Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000345130.jpg

ışıklar söndü

su cok ayip degil mi tam bir yetoluk ya isiklari sondurmek cimleri sulatmak..soyle bir sey dunyanin baska biyerinde olmaz heralde.

Isiklar niye kapali abi biri sunun mantikli aciklamasini yapabilir mi? Dusunsene dortmund bayernin sahasida sampiyon olucak isiklar kapatilip hadi yok tören mören dencek.

Fener buyuklugunu bir kez daha gormus olduk bu sayede.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

sabonis said:

mokoko said:

en güzeli alıcaktı keleşi tarayacaktı tribünleri di mi?

bak fb'liler arasında en gözü görmeyenlerden birisin, o yüzden hata yapıyorum büyük ihtimalle anlatmaya çalışarak. ama sorayım, ne yapmasını bekliyorsun kafasına devamlı koltuk ve meşale yiyen polisin? öyle durmasın mı?

http://i.imgur.com/BNERf.jpg

bu senin oğlun olsa aynı şekilde mi düşünürdün acaba? polis terörünü göremicek kadar kör olmak hakkaten çok kötü bişi ya. polisin görevi nedir biliosundur heralde. halkı korumak ve kollamak. polisin kurunun yanında yaşta yandı deme gibi bi şansı yok. ha bugun böle oldu senin işine geliyo belkide ama yarın bi gün sen bi sokakta yürürken bi anda çok alakasız bi yerdeki olaydan dolayı jop falan yersin anlarsın bu olayın takımlarla falan ilgili olmadığını.

Görmeme diye birşey yok.

Bir insan tipi var ki iktidara kim gelirse altına yatar. Yarın Marksist Leninist Komünist Parti iktidara gelse bu tip bademler bir dakika beklemez en azılı komünist olurlar.

Fenerbahçe taraftarını oldukları yerde durdukları ve dönmediklerini, başkanlarını satmadıkları vb. için kutluyorum. İnşallah düşmanım bile bu kadar mert olur.

Mesele burada da söylendiği gibi şampiyonluğu hazmedememe meselesi değildir. Bilerek ve kasten insanları çıldırtmak için 7/24 çalışan bazı siyasi polis çetelerinin başarılı olması meselesidir.
Gözümle gördüm, sabah birkaç tane sarhoş fenerli bağırarak şarkı söyledi diye gaz bombası attılar burda. Maksat planlarını devreye sokmak.

GS bu kayığa bindi ya artık şampiyonluk cepte np.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fizban said:

olayların başlangıç sırası 10 kez kondu, hala aksini iddia etmek büyük başarı :)

E mokoko video koymuş işte, polis öylece dururken kafaya dakikalarca koltuk yiyor?

Hatta ona gelene kadar GS'li oyuncuların kafaya gelen çakmak ve sopalar var daha maç bitiminde?

Çakmak atılmayan hiçbir tribün yok Türkiye'de. Bu kadar stresli bir maç olmasına rağmen herşey çok sakin ilerliyordu.
Ta ki birkaç herif meşale yaktı diye konuşmadan etmeden 10bin kişinin ortasına gaz bombası atılana kadar.

O koyulan videolara tekrar bak insanlar sahaya atlamadan çok önce her yerden gaz bulutları yükseliyor.

Gerçi gerçeği sizde biliyorsunuz o açıdan söylemeye gerek yok. Bu şekilde giderseniz yıllarca şampiyonluğunuz garanti o açıdan gl hf.
Sosyal ağlarda paylaş

çok net söylüyorum, galatasaraylıyım

ama benim bildiğim tanıdığım fenerbahçe seyircisi koltuk ve meşale atmaktan öteye gitmez hani sahaya inecek adam sayısı 3dür 5dir onalrda malesefki camianın çapulcusudur rambodan hallice adamlardır

polis orada reklam panolarıın gerisine çekilip yabancı made atılmasının bitmesini bekleyebilir, bu ülkede her takımın taraftarının zamanında yaptığı şeydir bu en nihayetinde sahaya inilmez stad terkedilir aksi bir durum dün akşama kadar olmamıştı (sahaya düşenler hariç ahahah)

ben fenerbahçe seyircisinin sahaya girmek için kupa merasimini bahane edeceğini sanmıyorum, ama elbette bi 30-40 kadar adam kalacaktı stadda bir olay çıkacaktı ama bu akdar büyük olmayacaktı

polis ortamı sakinleştirmek yerine yangına körükle gitti

yine galatasaraylıların arabalar taşlanırdı bunu konuşuyor olurduk ki her ne kadar olmasını istemesek de her gs şampiyonluğunda olan şeyler

uzun lafın kısası;
her halükarda bir takım olaylar çıkacaktı ama polisin zamansız müdahalesi olmasaydı bu kadar büyük olmayacaktı o gaz bombasının atılmasına rahat bi 15-20 dakika vardı, stad yeteri kadar boş değildi
Sosyal ağlarda paylaş

DrTirolBey said:

polis ortamı sakinleştirmek yerine yangına körükle gitti

Güzel, en azından old boyz kafasında olmayan, tarafsız bakabilen bir arkadaş var aramızda.
Bilinçsizlikten ya da acemilikten mi böyle yaptı, yoksa birisi böyle yapıp kitleyi kışkırtmaları için talimat mı verdi?

Ben her gün 100 tane toplumsal olayın içinde olan Türk polisinin bu kadar acemi olacağına inanmıyorum.
FB yönetiminin gitmesini istiyor birileri, uzunca anlatmayayım polisin burda ne iş yaptığını. Zamanıma yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...