BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var: Avusturya da eğitim olayı. Devlet tarafınadn karşılanan üniversite eğitimi 740 euro olup üniversitelerinin iyi olduğu yazıyor ve gidişin kolay olduğu söyleniyor ama oraya buradan giden var mı ? Yardımcı olabilecek kardeşim yurt dışında okumak istiyor ben onu abd de bir okula göndereyim diyorum ama parası fazla diye kendisi buraya gitmek istiyor. Hani güvenilir bir yerse kendi istediği yere gitmesini isterim ama içim rahat etmedi hiç. Oraya giden varsa bilgilendirebilir mi ? Eğer düzgün bir yer değilse zaten döve döve ABD ye okula göndercem kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 forumda arat bi istersen avusturyayla alakalı açılan çok konu vardı. almanya'da da okulların fiyatı uygundu ona da bakabilirsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 3 nesil almanca eğitimi almadan Avusturya veya Almanya'da almanca bir bölüm okumaya kalkışmasın. Bunun dışında bilmesi gereken bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar