pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Lopeth said: Heavyweight ne güzel şarkıymış, var mı başka böyle şarkıları? avratz var qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yav said: gelseler keşke ya gelsinler de canlı birkaç performanslarını izledim, çok sevemedim ya. albümlerini, özellikle legend of the black shawarma ve vicious delicious'ı baya başarılı buluyorum ve tekrar tekrar dinliyorum. ama canlı performans biraz meh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hilight tribe geliyor aga canlı izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Lopeth said: Heavyweight ne güzel şarkıymış, var mı başka böyle şarkıları? vişız delişız albümünün best'i o, ama ondan büyük sa'eed var bence. inanılmaz gaz bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 symphonatic de fena gazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baya tirt album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar