Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 goyduk egleniyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TD)Pentagram said: fb liler seviniyor da anlamadım, gs istediği gibi götürüyor maçı .canı istediğinde atağa kalkıyo canı istediğinde kapanıyo. bitane pozisyonu var fenerin, öyle kuru kuru atak yapmayı atak yapıyoruz yeaa demek iyiymiş. unutmayın gs ye beraberlik yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Oturdum mac izledim seneler sonra. Fenerbahce taraftari kadar pis be. Baya baya sevindim kaybettiklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Son yıllarda bu kadar aykuta teşekkür ettiğim hiç bir günü hatırlamıyorum. Cüneyt Çakırında eline sağlık bir çok türk hakemin yapamayacago işler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 AHAHAHAHAH fenerli icadı playoff'ta da ezdik hatır kupası için ekstra 3 maç bekliyoruz 2si şükrü saraçoğlunda :D :D AHAHAHHSAUDA fener taraftarı da kendinden bekleneni yaptı yine terör yine terör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 soyle agız tadıyla zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ee kavga çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ZegZAAAAAA nerde ZegZAAAA gelsin ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/UWFr3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sostizm said: Tören olacak mı şimdi? ne töreni aga skorskyle mi ne kaçırıcaklardı takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 zaaaaaa fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 DoruK said: fenerli icadı playoff'ta da ezdik 5 puan önde başlayıp son maça 9 defansla çıkınca ezmiş oldunuz harbi sendeki bu derinlik kimsede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahahahaha kültür farkı kazandı beyler kusra bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 AHAH futbol ve kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 iyi futbol oynadık. düzgün pozisyon bulamadık. tebrikler takım bu seneki mücadele için. GS'ye de tebrikler şampiyonluk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 di said: Oturdum mac izledim seneler sonra. Fenerbahce taraftari kadar pis be. Baya baya sevindim kaybettiklerine. seneler sonra izlediğin için diğer pislikleri görmediğindendir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 les champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 şampiyon gs ligtv ağlayan fenerlileri gösteriyor oda güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aha bi sezon da 2 kere sampiyon olduk asfsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 nasilsa sampiyonluk gitti diye fenerden silerler puanlari simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben seyleri buraya bekliyorum "SAVUNMADA FUTBOLDUR ABI AKILLI OYNAYACAKSIN". simdi gelip aglasınlar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 maç ta gol pozisyonu var mıdyı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tokatlayacaklar nerede hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bizden daha fazla got olan baska klup taraftari varmidir acaba.. Tebrikler galatasaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar