Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Normalde, mozilla'da 2 ve daha fazla tab açıkken, bir pencereyi kapatmak istediğinizde, "emin misin?" diyen bir dialog ekranı çıkıyor. Ancak yanlışlıkla "daha sonra tekrar sor" şıkkını kaldırdım, artık bahsettiğim durumda sormuyor. Benim için lazım o dialog kutucuğu... Ayarlara baktım ama bulamadım. "Aha şurda" diyip yardım edebilecek birisi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Options>advanced>browsing> Warn when closing multiple tabs...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 options göremedim ama, edit > preferences > advanced var ama bunda da advanced'de browsing yok. normal mozillayı kullandığım için farklılık olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ehm. Firefox ta arkadaşın dediği gibi yapılıyor. Normal Mozilla da nasıldır bilemicem. Firefox fanatiğiyim :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 of ya bulamadım hiç bir yerde.. neyse böyle takılcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 regedit den gir mozillanın ayarları oradadıır orada yoksa folderlerinin içindedir:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 regedit'ten ne ayarı yahu ehe? orda öyle birşey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bosverın mozillayı fılan.Opera dururken... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 tamam oldu saol, bak bu sorunumu çözdü, artık dialog ekranını görebiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 about:config browser.tabs.warnOnClose (boolean) true[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 çok sağol chrysaor ellerin dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar