paticik Albümümde eski kız arkadaşımla olan fotoğrafımı gördü ve bunun hesabını sordu.Bende açıkladım.Bana bazı şeyleri çok ciddiye aldığımı ve her konu üzerinde açıklama yaptığımı söyledi.Sonra konuştuk ve gene konuyu kapattık. Dün akşam sinemaya gittik arkadaşlarımızla beraber.Sinemaya geldiğim zaman bana öyle soğuk davrandıki bu beni çok üzdü.İlk zamanlarımızda birbirimize doyamazken sinemada sanki 2 yabancı gibiydik.Akşam sinemanın bitiminde ipler tamamiyle koptu.Ona sordum:"Ayrılmak mı istiyorsun?"Hayır,bilmiyorum dedi."Ara vermek mi istiyorsun?"Hayır,bilmiyorum dedi. Daha sonra birbirimizden ayrıldık ve eve doğru yola çıktık.Gece inanınki uyumadım.Ben çok duygusal birisiyim.Benim deli-dolu olduğuma bakmasın arkadaşlar.İnanın aslan gücünde fln olsamda,makara show'lar yapsamda,aslında ben hep eski Buğra'ydım ve hep eski Buğra olarak kalacağım. Bu öğlen bana bir msg attı ve msg'ında bazı şeyleri anlattı.Bakın her ilişkide inişli-çıkışlı dönemler olur.Bu ilişkinin sonuçta bir dönüm noktasıdır.Bunu ona anlatmaya çalıştım.Msg'ında ayrılmamız gerektiği gibisinden birşeyler yazıyordu.Yürümediğini fln söylüyordu.Tabi hali ile şoka girdim. Bu kadar kolay olamaz.3 hafta öncesine kadar herşey o kadar tozpembeydiki.Birbirimizi çok seviyorduk.Ben halen seviyorum. Bakın ben ilk defa bu kadar yakın bir ilişki içerisindeydim.Asla birisi tarafından sevilmedim.Daha doğrusu sevilmişimdir ancak Yaprak apayrıydı benim için.Serdar,Yiğit beni tanıyan bütün Paticik arkadaşlarım bilirler.Onu anlatırken gözlerimin nasıl parıldadığını,onu düşünürken nasıl içimden güldüğümü ve sizleri ya da DÜNYA'yı nasıl boşa saydığımı görenler görmüştür. Allah'ıma şu son 2 gündür inanın yalvarıyorum keşke zaman geriye alınsa ve bütün bu olanlar olmasa diye.Yaprak'ı inanınki çok ama çok seviyorum.Şu an kaç dakikadır ağladığımı bilmiyorum ama şunu biliyorumki ben buna dayanamam. Hepiniz kendinize çok iyi bakın.Allah'a emanet olun.Bu artık son mesajım.Dayanamıyorum çünkü hiçbirşeye hiçbir şekilde arkadaşlar.Geri döner miyim onuda bilmiyorum ama şunu size yalvararak söylüyorum:"Sevdiğinizi sımsıkı tutun ve bırakmayın." Burada tartıştığım arkadaşlardan da özür dilerim.Ama ben buyum ne yapayım değişmek istiyorum.Olmuyor.Hep sivri dilliyim.Millete laf sokuyorum durmadan ama ne yapayım. Halen inanamıyorum.Halen inanamıyorum. Kafamı dağıtmak istedim.Ama olmuyor.Oyun oynuyorum bir saniye Yaprak aklımdan çıkmıyor inanınki.Bu kadar çok bağlanacağım aklımdan geçmezdi.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 onun bu yazıyı okmasını isterdim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hayatin orettigi bir sey varsa o da herseyi unutmanin cok kolay oldugu. bunu unutmanin en kolay yolu da baska kiz bulmaktir sanirim. ha sen diyosun ki illa onu istiyorum o zaman sebebini ogrenmeye filan calis. ne biliyim. zor is.
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 önemli olan bazı şeylerden ders çıkarabilmektir. bedeli ağır bile olsa çıkardığın ders sana güç katıyorsa bu olması gerekendir.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Eylül 2004 01:33 tarihinde demiş ki: onun bu yazıyı okmasını isterdim. soruna bagli. bazi sorunlar cozulmuyor..
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sevilecek biri öyle şakkadanak bulunmadığı gibi şakkadanak da unutulmuyor ne yazık ki. said: Laistragon, 09 Eylül 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Hepiniz kendinize çok iyi bakın.Allah'a emanet olun.Bu artık son mesajım.Dayanamıyorum çünkü hiçbirşeye hiçbir şekilde arkadaşlar.Geri döner miyim onuda bilmiyorum ama şunu size yalvararak söylüyorum:"Sevdiğinizi sımsıkı tutun ve bırakmayın." Sen de.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 demon of hell güzin ablalık müesesi sunar ; eger cidden konuşmak açılmak istersen icq : 99044353 (yiğite sorabilirsin ne kadar etkilimi oldugumu )[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Jedi Kesinlikle aynen katılyıorum.[signature][hline] The Truth is out There
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Önce bir hoşlantı oldu ama daha sonradan bu aşk'a dönüştü.Ben inanıyorumki halen o da beni seviyor. Kulağına onunla beraberken aşk cümleleri fısıldadığım insanı kaybetmek bana çok koydu. Aramızdaki tek sorunun bazı anlaşamadığımız noktalar olduğunu söyledi.Ama bunları çözebilirdik.Ben onun için değiştim,Avrupa'da okumayı reddettim.Aşk fedakarlık demektir ama belirtmeden,onun haberi olmadan.Ona söylemedim bunları.Aşk'ımı show'a dönüştürmedim ben.Show unsuru ya da hava atmak gibi görmedim.Onun hakkında kötü düşünmedim.Kötü düşünen arkadaşımla kavga ettim. İnanın aşk acısı bu olsa gerek. Bana gelse,eskiden olduğu gibi efendim aşkım dese,seni seviyorum,seni çok özledim dese.İnanın bana ölmeye razıyım şu anda. Sırf ben üzülmeyeyim diye bazı şeylerden vazda geçti bunuda biliyorum.Ama inanınki ben onu halen seviyorum halen özlüyorum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
somebody Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Merhaba Kardeş ben bu sitede yeniyim ve tabiiki seni de tanımıyorum. Ama yine de birşeyler yazmak istedim. Çok içli yazmışsın. Sana tatlı şeyler söylemicem. Maalesef hayat böyle arkadaşım.Kabulleneceksin başka çare yok.Sonra karşına tekrar biri çıkacak bunu unutacan. Ama unutana kadar biraz acı çekecen elbet.Bu da normal.Herşey gayet normal aslında..Bunu unutma.Seyrin normal gidiyor.Olur böyle şeyler. Tipin falan da iyi bulursun yine kafana göre biri.Ama içinde ukte kalmasın istiyorsan alırsın kızı karşına derdin ne senin dersin ? Kızın gerçek nedenini öğrenirsin.. Nazlanıyorsa eğer demekki biraz daha peşinden koşmanı istiyordur.. Eee sen de erkek olarak koşacaksın. :) Bu işler böyle. Ama kız kararlıysa, o zaman eyvallah de kardeşim üsteleme. Seni daha da üzer üstelemen. Sen de bir anormallik yok kız anormal bence.Seni sevememiş belki de. Tipin iyi, yazına göre de aklı başındasın, e kızı da seviyorsun. Onun için takma kafana. Hasta etme kendini.Git başka şeylerle ilgilen.Aktüel oku , ne bileyim bişiler yap.Oyun oyna... Not: Bu arada Şebnem Dönmez yakından nasıl biri anlatsana.Foto çektirmişin de onla.Gördüm.Biriyle evlenmiş gazetede okudum.Abuk subuk bir herifle..Yönetmen miymiş neymiş..Allah hepimize akıl fikir versin..
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 isi cozmek istiyorsa yuzyuze konusursun, telefon filan hikaye. ama o isi cozmek istemiyosa yuzyuze konusmak bile bi ise yaramaz. once isi cozmek isteyip istemedigini anlaman lazim. iki taraf da devam etmek istiyosa zaten kolay cozulur.
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hemen çökme belki onun da zamana ihtiyacı vardır. belli sebeplerden dolayı böyle yapmak zorunda kalmıştır. iyimser olmana gerek yok ama bazı yargılara bi süre bekledikten sonra varman daha doğru olur diye düşünüyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
somebody Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kardeş git Avrupa'da oku. Yarın öbürgün karşına daha güzelleri çıkacak..Yaşın da genç senin fotondan anladığım kadarıyla.Daha okuyacak okulun olduğuna göre genç .. Yıpratma kendini. Geniş düşün.Kroki yap hayatına . Kuşbakışı yap..Daha çook yaşayacak şeyin var..
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 off ben bile uzuldum o tip bisi bana da olmustu kotu bisi kotu kotu. uyuyamazsin bu gece buyuk ihtimalle sadece hepsinin gececegini dusun olayi fazla abartma yarin saglam kafayla hareket edersin.
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: somebody, 09 Eylül 2004 01:52 tarihinde demiş ki: Kardeş git Avrupa'da oku. evet kesinlikle evet +9999 diyecegim ama universiteye baslayacaksin artik turkiyede sanirim. ama hala sansin varsa bi kiz icin bole bisi kacmaz (tabii kendin cok istiyosan. fazla istemiyosan ztn cok buyuk fark yok)
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eheh eski sewgılımle cıkarken aman kizi uzmuyum flm dıye baya degı$meye zorladım kendımı hatta 2 defa ayrıldık sora gene hıc bı$ı olmamı$ gıbı dvm edıyordu ama 1 gunde kavga bıle olmadı ama ı$te her$ey tersne dondu.aslında bı kere ayrılıp barı$tıktan sora o ılı$kının dusgun gıtmesı cok zordur.bana demı$lerdıde hadı len dıye gulerdım :).bugra her ne kdr dargında olsak eski bi dost tavsıyesı: bı kac gun böle cok kötu olursun kı kız ztn eger senı sevm$ ıse arar,msj atar bı$ı yapar.$u 2 gun kendını oyalıycak $eyler yap ve kızı arama.o zmn kızın senın verdıgın degeri hakedip haketmedıgını örenırsın ve azda olsa rahatlarsın.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İnanın bana 1 asır beklerim. Şimdi MSN'den msg atıyorlar.Eski Buğra'ya ne oldu?Hani makara içerikli sözler?Hani milleti döt etme duygusu? Olmuyor artık.Herşeyimi kaybettim.Hiçbir güzellik kalmadı içimde. Şurada kavga ettiğim adamın haddi hesabını bilmiyorum.MSN'ime geldiler,küfür ettiler,adres istediler,telefon istediler,hatta telefonumdan bile küfürleştik.Ama inanınki hayat artık o kadar boş geliyorki. Ben bekliyorum.Bi gün telefonum çalcak.1 Yeni Mesaj alındı diyecek gene.Yaprak'tan gelecek bu mesaj.Dayanamayıp okuyucam.Konuşmak istiyecek ve biliyorumki bu sorunu çözecez. Demin baktımda 150 mesaj çekmiş bana 3.5 hafta boyunca.149'unu sildim.1 tane mesajını halen daha saklıyorum.Halen daha saklıyorum o kadar güzel cümleyi bir insanın kuramayacağını biliyorum çünkü.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Pyr0, 09 Eylül 2004 01:55 tarihinde demiş ki: eheh eski sewgılımle cıkarken aman kizi uzmuyum flm dıye baya degı$meye zorladım kendımı hatta 2 defa ayrıldık sora gene hıc bı$ı olmamı$ gıbı dvm edıyordu ama 1 gunde kavga bıle olmadı ama ı$te her$ey tersne dondu.aslında bı kere ayrılıp barı$tıktan sora o ılı$kının dusgun gıtmesı cok zordur.bana demı$lerdıde hadı len dıye gulerdım :).bugra her ne kdr dargında olsak eski bi dost tavsıyesı: bı kac gun böle cok kötu olursun kı kız ztn eger senı sevm$ ıse arar,msj atar bı$ı yapar.$u 2 gun kendını oyalıycak $eyler yap ve kızı arama.o zmn kızın senın verdıgın degeri hakedip haketmedıgını örenırsın ve azda olsa rahatlarsın. Bu thread'e en son cevap yazacak olan kişi olarak görüyordum.Hatta çok iyi olmuş gibisinden mesaj göndereceğini sanıyordum ama inan bana beni utandırdın. Aramızda olanlardan dolayı çok özür dilerim Oğuz.Seni o şekilde rezil etmek istemezdim ama inan bana mecbur ettiler Oğuz.İnan bana.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 olanları bo$ver sen sadece önerımı dikkate al.cunku bu ya$adıklarınla baya benzer $eyler ya$adım dıyebılırım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Saol Oğuz. Belki yarın bilet alırım Ankara'ya gitmek için.Ya da İzmir'e giderim babam'ın yanına.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bos ver. demesi kolay ama bana da boole ooretmislerdi. ii seyler demis millet, hepsini dikkate al valla. super seyler. O seni sevdiyse bu halinle sevdi, degisme bosuna. istemiyosa zorla olmuyo. baskasi mutlaka cikiyo, unutmak gerek sadece. unutmak da zordur. zamanla alisiyosun, koymuyo. sonra bi bakmisin eski haline donmusun.. ama soyle bakalim, eger bunu yasamasaydin bu kadar buyuk uzuntu gorur muydun? bu kadar buyuk uzuntu gormeden, mutlulugun kiymetini bilir miydin? bos veeeer. kizdir, gelir; kizdir, gider. o istemis gelmis. iyi guzel. o isterse gider. kaptirma kendini bu kadar, lale...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İlişkiler artık MSN, SMS ve İCQdan yürütülüyor galiba. Git yüz yüze konuş bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 diyebiliceğim pek bişey yok.. senin adına üzüldüm. pek bu konuda tecrube edinemediğim için öneride de bulunamıyorum ama Absolut dediği gibi bu işleribilgisayr üzerinde kesip atmayın mutlaka yüz yüze görüş ve son kararı gene karşılıklı alın.. ne olursa olsun yapabiliceğin çok fazla şeyin yok. onun için ne kadar çabuk kabullenirsen durumu o kadar acı çekersin..[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Absolut, 09 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki: İlişkiler artık MSN, SMS ve İCQdan yürütülüyor galiba. Git yüz yüze konuş bence. :) Ya biz genelde işte MSN üstünden chat yapıyorduk.Msl;telefonla arayınca konuşacak birşey bulamıyordum.Gerçi adam akıllı konuşamadıkda telefonda. Gideyim konuşayım ama zamanlarımız uyuşmuyor.Acaba düşünüyorumda benim üzüldüğüm kadar üzülüyor mudur?Benim sevdiğim kadar seviyor mudur? Bu thread'i okumasını istemiş bir arkadaş.Bence okuyamaz.Çünkü bilmiyor Paticik'i.Sadece bir kere bir thread vermiştim.Onu okumuştu.Sanmıyorum.Ama okusa bile ne farkedecekki?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 kızın msn nını versene sen bana =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Öne çıkan mesajlar