Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bilmem etmem ben roccat sadece adını duydum ama alternatif kalan bir ürün daha önemnlisi üretici seciyosan bi sebebin olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Cuce said: yanı 9 tusa basmak için illa o bas parmak kalkıcak baska tusa basıcak e o zaman mouse'u nasıl trace ettiriceksin? hangi tuş neydi ne işe yarıyordu karıştırıp unuturum ben yav. gerçi mmorpg'lerde o denli macro kullanmadığım için bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mamba gibi dual mode ile çalışan başka mouse varmı ? Bide dual mode un herhangi bi dezavantaji varmı merak ediyorum yani kablolu mode ye geçince cidden kablolu mouse performansı alabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kablolu mouse performansi eger cok pro degilsen cok onemli bir ozellik degil. Mambadaki kablosuz ozelligi , 2002 model A4 rf kablosuzu degil sonucta (: Mamba o parayi hakeder mi dersen, bence etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dual mode'un dualliği şarj için değilmi sadece? verici hala kablosuz olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Cuce said: dual mode'un dualliği şarj için değilmi sadece? verici hala kablosuz olmuyomu? yok abi öyle değil zaten şarj için olsa dual mode diye bişeyden söz etmemiz garip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bence fazla takılma kablosuz olayına çünkü Esh'in dediği gibi sistem eskisi gibi değil. Eskiden kablosuzla isyan ederdim ben geç algılama, sapıtma olayları falan ama şimdiki modeller çok çok başarılı. RAT 9'la hiç kablo özlemi çekmiyorum yani. Gerek FPSler de gerek başka oyunlarda. Mamba da aynen böyle. Yeni nesil gaming kablosuzlarının tek sıkıntısı bence pil olayları. RAT 9 yoğun kullanımda 1 günü zor çıkarıyor. Allahtan 2 tane pil veriyorlar da biri şarj olurken diğerini kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fixmen said: Bence fazla takılma kablosuz olayına çünkü Esh'in dediği gibi sistem eskisi gibi değil. Eskiden kablosuzla isyan ederdim ben geç algılama, sapıtma olayları falan ama şimdiki modeller çok çok başarılı. RAT 9'la hiç kablo özlemi çekmiyorum yani. Gerek FPSler de gerek başka oyunlarda. Mamba da aynen böyle. Yeni nesil gaming kablosuzlarının tek sıkıntısı bence pil olayları. RAT 9 yoğun kullanımda 1 günü zor çıkarıyor. Allahtan 2 tane pil veriyorlar da biri şarj olurken diğerini kullanabiliyorum. rat9 da usbden şarj olma muhabetti yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hayır yok. 2 adet pil çıkıyor, wireless alıcısı aynı zamanda şarj aleti, biri şarj olurken diğeri ile kullanıyorsun. Ben RAT9' u özel bir indirimde almıştım, şimdiki fiyatına göre çok ucuza gelmişti. Bu arada bir üsteki mesajı alıntılamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar