Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Arada bir giderim iki teneke parçalarım diye alıpda kullanmak nasip olmayınca kutusuna geri koydugum.Şu anda yeni eve taşınıcam arada fazlalık götürmeyeyim diye satuşa sunduğum bu aparatları varsa hobiye ilgisi olana çok makul bir fiyata yollarım.:) Tüfek kral magnum safari modeli kısaca özellikleri Hassas yivli set 130 cm boy 3 kilo emniyet tetik sistemi 6.35 mm 240 mt/sn namlu çıkış hızı Yani 6.35 sacma atıyor oda fena can yakar .Alırken bayici birde hikaye anlattı biri bayide kurcalarken arkadaşının beynini ucurmus yakın mesafeden adam ölmüş.Ben bir iki kere canak antenlere attım delip geçiyor. Tüfeği alana yanında resimdeki ses tabancasını hediye vereceğim.Özel üretim herhangi bir sorunu yok gerçeği ile ayırt edilecek yeni üretimdeki ses tabancaları gibi namlu ucunda serit felan yok tertemiz cillop gibim .Yanlız sarjoru yok 10 kaat bayılıp alailirsiniz. Ruhsata tabi olmadığı için burada satılmasının bir sorun olmayacağı kanısındayım(tüfek için) Ses tabancasınında faturası yok öyle eve koyar biblo tribi yaşatır yada ormanda gidip patırtı cıkarıp sincapları korkutabilirsiniz. Eskişehir içi alıcı denk gelirse gelip görebilir.Başka illere de yollayabilirim . Malzemelerin su anki toplam fiyatı 320 kaat .Benim istediğim fiyat 150 kaat Magnumm safari Bloc c 06 silah 2 kutu gamo hunter sacma şeklinde satacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu tür aletlerin bir can aldığına sahit oldum nasıl bi zarar verdiğini bilmeden kuru sıkı mermiyi kendi kafasına sıkan bi arkadasım suan hayatta değil henüz 18 yasındaydı vefat ettiğinde Allah rahmet eylesin asıl boyle silahlar yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 unnatural selection o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 benim tüfeğimi burada nasıl satarsın, yolla bakiim geri bana! yanlış anlaşılmaması açısından http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/02/funny-pictures-your-cat-owns-a-large-truck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Prensipli satıcıyım 18 den kücük adama madama satmam .Alan kişide kafasına sıkmasın lütfen rica ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 240 ms az değilmi ? Normalde 400-500 olanlar iyi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi naptın sen 400-500 m/s'i anca ateşli tabancalarda görürsün. Bahsettiğim fps olabilir ama o zamanda değerler düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 400 gibi olanlar var 4.5mm sacma atar.Yani bu tüfekle alakalı değil sacmanın boyutuyla alakalı .4.5mm sacmayla 6.35 sacmayı kıyaslarsan hızın neden 240 oldugunu iyi anlarsın .Kaldıki bu tüfekte tahrip gücü yüksek.100 metreden bir şiseyi kırabilirsin 6.35 ile 4.5 ile 50 metreden tın diye ses cıkarırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 .177 cal / 4.5 mm pelletler 340 ms den sonra ses hızını aştığı için yamulup gidiyor hedef tutmaz zaten. Bence o hızlar gereksiz ayrıcada o hızlara standart yaylı havalılar ulaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bi memati'miz eksikti lan forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 üstündeki dürbün gibi olan şey nedir? yani işlevi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 valla içinde mercek yoksa bile gez olarak mecburi onu kullanıyoruz gibi gözüküyo. çıkartılabilir değilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Tüfek dürbünü o ister tak ister çıkar gezden görerek ateş et .Dürbün ie yarar niye yaramasın dürbün işte şise camı gibi böyük gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahaa! düştü tuzağıma! http://www.haberler.com/eskisehir-sniperlari-yakalandi-2903336-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lol haber de eskişehir. satan da eskişehir. neler oluyor imamizer said: ahaa! düştü tuzağıma! http://www.haberler.com/eskisehir-sniperlari-yakalandi-2903336-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bu tüfekler baya eğlenceli, en azından ucuza bolca atış zevki yaşıyorsun, kendisi ucuz mermisi ucuz. Çeşit çeşit dürbün takılabiliyor, ama dürbünü sıfırlaması falan uğraştırıyor bence dürbünsüz atmak daha zevkli ve daha bir hakim oluyor insan tüfeğe. Hatsan markası baya iyi mesela yerli markalardan. Bizde abim meraklıdır atıcılığa, uzun yıllardır bunlardan 5-6 çeşit geçti heralde elinden. Sonra pompalı-otomatik falan alınca bunlara merak azalıyor tabii, ama onların da mermisi pahalı, atarken düşünerek atıyorsun dağda bayırda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 benim de alasım var böyle bir şey. poligona para harcamaktan sıkıldım, silah almak gibi bir planım da yok. bunlardan alıp çıksam dağa bayıra zevk alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bolca teneke/boş şişe ve kartona yapıştıracağın hedef tahtası hazırlayıp gidersen gayet zevk alırsın, hatta 2 tüfek ayarlayıp bikaç arkadaş giderseniz yarışma gibi olur daha da zevkli geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yanlız o insanlara atan iki tip fena halde zıçmışlar .Adam öldürmeye tam teşebbüs 7 ile 8 sene offf :) Aman diyeyim benim satıp satmamam önemli değil yinede kullanan arkadaşlar dikkat etsinler şaka değil 6.35 sacma insan öldürür. En iyisi bahçede piknikte boş arazide cansız hedeflerle talip yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 NolaxThensbane nickli bora arkadaşıma satılmıştır.Teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar