Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda garip bi yavaşlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bir kaç saat oyun felan oynayınca bi yavaşlama oluyor misal wowda oluyor en çok söle 2-3 saat raid yapayım fps 20 ye 30 a felan düşüyor böyle hissedilebilir bi yavaşlama oluyor bigisayarda mouseun dpi bile sanki yarıya inmiş gibi oluyor sesler hatta mouse iconu herşey yavaşlıyor bakıyorum ısınma yok hatta sırf garanti olsun diye termal macunu değiştirdim soğutucuyu temizledim fanı yağladım gene etki etmedi 38 ila 51 derece arası gayet iyi yani
process xp felan kontrol ediyorum ramı işlemciyi yiyen birşey de yok deli olacam arkadaş
böyle bi deneyim yaşayan varmı ?
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

format atmayı denedin mi

Hafta sonu atıcam muhtemelen yiğenden externalı alayımda

reyou said:

process xp in ilk SS ini al bilgisayari acar acmaz
2 saat sonra bi daha SS al
bak bakam bi fark varmi

Görünürde yok ama cmrtesi raid yaparsam bakarım

deli olcam ya >.>
Mesaj tarihi:
hmmm güç kaynağı olabilir diyorsun yani ?

http://teamscorpion.net/design3.php şu mouseden aldım ama bi alakası olduğunu zannetmiyorum eski mouseyi takıncada yaptı aynısını
Mesaj tarihi:
bu sadece bir tahmin ama hem sıcaklık yok, hemde cpu ya yüklenen yoksa psu kararsızlığı gibi duruyor özellikle yetmediği anlarda mouse imlecini tekletmesi bu yüzden olabilir.
Mesaj tarihi:
Isı biosdanda mw dende bakınca 38 ila 51 derece arası gösteriyor ama muhtemelen psu dan çünki biraz çakmaydı 400w noname bişi :D
hafta sonu format çakicam external bekliyorum gene olmazsa yeni bi psu alıp öyle bi denicem
  • Yeni Oluştur...