Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 böyle bir kaç saat oyun felan oynayınca bi yavaşlama oluyor misal wowda oluyor en çok söle 2-3 saat raid yapayım fps 20 ye 30 a felan düşüyor böyle hissedilebilir bi yavaşlama oluyor bigisayarda mouseun dpi bile sanki yarıya inmiş gibi oluyor sesler hatta mouse iconu herşey yavaşlıyor bakıyorum ısınma yok hatta sırf garanti olsun diye termal macunu değiştirdim soğutucuyu temizledim fanı yağladım gene etki etmedi 38 ila 51 derece arası gayet iyi yani process xp felan kontrol ediyorum ramı işlemciyi yiyen birşey de yok deli olacam arkadaş böyle bi deneyim yaşayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 format atmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 modemin link ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 process xp in ilk SS ini al bilgisayari acar acmaz 2 saat sonra bi daha SS al bak bakam bi fark varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 buna benzer bir şey vardı sanki zaman geçtikçe ram'e yükleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sparkcaster said: format atmayı denedin mi Hafta sonu atıcam muhtemelen yiğenden externalı alayımda reyou said: process xp in ilk SS ini al bilgisayari acar acmaz 2 saat sonra bi daha SS al bak bakam bi fark varmi Görünürde yok ama cmrtesi raid yaparsam bakarım deli olcam ya >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 senko said: modemin link ışığı yanıyor mu? Bunla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kapat ac dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 aquila said: kapat ac dicek. restart atiyorsun resetliyorsun vsonra gene oluyor zırt pırt makine resetleyince mırın kırın yapıyo guilddekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 güç kaynağın yakında cortlayacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 hmmm güç kaynağı olabilir diyorsun yani ? http://teamscorpion.net/design3.php şu mouseden aldım ama bi alakası olduğunu zannetmiyorum eski mouseyi takıncada yaptı aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu sadece bir tahmin ama hem sıcaklık yok, hemde cpu ya yüklenen yoksa psu kararsızlığı gibi duruyor özellikle yetmediği anlarda mouse imlecini tekletmesi bu yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 quadcore 2.6 4k ram 1k ekran kartı(gforce 9500 gt) makine 600lük felanmı alıcaz buna eğer ondansa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 baktım 400wlikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 virus programı da yapıyor olabilir , system backup da olabilir. işlemci cok ısınıyor olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Isı biosdanda mw dende bakınca 38 ila 51 derece arası gösteriyor ama muhtemelen psu dan çünki biraz çakmaydı 400w noname bişi :D hafta sonu format çakicam external bekliyorum gene olmazsa yeni bi psu alıp öyle bi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar