Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En ekonomik yoldan wotlk


klayton

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

şöyle bi durumum var kız arkadaşımın yaklaşık lvl75 civarı bi karakteri var fırsat buldukça oynuyordu malum şimdi okul falanda bitti oynamak istiyo baya, şu ana kadar daha wow a hiç para vermeden battle chest fln bi şekilde accountunda oluşmuş blizzard saolsun. ama daha fazla bu beleşe oynama durumu devam etmiycek sanırım bende diablo çıktığı zaman ona akıcağımdan benim accountu açıp onada veremiyorum olurda ban fln yemiyelim diye, o yüzden en ucuz yoldan subscription time ve wotlk cd-key arayışları içindeyim. bu işi en ucuz yoldan nasıl çözebiliceğimiz hakkında fikri olanlar paylaşırsa sevinirim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynayan birinden scroll of resurrection isteyebilirsin battlechestten cataya ücretsiz upgrade yapıyo + 80 karakter bedava sdf. hesabı kapatmasam ben yollardım ama bulunur elbet.

//bu dediklerimi bi aylık sub yaparak alıyosun bu arada. inviteı alır almaz 7 gün trial var. scrollu yollayan kişiye de mount hediye ediyo falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak ne gibi bir mesaj geldi, pasteleyebilir misin?

battle.net hesabına girip de scroll of resurrection hedesine falan baktığında " you are not eligible" diyebiliyor scroll aktif olduğu halde. oyuna girmeyi denesene bir, eğer aktif olduysa 7 gün boyunca free olur hesap, oyuna da girebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlar başlamaz kullan demiyor zaten, ama sanırım o 7 gün içerisinde claim etmen gerekiyor rewardı.

ben de önce girdim, migrate edeceğim karaktere karar verdim, diğer charlardaki matları paraları falan aktardım bir kaç da faction değiştirdiğimde alamayacağım pet met vardı, onları aldım 4 gün sonra kullandım rewardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size soruyor 80 level yaptığınız karakteri aynı zamanda migrate etmek ister misiniz diye siz hayır derseniz geriye dönüp migrate etme şansınız kalmıyor.

Çoğu kişi de o yüzden sadece tek bir reward var sanıyor ki aslında öyle de, tek reward hakkınız var. Yani bir server'da 1 level karakter açıp 80 level yapıp, 2-3 gün sonra server değiştirmek istiyorum derseniz öyle bir şansınız olmuyor. instant 80 rewardını claim ederken kullandınız, kullandınız o migrate hakkını yoksa yalan olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

stimpak said:

istediğin karakterde kullanabiliyorsun.

ama migrate ya da lvl80 upgrade'den birini seçmen gerekiyor.


alakası bile yok.

boşta bir vanilla accountum vardı gayet scroll alıp 20 level bir rogu 80 yapıp, migrate attım.


hata bende , net yazmamışım. bi karakteri 80leyip bi başkasını migrate edemiyosun demek istemiştim. ayrı ayrı değil, tek seferde kullanılabiliyor senin dediğin gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...