Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefes Alamıyorum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En nefret ettiğim olay yine başıma geldi! BURNUM yine tıkandı. nefes almakta güçlük çekiyorum HELP! ter basıyor kulağıma bişeyler oluyor gözlerim ağrıyor... YOKSA mutasyon mu geçiriyorum ya da sıradan bir gripmi? İlaçta yok evde bu burnu nasıl açarım bir fikir verin![signature][hline]D&C Online Forum
Mesaj tarihi:
onların çoğu psikopat zaten :) bizede yapmıştı yok deneydi yok bilmemle bir kokladım direkt beyin açıldı bende... :)[signature][hline]www.akvadi.com
Mesaj tarihi:
tuzlu su solüsyonu burnu açar. Enjektör varsa suyun içine biraz tuz koyup enjektöre çek. ondan sonra yatağa uzanıp kafanı dik duruma getir (kısaca burun deliklerin tavana baksın) ve damlat =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
O burnunu cekememesi(tıkanmıştır çünkü) insanın ve yatarken ağzından nefes alıp vermesi ve damağının,dilinin,ağzının kuruması kadar kötü bişi yoktur ya .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
Burnuna barmağnı sok, ileri geri sağ sol oynat. Çıkart. Barmağna bak. Uzerindekileri yuvarla, biyere fırlat. (Böğk)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
sağ tıkalıysa kafayı sola çevirip eğ
sol tıkalıysa kafayı sağa çevirip eğ
ikiside tıkalıysa kafanı geriye doğru yatır.

Bunlarda geçici çözümler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 26 Ekim 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
Burnuna barmağnı sok, ileri geri sağ sol oynat. Çıkart. Barmağna bak. Uzerindekileri yuvarla, biyere fırlat. (Böğk)

İçi boş ama tıkalı nasıl oluyor anlamadım :)[signature][hline]D&C Online Forum
Mesaj tarihi:
Şimdi evde Stérimar diye bişey buldum o dediğim DENİZ SUYU zımbırtısı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. Bunların son kullanma tarihi varmı ?? Bilen birisi varsa söylermi.. birde altta DEC 2002 yazıyorda üretim tarihidir o mutlaka şimdi zehirlenmeyelim durduk yere[signature][hline]D&C Online Forum
Mesaj tarihi:
said:
mikron, 26 Ekim 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
sinüslerden mi acep??

Bi ara doktara gitmiştik orada Folipler dolu diye bişey demişti onların alınması lazım fln diyodu belki o dur sonuçta çok kötü[signature][hline]D&C Online Forum

[Bu mesaj DoguJr tarafından 26 Ekim 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 26 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
tuzlu su solüsyonu burnu açar. Enjektör varsa suyun içine biraz tuz koyup enjektöre çek. ondan sonra yatağa uzanıp kafanı dik duruma getir (kısaca burun deliklerin tavana baksın) ve damlat =)

Kesinlikle tuzlu su[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
  • Yeni Oluştur...