DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 En nefret ettiğim olay yine başıma geldi! BURNUM yine tıkandı. nefes almakta güçlük çekiyorum HELP! ter basıyor kulağıma bişeyler oluyor gözlerim ağrıyor... YOKSA mutasyon mu geçiriyorum ya da sıradan bir gripmi? İlaçta yok evde bu burnu nasıl açarım bir fikir verin![signature][hline]D&C Online Forum
mikron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 amonyak kokla tabii varsa... :)[signature][hline]www.akvadi.com
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bizim kimya hocası koklamıştı direk 2,80... Nasıl kimya hocası onuda bilmiyorum.[signature][hline]D&C Online Forum
mikron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 onların çoğu psikopat zaten :) bizede yapmıştı yok deneydi yok bilmemle bir kokladım direkt beyin açıldı bende... :)[signature][hline]www.akvadi.com
pan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kolonya daha sağlıklı olabilr koklamak açısından :)[signature][hline]wtf?
mikron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 amonyak ın üstüne tanımam burunu süper açar :) hatta fazla kokla açıl saçıl... :)[signature][hline]www.akvadi.com
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 vikis varsa onu burunla dudak arasına sür 5 dkda bişicigin kalmaz[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 3 gün önce arkadaşımla dalga geçiyodum. Adam hastalık bulaştırdı ya pff çok kötü bişey bu burun tıkanması[signature][hline]D&C Online Forum
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 tuzlu su solüsyonu burnu açar. Enjektör varsa suyun içine biraz tuz koyup enjektöre çek. ondan sonra yatağa uzanıp kafanı dik duruma getir (kısaca burun deliklerin tavana baksın) ve damlat =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 O burnunu cekememesi(tıkanmıştır çünkü) insanın ve yatarken ağzından nefes alıp vermesi ve damağının,dilinin,ağzının kuruması kadar kötü bişi yoktur ya .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aboow çin işkencesi gibi bişi o tuz olayı bence yapma :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
mikron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet katılıyorum çok kötü bir durum...iğrenç bir durum hatta...[signature][hline]www.akvadi.com
capul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Burun tıkanması taam da öle ter basıyo kulaklar sapıtıyosa bi toktora görün derim...acil olarak tabi önce bas amonyak...
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 buğuseptil de olur işe yarar yani[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Burnuna barmağnı sok, ileri geri sağ sol oynat. Çıkart. Barmağna bak. Uzerindekileri yuvarla, biyere fırlat. (Böğk)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Deniz suyu fln vardı eczaneden almıştık da o pek işe yaramıyor. Nefen almaya çalıştıkça aşağı doğru gelmeye başlıyor çok kötüyüm çok[signature][hline]D&C Online Forum
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sağ tıkalıysa kafayı sola çevirip eğ sol tıkalıysa kafayı sağa çevirip eğ ikiside tıkalıysa kafanı geriye doğru yatır. Bunlarda geçici çözümler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: NuKe, 26 Ekim 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Burnuna barmağnı sok, ileri geri sağ sol oynat. Çıkart. Barmağna bak. Uzerindekileri yuvarla, biyere fırlat. (Böğk) İçi boş ama tıkalı nasıl oluyor anlamadım :)[signature][hline]D&C Online Forum
mikron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sinüslerden mi acep?? :)[signature][hline]www.akvadi.com
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Şimdi evde Stérimar diye bişey buldum o dediğim DENİZ SUYU zımbırtısı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. Bunların son kullanma tarihi varmı ?? Bilen birisi varsa söylermi.. birde altta DEC 2002 yazıyorda üretim tarihidir o mutlaka şimdi zehirlenmeyelim durduk yere[signature][hline]D&C Online Forum
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: mikron, 26 Ekim 2004 00:38 tarihinde demiş ki: sinüslerden mi acep?? Bi ara doktara gitmiştik orada Folipler dolu diye bişey demişti onların alınması lazım fln diyodu belki o dur sonuçta çok kötü[signature][hline]D&C Online Forum [Bu mesaj DoguJr tarafından 26 Ekim 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Holyman, 26 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki: tuzlu su solüsyonu burnu açar. Enjektör varsa suyun içine biraz tuz koyup enjektöre çek. ondan sonra yatağa uzanıp kafanı dik duruma getir (kısaca burun deliklerin tavana baksın) ve damlat =) Kesinlikle tuzlu su[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
Öne çıkan mesajlar