Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanak anten delicisi


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Arada bir giderim iki teneke parçalarım diye alıpda kullanmak nasip olmayınca kutusuna geri koydugum.Şu anda yeni eve taşınıcam arada fazlalık götürmeyeyim diye satuşa sunduğum bu aparatları varsa hobiye ilgisi olana çok makul bir fiyata yollarım.:)

Tüfek kral magnum safari modeli kısaca özellikleri
Hassas yivli set
130 cm boy
3 kilo
emniyet tetik sistemi
6.35 mm 240 mt/sn namlu çıkış hızı

Yani 6.35 sacma atıyor oda fena can yakar .Alırken bayici birde hikaye anlattı biri bayide kurcalarken arkadaşının beynini ucurmus yakın mesafeden adam ölmüş.Ben bir iki kere canak antenlere attım delip geçiyor.

Tüfeği alana yanında resimdeki ses tabancasını hediye vereceğim.Özel üretim herhangi bir sorunu yok gerçeği ile ayırt edilecek yeni üretimdeki ses tabancaları gibi namlu ucunda serit felan yok tertemiz cillop gibim .Yanlız sarjoru yok 10 kaat bayılıp alailirsiniz.

Ruhsata tabi olmadığı için burada satılmasının bir sorun olmayacağı kanısındayım(tüfek için)
Ses tabancasınında faturası yok öyle eve koyar biblo tribi yaşatır yada ormanda gidip patırtı cıkarıp sincapları korkutabilirsiniz.


Eskişehir içi alıcı denk gelirse gelip görebilir.Başka illere de yollayabilirim .

Malzemelerin su anki toplam fiyatı 320 kaat .Benim istediğim fiyat 150 kaat

Magnumm safari
Bloc c 06 silah
2 kutu gamo hunter sacma şeklinde satacağım









Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

400 gibi olanlar var 4.5mm sacma atar.Yani bu tüfekle alakalı değil sacmanın boyutuyla alakalı .4.5mm sacmayla 6.35 sacmayı kıyaslarsan hızın neden 240 oldugunu iyi anlarsın .Kaldıki bu tüfekte tahrip gücü yüksek.100 metreden bir şiseyi kırabilirsin 6.35 ile 4.5 ile 50 metreden tın diye ses cıkarırsın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tüfekler baya eğlenceli, en azından ucuza bolca atış zevki yaşıyorsun, kendisi ucuz mermisi ucuz. Çeşit çeşit dürbün takılabiliyor, ama dürbünü sıfırlaması falan uğraştırıyor bence dürbünsüz atmak daha zevkli ve daha bir hakim oluyor insan tüfeğe.

Hatsan markası baya iyi mesela yerli markalardan. Bizde abim meraklıdır atıcılığa, uzun yıllardır bunlardan 5-6 çeşit geçti heralde elinden. Sonra pompalı-otomatik falan alınca bunlara merak azalıyor tabii, ama onların da mermisi pahalı, atarken düşünerek atıyorsun dağda bayırda lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız o insanlara atan iki tip fena halde zıçmışlar .Adam öldürmeye tam teşebbüs 7 ile 8 sene offf :)

Aman diyeyim benim satıp satmamam önemli değil yinede kullanan arkadaşlar dikkat etsinler şaka değil 6.35 sacma insan öldürür.

En iyisi bahçede piknikte boş arazide cansız hedeflerle talip yapmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...