tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 görenleriniz olmuştur okan bayulgenin yeni reklamındaki bi kredi kartı reklamıydı bakkal soyuyor neyse kasanın arkasındaki cocuk okan tiplemesine hasta oldum bakislar süper aval aval bakiniyo etrafa internette varmidir bu reklamın videosu ve hangi bankanın reklamıydı bilenimiz varmı[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Banka Kredi Kartları grubumu ne oyle bı seyın reklamı evet gordum. Guzel olmus, adamda kabiliyet var tabi her rolü yapıyo ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tabi ya okan tek hehe...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ulen iki gündür televizyon izlemiyoruz altı üstü iki gündür amma çok yeni reklam filmi çıktı da biz kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 süper bir çocuk tiplemesi...ne kadar çirkinn..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Reklam çok kaliteli. Renklerin uyumu, Bayülgen'in tiplemeleri, çekimler, dialoglar mükemmel resmen.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ama cidden o cocuk tiplemesi bitiriyo beni her seferinde haha boyle uyum olmaz boyle aval bir bakis olmaz[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Reklam hercekten cok guzel. 2-3 kez ızledım teknik bir hata yok nerdeyse, senaryo dıyaloglar arada hafıfı kamera oynamaları hersyıyle mukemmel. Tıpler okan bayulgenın uyumu renkler ısık hersey yerlı yerınde abartılı degıl. ama reklamın koptugu benımde sandalyeden dustudum yer: "Sakız veriyimmi?"[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu! *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hahah o bolum sandalyeden dusurmeyecek gibi degil[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sakız olayı yardı beni eheh :)[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Güzel reklam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 fena degil[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arkadaki çocuğun tip ekol.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sevimli olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Güzel olmuş ya yakışmış okanıma :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arkadan o yüz ifadesiyle çıkınca düştük haliyle sandalyeden :D[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sakız verimmi?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 4 gundur televizyon bozuk amma cok sey kacırdık dur emuleda var mı bi bakıyım.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 süper süperrr çocuk[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 abi cocuk hakkatten super olmuş nasıl düşünmüşler anlamadım gitti super ya evde herkes kopuyo onu görunce.[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk. Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar