klayton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Merhabalar, şöyle bi durumum var kız arkadaşımın yaklaşık lvl75 civarı bi karakteri var fırsat buldukça oynuyordu malum şimdi okul falanda bitti oynamak istiyo baya, şu ana kadar daha wow a hiç para vermeden battle chest fln bi şekilde accountunda oluşmuş blizzard saolsun. ama daha fazla bu beleşe oynama durumu devam etmiycek sanırım bende diablo çıktığı zaman ona akıcağımdan benim accountu açıp onada veremiyorum olurda ban fln yemiyelim diye, o yüzden en ucuz yoldan subscription time ve wotlk cd-key arayışları içindeyim. bu işi en ucuz yoldan nasıl çözebiliceğimiz hakkında fikri olanlar paylaşırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 oynayan birinden scroll of resurrection isteyebilirsin battlechestten cataya ücretsiz upgrade yapıyo + 80 karakter bedava sdf. hesabı kapatmasam ben yollardım ama bulunur elbet. //bu dediklerimi bi aylık sub yaparak alıyosun bu arada. inviteı alır almaz 7 gün trial var. scrollu yollayan kişiye de mount hediye ediyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yollariz scroll talep gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 stimpak scroll gönderdi ama oyunun inactive olduğu zaman 29 nisan o da 10günlük wotlk trialiydi sıkıntı yaratmaz umarım, nys artıkyarına kadar bekliycem olmadıysa elimiz mahkum alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 umarım trialin başlangış/bitişini hesaba katmaz da oynarsınız güzelcene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 maalesef uygun degilmis hesap :( biyerde 16.43$'e buldum key artik ordan alicam baska care kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tam olarak ne gibi bir mesaj geldi, pasteleyebilir misin? battle.net hesabına girip de scroll of resurrection hedesine falan baktığında " you are not eligible" diyebiliyor scroll aktif olduğu halde. oyuna girmeyi denesene bir, eğer aktif olduysa 7 gün boyunca free olur hesap, oyuna da girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu ekranı veriyo mailde gelen linke tıkladığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bu level 80 olayını deneyen oldu mu? Scrollu kabul ettikten sonra istediğim bi serverda char açıp ona uygulayabilir miyim yoksa varolan karakterlerden birine mi geliyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 istediğin karakterde kullanabiliyorsun. ama migrate ya da lvl80 upgrade'den birini seçmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 O kısım tamam da, mesela şimdi demişki rewardu daha sonra kullanabilirsiniz. Diyelim aldım 7 günü sonra girdim bi servera açtım yeni char, sonra acc ekranına dönüp onu 80 yapabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 başlar başlamaz kullan demiyor zaten, ama sanırım o 7 gün içerisinde claim etmen gerekiyor rewardı. ben de önce girdim, migrate edeceğim karaktere karar verdim, diğer charlardaki matları paraları falan aktardım bir kaç da faction değiştirdiğimde alamayacağım pet met vardı, onları aldım 4 gün sonra kullandım rewardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 stimpak said: istediğin karakterde kullanabiliyorsun. ama migrate ya da lvl80 upgrade'den birini seçmen gerekiyor. alakası bile yok. boşta bir vanilla accountum vardı gayet scroll alıp 20 level bir rogu 80 yapıp, migrate attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Size soruyor 80 level yaptığınız karakteri aynı zamanda migrate etmek ister misiniz diye siz hayır derseniz geriye dönüp migrate etme şansınız kalmıyor. Çoğu kişi de o yüzden sadece tek bir reward var sanıyor ki aslında öyle de, tek reward hakkınız var. Yani bir server'da 1 level karakter açıp 80 level yapıp, 2-3 gün sonra server değiştirmek istiyorum derseniz öyle bir şansınız olmuyor. instant 80 rewardını claim ederken kullandınız, kullandınız o migrate hakkını yoksa yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 e yeni karakter aç 20yi niye taşıyosun? =P //edit: gerçi şimdi doğru 20 olmasına gerek yok mount in game collectibe falan kasılmış 70-80 taşınır mantıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Meov said: stimpak said: istediğin karakterde kullanabiliyorsun. ama migrate ya da lvl80 upgrade'den birini seçmen gerekiyor. alakası bile yok. boşta bir vanilla accountum vardı gayet scroll alıp 20 level bir rogu 80 yapıp, migrate attım. hata bende , net yazmamışım. bi karakteri 80leyip bi başkasını migrate edemiyosun demek istemiştim. ayrı ayrı değil, tek seferde kullanılabiliyor senin dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Evet süperim ben. Ben gidip diablo 2 oynayayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tamamdır ekpaketleri alıcağım siteyi buldum 16.43USD. Cd-key konusunda ise en ucuz 44tl ye bulabilden daha ucuza bulabiliceğim site yada forumdan satan arkadaş varsa bilgilendirebilirse beni sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir de şöyle bi sorum olucak, www.offgamers.com da 11 dolara (RU) key buldum bununla giriş yapabiliyomuyuz peki eu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Scroll atabilecek birisi var mı bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Genwa said: Scroll atabilecek birisi var mı bana? ÖM at bilgilerini atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bu scroll ile hesabımı açtırsam ne gibi bi faydası oluyor? bide kaç aydır kapalı olması lazım hesabın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 isterse hesabında vanilla wow olsun, cataclysme upgrade ediyor. 1 karakterini lvl 80'e yükseltip, scrollu gönderen kişinin serverina migrate etme hakki veriyor. 7 gün free time geliyor kabul ettiğin andan itibaren bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o zaman, twisting nether da bi kenk var mı yollayacak, horde olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Scroll olayını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar