SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dün çıktı yeni albüm 1 kere dinleyebildim ama beğendim ben dinledikçe güzelleşir ztn..iTunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Infected dedin skillrex çıktı kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ahaha aynen ya hatta u r so fucked diye bi şarkı var pis müzik direk.. bu kıvamda bekliyodum ben albümü ama yeni nesile ayak uydurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 abi napıyo bu adamlar of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tamam the messenger falan fena değil, güzel parçalar varmış ama dubstepten vazgeçsinler bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 messenger eski bi parça ya, bu daha önceki albümlerinde de vardı, %100 eminim. dinledim ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi kaliteli yaptıkları surece dubstep yapsınlar bence. you're so fucked baya iyi. http://www.youtube.com/watch?v=L0DTHEQgses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 dubstep = kötü yetoluğundan kurtulun artık bi. türkiye'de oturmadı dubstep kültürü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bu messenger bonus gibi bisey ya eski ztn bunada koymuslar..ama hala bi vicious delicious yapamadilar o albumden sonra dususe gectiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Vicious Delicous'tan sonra güzel hareketler değil ama bunlar. Edit : Derken yazılmış zaten sdf. Neyse prodigy yapar gene albüm gene bi kaç seneye. Böylece yolda agresif yürümelik albümümü edinmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 so fucked iyimiş geçen bir tur dinledim de send me angel mi ne vardı o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 emanet said: dubstep = kötü yetoluğundan kurtulun artık bi. türkiye'de oturmadı dubstep kültürü zaten. legend of the black shawarma, ne bileyim vicious delicious tarzındaki albümleri dubstep'e tercih ederim açıkçası. dubstep çok tekdüze kalıyo bu heriflerin müziğinin yanında. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Deathblade said: Vicious Delicous'tan sonra güzel hareketler değil ama bunlar. Edit : Derken yazılmış zaten sdf. Neyse prodigy yapar gene albüm gene bi kaç seneye. Böylece yolda agresif yürümelik albümümü edinmiş olurum. ahaha diesel power dinleyip agresif yürümek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kardeş bu adamlar drug induced müzik yapıyorlar yıllardır, dubstep de o tarz bi genre zaten. eski grupların dubstep denemeleri hoşuma gidiyor benim, değişik şeyler çıkabiliyor zaman zaman. dubstep skrillex'ten ibaret değil, avrupa underground unda korkunç patladı ve acaip genişledi. tek düze falan değil abi zaten drug induced bi genre'nın tek düze olmasını bekleyemezsin. ha popülerite kazandığı için çok leş tracklerle dolu ortalık ama ayıklayacaksın artık onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aynen katiliyorum ayiklicaksin soundcloudta fln cok iyi underground djler var dubstep yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 emanet said: dubstep = kötü yetoluğundan kurtulun artık bi. türkiye'de oturmadı dubstep kültürü zaten. yetolukla ne alakası var, sevmiyorum. bilip bilmeden böyle ilerleyin batılılaşın triplerine girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 olmuş bu albüm ya. en fazla dubstepish yerler var iyi ki fazlası yok dubstep sevsem de bu adamlar yapmasın bu adamlar kendi müziklerini yapsın. the messengerda sanki bir heavyweight yakalanmaya çalışılmış onun kadar olmasa da gene hasta bir şarkı çıkmış gibi ortaya. mp3 falan indirip kendinizi üzmeyin hiç ya gidip albümü almak lazım ya da flac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu albüm dinledikçe güzelleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 dubstep de olsa çok başarılı bence hem o infected mushroom kafası, melodisi var. zaten böyle 'melodik dubstep' ler güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Heavyweight ne güzel şarkıymış, var mı başka böyle şarkıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 stretched güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Fistan said: bu albüm dinledikçe güzelleşecek. güzelleşmedi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Seru said: stretched güzel evet güzel, başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gelseler keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar